Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba
  • Virginia López Negrete ha sido la abogada de Manos Limpias en el caso Nóos
  • "Yo no represento más a un cliente con esas características", ha dicho
  • Manos Limpias era la única acusación que pedía la condena de la infanta Cristina

Juan José Cardona tiende la mano a sus contrincantes y propone una gran confluencia para dirigir el PP en las Islas. Ha dicho que está dispuesto a hablar con todos, incluso con Asier Antona, el claro favorito en esta carrera hacia la presidencia. Aunque no ha puesto en duda la neutralidad del comité organizador del Congreso sí ha dicho estar sorprendido de que siete de sus miembros sean partidarios del candidato Antona.

La infanta Cristina ha estat absolta avui per l'Audiència Provincial dels dos delictes fiscals que l'acusava Manos Limpias. El seu espòs Iñaki Urdangarin, ha estat condemnat a 6 anys i 3 mesos per prevaricació, frau i  malversació. Diego Torres ha estat condemnat a 8 anys i mig i 3 anys per a Jaume Matas. El fiscal demanarà mesures cautelars contra els condemnats.
 

Jessica. Estoy pasando un momento muy malo, mi marido está preso en el Salto del Negro. Cumple condena aquí y se lo quieren llevar a Galicia donde tiene causas abiertas. Un abogado sale muy caro y él es gallego, pero su familia está aquí no allá.

La Infanta Cristina absolta i Iñaki Urdangarín condemnat a 6 anys i 3 mesos de presó. Són els titulars més destacats de la sentència del cas Nóos que s'ha fet pública aquest migdia. El tribunal considera que la germana del rei no va col·laborar en dos delictes fiscals del seu marit, com l'acusava Manos Limpias.
 
Pel que fa al seu marit, el text el considera culpable dels delictes de prevaricació, falsedat documental i malversació. També han estat condemnats a 8 anys de presó el soci d'Urdangarín, Diego Torres, i a 3 anys Jaume Matas.

Recuperarem les importants novetats en la lluita contra el VIH que han desenvolupat un grup de científics catalans. A més, Barcelona repetirà aquest estiu la prova pilot de la platja per gossos al costat del Fòrum. Creuen que encara hi ha aspectes a millorar i, per tant, hi haurà més mesures higièniques i de protecció. La platja funcionarà de l'1 de juny al 25 de setembre.

Avui és el dia, Saber y Ganar fa 20 anys. Tal dia com avui del 1997, La 2 estrenava un concurs cultural que s'ha convertit en tot un èxit pel seu rècord d'emissió ininterrompuda, per les seves xifres d'audiència cada dia i pel carisma del seu presentador: un incombustible Jordi Hurtado que avui farà part del programa en directe.

El Barça recorre al Tribunal administratiu de l'Esport la sanció a Luis Suárez. El Comitè d'Apel·lació va ratificar els dos partits que li va imposar Competició i que li impedirien jugar la final de Copa. A la lliga, l'Espanyol viatja a Madrid amb les novetats de Piatti i Diop.

Le faltó un poco más de convicción al Iberostar Tenerife para superar la eliminatoria copera frente al Baskonia, equipo que con el apoyo incondicional de su gran afición, y la fenomenal actuación del base americano Larkin en el último cuarto, se impuso al quinteto aurinegro 90-81, en un partido intenso y reñido.

- El ex Ministro de Asuntos Exteriores, Juan Manuel García Margallo, reconoce qen canarias ue ningún país está exento se sufrir un atentado yihadista.

- El que fuera asesor de Barack Obama, el canario Juan Verde, asegura que Donald Trump es una amenaza para el orden mundial.

- PNV y CC estrechan lazos. Los nacionalistas vascos se muestran dispuestos a dialogar para aprobar los Presupuestos Generales del Estado.

- La Consejera de Educación, Soledad Monzón, pide en Bruselas la equidad del sistema educativo.

- Los científicos del IAC creen que existe un noveno planeta en el sistema solar.

- DEPORTES. La Copa del Rey de baloncesto en directo desde Vitoria. 17/02/2017

Absolució per la infanta Cristina i 6 anys i 3 mesos de presó per Iñaki Urdangarín.
La fiscalia anticorrupció estudia demanar l'ingrés immediat a presó de Torres i Urdangarín.
Jaume Mates condemnat a 3 anys i 8 mesos de presó pels delictes de malversació i frau.
Gabriel Company presenta la seva candidatura a la presidència del Partit Popular de Balears.
El Govern parla amb el sector agrari d'Eivissa de la gravetat de la 'Xylella fastidiosa' a Eivissa.
El Club Nàutic del Molinar renuncia a la polèmica ampliació i espera seguir amb la concessió.
El Mallorca espera guanyar a Girona encadenant dues victòries consecutives.
Cel ennigulat, temperatures en lleuger descens, vent fluixos i probabilitat de boires matinals.