Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Comença el judici a l'Audiència Nacional contra el raper Valtònic per injúries.
La Serra de Tramuntana està en alerta per neu. També hi ha actiu l'avísgroc i taronja per vent i fenòmens costaners a Mallorca i Menorca.
El Govern invertirà 3 milions d'euros per renovar i modernitzar l'Hospital General de Palma.
Educació assegura que hi haurà oposicions de mestres i professors i que començaran enguany
El judici contra sis fills de Ruiz Mateos començarà dia 17 de maig. Avui s'ha fet una vista prèvia a l'Audiència.
La policia ha detengut 50 persones a Mallorca acusats de fer contractes de treball falsos a ciutadans del Senegal.
Juan Domínguez diu que sortiran a guanyar tots els partits del Mallorca.
Rafel Nadal diu que mai no deixarà de residir a Espanya i que continuarà pagant aquí els seus imposts.
 

Tiempo más tranquilo este miércoles en Extremadura. Cielo bastante despejado. Con intervalos de nubes altas para esta tarde, y vientos del norte, en general flojos. Las temperaturas bajan. Lo hemos notado sobre todo en las mínimas, que se han quedado en unos 2 grados de media. Las máximas se quedan hoy en 14 de tope en la provincia cacereña, y se mantienen en 15 grados en la pacense…

  • Tercer dia del juici a Mas, Ortega i Rigau per haver tirat endavant la consulta del 9N tot i la suspensió del Constitucional. Avui la declaració més destacada ha estat la de Francesc Homs, que provablement serà jutjat pel mateix tema al Suprem. Homs ha dit que ell va ser qui va recomanar seguir amb la consulta.
  • Paral·lelament al Parlament se celebrava sessió plenària que ha estat molt marcada pel debat polític sobre aquest judici
  • El Col·legi de Registradors denunciarà a la Generalitat per haver trencat el conveni que els cedia la liquidació dels impostos de transmissió i de successions abans que s'acabi l'acord fixat el 31 d'octubre. El govern ha decidit que assumirà aquesta tasca a partir de l'1 de setembre quan entri en funcionament la nova Hisenda Catalana.
  • Aquests dies es poden veure llargues cues de camions a les terminals del port de Barcelona. Són conseqüència de la protesta dels estibadors que estarien treballant sota mínims com a prèvia de la vaga que faran del 20 al 24. Els estibadors temen que Foment liberalitzi el sector amb un decret llei sobre el nou model d'estiba per adaptar-la a la normativa europea i evitar sancions.
  • Les cambres de comerç formaran aquest any 30.000 joves per ajudar-los a trobar feina i esperen aconseguir al menys 5.000 contractes. / A 4 mesos de la Selectivitat, avui per fi, hem sabut com queden les proves d'accés a la universitat. La Generalitat argumenta que mantindrà les PAU, amb un sol canvi: la prova de català admetrà una doble correcció al haver canviat la normativa de l'Institut d'Estudis Catalans a meitat de curs.
  • Investigadors de l'hospital Vall d'Hebron han descobert 8 biomarcadors de la malaltia de Crohn que podrien evitar proves invasives per a diagnosticar-la. A Catalunya hi ha prop de 30 mil persones que pateixen alguna malaltia inflamatòria intestinal.
  • Així és com ha quedat aquesta oficina immobiliària de l'Estartit, després que aquesta matinada uns desconeguts fessin explotar el caixer automàtic que una entitat bancària tenia a la façana del local./Barcelona vol fer fora del "carril bus": cotxes, motos i altres vehicles que no puguin circular-hi. La Guardia Urbana ha intensificat la vigilància./ Veïns de Santa Coloma de Gramenet i Badalona es queixen perquè, diuen, patir talls de llum constants en els darrers mesos.
  • El Barça ja s'ha assegurat la primera final de la temporada. Per quarta vegada consecutiva jugarà una final de Copa després d'haver eliminat ahir en semifinals a l'Atlètic de Madrid. El Barça va fer un mal partit i hi va haver emoció fins al final./ I en atletisme, l'etíop Genzebe Dibaba va batre anit a Sabadell el rècord del món dels 2000 metres indoor

El presidente regional, Emiliano García Page, avanza que en los próximos días se reune con los presidente de Murcia y Valencia para abordar el trasvase.

La Agencia Estatal de Meteorología (Aemet) prevé en la Comunidad de Madrid cielo poco nuboso o despejado, temperaturas en descenso, con heladas generalizadas en la zona de la sierra, donde el viento será fuerte y ocasionalmente muy fuerte en zonas altas. De acuerdo con estas predicciones, habrá predominio de los cielos poco nubosos o despejados excepto en la sierra, donde se formarán intervalos nubosos, más abundantes en las vertientes norte y donde no se descarta alguna nevada débil y dispersa por encima de unos setecientos a novecientos metros. Las temperaturas registrarán un descenso, con heladas generalizadas en la zona de la sierra, y locales en el sureste, donde serán débiles. En la sierra, el viento soplará del noroeste con intervalos fuertes y ocasionalmente rachas muy fuertes en zonas altas, disminuyendo al final. En el resto, viento flojo del noroeste girando a norte.

Cristina Cifuentes tiene la intención de rebajar, todavía más, el tramo autonómico del impuesto sobre la renta de las personas físicas. La baja tributación, ha dicho esta mañana la presidenta, incentiva la inversión y la iniciativa empresarial, lo que al final se traduce en una mayor recaudación fiscal. Cifuentes también quiere bonificar las herencias entre hermanos y entre tíos y sobrinos, cuando la situación económica, añade, lo permita. -- La libertad de horarios comerciales ha supuesto la creación de quince mil puestos de trabajo anuales y ha contribuido al crecimiento de la economía madrileña, aseguran las grandes superficies. Cada habitante habría ahorrado unos setecientos euros en precios y en tiempo, según el informe elaborado por analistas financieros internacionales. -- El ayuntamiento "estudiará" la nueva propuesta realizada por los promotores de la Operación Chamartín. BBVA y la constructora San José están dispuestos a reducir un veinte por ciento las viviendas iniciales previstas para, dicen, favorecer el consenso y desatascar la negociación. -- Seguirá proyectando películas pero dejará de ser el Cine Palafox. La mítica sala de la calle Luchana cerrará sus puertas a finales de mes. Un ciclo de cintas memorables dará el último adiós a cincuenta y cinco años de estrenos. -- La interpretación de "Carmina Burana" de la Fura dels Baus regresa a los escenarios madrileños un año después. En esta nueva versión estarán acompañados del coro de la Universidad Autónoma para recrear el clásico de Carl Orff.

El ministro de Interior, Juan Ignacio Zoido, ha defendido en el Senado la actuación de la Guardia Civil en el perímetro fronterizo de Ceuta en los intentos de entrada irregular. El ministro ha asegurado en respuesta a una pregunta de Unidos Podemos que la política de inmigración española respeta toda la normativa nacional e internacional. Además, ha acusado a la oposición de vivir en un mundo ideal sin necesidad de fronteras o controles.

Hace 10 años comenzó a utilizarse la receta electrónica, fue en el centro de salud de Santa Amalia... CSIF pide a la Junta que saque más plazas en los próximos concursos de traslados en Educación... Junta y Ayuntamiento de Badajoz trabajarán de manera conjunta para mejorar la calidad de los barrios y la atención a los mayores... Las presidenta de la Asamblea, Blanca Martín, se muestra a favor de la maternidad subrogada siempre que no se mercantilice... La producción industrial bajó en Extremadura un 1,6% el pasado año... La Junta pone en marcha el programa 'Life Zepa Urba' para proteger a las 3.000 parejas que hay en la región... Concierto de la Orquesta de Extremadura mañana en Badajoz y el viernes en Cáceres con el violonchelista Pablo Ferrández como artista destacado.

La nueva Ley del Suelo creara una tasa para las viviendas unifamiliares en suelo rustico, el PP critica esta decision y dice que es una traba para los vecinos y un obstaculo para la creacion de empleo. Saint Gobain-Pam invertira 4,5 millones de euros en su fabrica de santander en 2017. El delegado del Gobierno afirma que cantabria tiene una de las tasas mas bajas de criminalidad tras los dos homicidios de este fin de semana. Aquino renuav por una temporada mas con el Racing y Javi Cobo se postula como sustituto del Alvaro Peña para el partido contra el Lealtad.

.El Consejo de Gobierno ha presentado esta mañana el Borrador del Plan Integral de Enfermedades Raras. Por otro lado, entrevistamos a Marisol Martínez Marin, técnico responsable del Equipo en Convivencia Escolar-07/02/2017

- Quan encara s'estan avaluant els danys del darrer temporal avui ja en tenim un altre a sobre.
- Josep Miquel Arenas, més conegut per Valtonyc, s'enfronta a una pena de tres anys i tres mesos de presó.
- La policia ha desarticulat un grup organitzat que feia contractes de treball falsos emparats en les sigles d'una ONG.
- Armengol confia que Baltasar Picornell representarà totes les sensibilitats polítiques com a president del Parlament.
- El govern invertirà 3 milions d'euros per reparar les nombroses deficiències de l'hospital General de Palma.
- El conseller de Mobilitat acorda amb els muncipis i el sector del taxi la implantació dels autobusos directes des de l'aeroport.
- Rafel Nadal ha recuperat el somriure i es declara satisfet del seu joc.

- Quan encara s'estan avaluant els danys del darrer temporal avui ja en tenim un altre a sobre.
- Josep Miquel Arenas, més conegut per Valtonyc, s'enfronta a una pena de tres anys i tres mesos de presó.
- La policia ha desarticulat un grup organitzat que feia contractes de treball falsos emparats en les sigles d'una ONG.
- Armengol confia que Baltasar Picornell representarà totes les sensibilitats polítiques com a president del Parlament.
- El govern invertirà 3 milions d'euros per reparar les nombroses deficiències de l'hospital General de Palma.
- El conseller de Mobilitat acorda amb els muncipis i el sector del taxi la implantació dels autobusos directes des de l'aeroport.
- Rafel Nadal ha recuperat el somriure i es declara satisfet del seu joc.

FRANCESC HOMS: el Suprem el jutjarà pel 9N a partir del 27. Avui ha declarat al judici a Mas, Ortega i Rigau

PLE AL PARLAMENT: encés debat entre Puigdemont i l'oposició per la celebració del judici del 9N

PORT DE BARCELONA: cues de camions per la protesta dels estibadors contra la nova regulació que prepara Foment

TRANSPORT PÚBLIC: la Guàrdia Urbana vol eradicar les infraccions al carril bus a Barcelona

EMPAT A UN: El Barça jugarà la quarta final de copa seguida després del partit amb l'Atlètic