Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Carmen Paris es una cantante y compositora aragonesa que irrumpoe en la escena musical en los 90. En los 2000 ya emprende el camino que la lleva a encontrar lo que andaba buscando y ella define como la revolucion de la Jota.

L'any que ve Josep Maria Pou farà 50 anys en escena i demà rebrà el Gaudí d'Honor en reconeixement a tota una vida dedicada al cinema i al teatre. El premi li arriba, com sempre, treballant. Ara està rodant una pel·lícula i al març tornarà al Romera amb el muntatge "Socrates, juicio y muerte de un ciudadano". Avui parlem amb Josep Maria Pou a l'entrevista de l'Informatiu.

La CUP donarà suport als pressupostos. Ho han decidit al Consell Polític que s'ha reunit fa una estona a Vilafranca del Penedès. La decisió dels cupaires allunya la convocatòria d'eleccions i dóna oxigen al procés independentista. La decisió d'avui aplana el camí perquè es convoqui el referèndum que va prometre el president Puigdemont.

La marxa pagesa que recorre aquests dies Catalunya ha acabat avui a Barcelona. Uns cinc-cents tractors han ocupat l'avinguda Maria Cristina per reclamar més reconeixement del seu paper en la societat i reivindicar la feina que fan en el manteniment del territori. La protesta convocada per Unió de Pagesos ha comptat també amb el suport de l'alcaldessa de Barcelona i de CCOO i UGT.

Notícia de fa pocs minuts: Pedro Sánchez es presentará a les primàries del PSOE, i competirà amb Patxi López. D'altra banda Albert Rivera ha guanyat les primàries de Ciutadans amb un 87% dels vots. La seva candidatura ha superat àmpliament a les llistes liderades per Diego De los Santos i Juan Carlos Bermejo. A la votació, que s'ha fet de forma telemàtica, hi ha participat un 34% dels afiliats.

El Barça viatja aquesta tarda a Sevilla on demà al migdia jugarà contra el Betis. Ho farà encara sense Iniesta ni Busquets. Els blaugrana necessiten el triomf per continuar pressionant al Madrid, que rep demà a la Reial Societat. Mentrestant, l'Espanyol buscarà la revàlida a casa contra l'equip de moda, el Sevilla de Jorge Sampaoli.

 

Neucat, Procicat, Inuncat...són els diferents noms dels diversos plans d'alerta que Protecció Civil posa en marxa quan considera que hi ha riscos per a la població en circumstàncies meteorològiques adverses. Impliquen a molts professionals que amb la seva feina fan que tothom visquem més segurs. Des d'aquests organismes públics ens demanem que siguem també coresponsables de la nostra seguretat.

Algo más de cien personas han rodeado, este mediodía, el Parlamento de Canarias. Lo han hecho para protestar en contra de la Ley del Suelo que se tramita en la Cámara. Para la Plataforma Canaria por un Territorio Sostenible el proyecto de ley pone en peligro el ecosistema del archipiélago.

Algo más de cien personas han rodeado, este mediodía, el Parlamento de Canarias. Lo han hecho para protestar en contra de la Ley del Suelo que se tramita en la Cámara. Para la Plataforma Canaria por un Territorio Sostenible el proyecto de ley pone en peligro el ecosistema del archipiélago.

El Defensor del Pacient ha sol·licitat al Fiscal Superior de Balears que ordeni una investigació sobre les mosques aparegudes en els quiròfans de l'hospital de Can Misses, a Eivissa. La patronal de centres de Jardineria i Vivers, recomana aprendre a conviure amb la plaga Xylella Fastidiosa.

-LA COMUNIDAD Y EL AYUNTAMIENTO DE MADRID Y BOMBEROS SIN FRONTERAS PRESENTAN EL CO0NVOY DE CAMIONES QUE ESTE SÁBADO HA PARTIDO HACIA SIRIA CON MATERIAL DE URGENCIA PARA LA POBLACIÓN CIVIL

-LA ACTRIZ NURIA ESPERT ARREMETE CONTRA LA POLÍTICA DE CULTURA DEL GOBIERNO CENTRAL Y DEL AYUNTAMEINTO DE MADRID

-LA FISCALÍA DE MADRID SOLICITA AL JUEZ QUE INVESTIGA A 12 INTEGRANTES DEL GRUPO "HORA SOCIAL MADRID", POR SU PRESUNTA PARTICIPACIÓN EN EL INCENDIO OCURRIDO EN LA MEZQUITA DE LA M-30 EL PASADO MES DE MARZO, QUE TESTIFIQUE DE NUEVO LA LÍDER DEL COLECTIVO DE ULTRADERECHA

-ENTREVISTAMOS A LA DIRECTORA DEL SECRETARIADO GITANO DE MADRID SOBRE EL PLAN APROBADO POR LA COMUNIDAD PARA UNA MAYOR INCLUSIÓN DEL COLECTIVO EN LA SOCIEDAD. ESTÁ DOTADO CON DOSCIENTOS VEINTE MILLONES DE EUROS

-EL BARRIO MADRILEÑO DE USERA SE CONVIERTE EN UNA SUCURSAL DE CHINA CON LA CELEBRACIÓN DEL AÑO NUEVO CHINO

-SE CELEBRA EN LEGANÉS LA FINAL DE SU FESTIVAL DE FLAMENCO

-EN LA LOCALIDAD DE AJALVIR COMIENZAN LOS FESTEJOS TAURINOS DE LA NUEVA TEMPORADA, TANTO EN ESPAÑA COMO EN EUROPA