Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El programa de música popular ‘Tenderete’ que se emitió este domingo, 26 de febrero, contó con la participación de la parranda ‘El Volumen’, de la ciudad de Telde; el trío ‘Los Trovadores’, de Las Palmas de Gran Canaria; y una propuesta musical que ha unido a los grancanarios Juan Santana y Luis Melini y al argentino Carlos Córdoba para rendir ‘Homenaje a Horacio Guarany.

El marbellí Pablo Ráez, que convirtió su lucha contra la leucemia en un fenómeno viral, ha fallecido este sábado a los 20 años de edad, según han confirmado sus familiares en las redes sociales. El joven ha muerto rodeado de sus allegados después de que su estado se haya ido deteriorando y tras un duro mes, según ha explicado su padre, que ha lamentado que no ha podido más.

Entre els anys 2011 i 2016, la demarcació de Tarragona ha estat la que més habitants ha perdut de tot Catalunya, segons un estudi de la Confederació empresarial de la província. Especialment complicada és la situació a quatre comarques d'interior que, segons els experts, corren risc de desertització. Els ajuntaments han posat en marxa plans per fixar població però els veïns d'aquests municipis alerten que si no es creen llocs de treball, difícilment es podrà establir gent jove.

Cada any el Mobile posa de manifest COM la tecnologia mòbil han canviat la nostra vida. En molts casos per millorar-la però a vegades també planteja alguns problemes. Dels canvis socials que comporten i comportaran, dels problemes de privacitat i dels principis ètics que s'haurien de tenir en compte en parlem avui a l'entrevista amb l'expert digital, Genís Roca.

Artur Mas es veu implicat per primera vegada i de forma directa en el sumari del cas 3 per cent. Ho diu l'empresari que ha declarat com a testimoni protegit. Segons el contractista Mas es va reunir amb ell i el va instar a parlar amb Germà Gordó perquè fes donacions a canvi d'obra pública. L'empresari s'hauria reunit amb Mas quan aquest era president de Convergència i abans que fos president de la Generalitat. Ho han explicat fonts de la investigació a Televisió Espanyola.

Artur Mas tenia aquest matí un acte del seu partit, el PDECAT. En seu discurs, però, cap comentari, cap referència a aquesta implicació. Ha criticat de nou a la fiscalia i només ha parlat de corrupció per referir-se a la dels altres.

Comencen a arribar a Barcelona els primers congressistes del Mobile World Congress. Se n'esperen més de 100 MIL en una edició que preveu tornar a batre rècords. L'impacte econòmic que deixarà a la ciutat serà de 465 milions d'euros.

Preocupació al sector ramader pel brot de grip aviar. En total ja s'ha ordenat el sacrifici de 24MIL aus de granges de l'Empordà. Els ramaders demanen a la Generalitat que s'accelerin les ajudes per les pèrdues que patiran.

En esports, els dos equips catalans han preparat avui els seus partits de demà. El Barça, amb la lliga a l'abast, vol remuntar al Calderón contra l'Atlètic de Madrid. L'Espanyol, mentrestant, rep l'Osasuna i encara somnia amb Europa.

I a la segona part de l'Informatiu passarem pel festival de màgia de Badalona. Després de 17 edicions s'ha consolidat com un certamen de referència que homenatja la figura del mag Li-Chang. El recordarem en diverses intervencions que hem rescatat del nostre arxiu.

 

La Reina del Carnaval de "La Eterna Primavera" es Esther Pérez, con la espectacular fantasía "Grandiosa", de los diseñadores Cristina Robledano y Pedro Quintero. Una mágica noche, que se pudo ver a través de TVE en Canarias, que emitió la Gala para toda España por la 2 y para todo el Mundo por el Canal Internacional. La audiencia nos siguió y 3 millones y medio de espectadores nos vieron en algún momento de la noche. Unos datos de audiencia que mejoran los del año pasado: TVE tuvo 1 millón más de espectadores que en la Gala del año pasado.

El expresidente de la Generalitat Artur Mas ha acusado este sábado al Estado de intentar "destruir" el PDeCAT "por tierra, mar y aire", porque son conscientes de que sin la antigua Convergència "no habrá Estado" independiente para Cataluña.

Según la Fiscalía Anticorrupción, el extesorero de CDC Andreu Viloca era la persona responsable de la presunta concesión de obra pública a cambio de comisiones, mientras que según ha podido saber TVE un empresario ha declarado en secreto ante el juez que instruye el caso 3 % que Mas le dio instrucciones sobre pagos irregulares a CDC en una reunión junto al exconseller de Justicia Germà Gordó.

La Reina del Carnaval de "La Eterna Primavera" es Esther Pérez, con la espectacular fantasía "Grandiosa", de los diseñadores Cristina Robledano y Pedro Quintero. Una mágica noche, que se pudo ver a través de TVE en Canarias, que emitió la Gala para toda España por la 2 y para todo el Mundo por el Canal Internacional. La audiencia nos siguió y 3 millones y medio de espectadores nos vieron en algún momento de la noche. Unos datos de audiencia que mejoran los del año pasado: TVE tuvo 1 millón más de espectadores que en la Gala del año pasado.

Ganaderos catalanes piden a la Generalitat que se acelere la tramitación de ayudas a los productores de las explotaciones afectadas por el brote de gripe aviar. Además de las 17 mil aves sacrificadas en la granja en la que se detectó el virus, la consejería de agricultura ha ordenado sacrificar 7 mil patos más de otras explotaciones.

-COMIENZA LA CAMPAÑA ELECTORAL EN EL PARTIDO POPULAR PARA DESIGNAR AL NUEVO PRESIDENTE REGIONAL DE LA FORMACIÓN

-EL PARTIDO SOCIALISTA ELABORA SU INFORME ECONÓMICO DE CARA A SU CONGRESO FEDERAL DE JUNIO, EN EL QUE LA MILITANCIA DE MADRID TIENE MUCHO QUE DECIR

-LAS CALLES DE MADRID RECIBEN UNA NUEVA MARCHA DE LOS INDIGNADOS QUE PIDEN SALARIOS DIGNOS Y LA SALIDA DEL FONDO MONETARIO INTERNACIONAL, DEL BANCO EUROPEO Y DE LA UNIÓN EUROPEA

- LAS 340 ESCUELAS CATÓLICAS DE LA COMUNIDAD DE MADRID CONSIDERAN INSUFICIENTES LAS MEDIDAS DEL PACTO EDUCATIVO QUE LES HA PRESENTADO LA CONSEJERÍA DEL RAMO, SOBRE TODO EN TEMA DE FINANCIACIÓN

-COMIENZA EL CARNAVAL CON LA CABALGATA YU EL PREGÓN A CARGO DEL RAPERO Y ACTOR "EL LANGUI"

-SE INAUGURA EL ÚNICO AUTOCINE DE LA REGIÓN DE MADRID, UBICADO EN EL NUDO DE MANOTERAS, CON LA PELÍCULA "GREASE".

L'Audiència de Palma responsabilitza a tot el consell d'administració de Sa Nostra de la pèrdua de 35 milions d'euros per una fallida inversió immobiliària als Estats Units. La Federació Hotelera de Mallorca reitera la petició que es retiri l'ecotaxa i que no la pagui ni turistes ni residents. Horabaixa de rues i ruetes i vespre de ball de màsqueres. El Real Mallorca rebrà al Tenerife a son Moix.