Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

En un par de horas, la marea alta en la costa vasca traerá olas que podrían alcanzar los ocho metros de altura. Estamos en aviso naranja hasta mañana por la mañana.//El Gobierno vasco elevará sus previsiones de crecimiento para la  economía de Euskadi, que en la actualidad son de un 2,3 por ciento  para este año, hasta situarlas en torno al 2,5 por ciento. Lo ha anunciado el consejero de Hacienda, Pedro Azpiazu.// Lo que no se ve no existe. Por eso, FEDER, la Federación Española de Enfermedades Raras, ha organizado una exposición en Bilbao para acercar a la sociedad estas dolencias, que afectan en España a unos tres millones de personas.//Derbi gipuzkoano con la mirada puesta en Europa el que se va a vivir esta noche en Anoeta.(28/02/17)

La Policía Municipal de Madrid ha inmovilizado al autobús de Hazteoír con lemas tránsfobos después de que esta mañana la portavoz municipal, Rita Maestre, asegurase que el Ayuntamiento estaba tomando las medidas oportunas para que el vehículo dejase de circular. La Policía Municipal también ha intervenido los contenidos publicitarios que la Unidad de Gestión de la Diversidad ha considerado "LTBIfóbicos". Esta unidad ha actuado de oficio y será la encargada de elevar a la Fiscalía el informe correspondiente.

El Vicesecretario de Organización del PP Fernando Martínez Maillo afirma que Génova ha intentado el acuerdo entre los dos candidatos a liderar el partido en Cantabria y no descarta que la situación se pueda reconducir. El Parlamento de Cantabria aprobó una iniciativa para que el Ejecutivo cántabro negocie con el Gobierno español la forma de evitar la demolición de la depuradora de Vuelta Ostrera antes de que se construya la alternativa. Uno de cada 68 niños de entre 7 y 9 años podría tener síntomas de autismo según pusieron de manifiesto los especialistas participantes en la cuarta jornada de salud mental celebrada en el Centro Padre Menni. El Juzgado de Primera Instancia numero 1 de Santander condena al Racing a pagar 83.000 euros al abogado Juan Antonio Bermejo.

L'hospital de Son Espases s'ha marcat com a objectiu en aquesta legislatura posar en marxa la unitat de seguiment multidisciplinari de malalties rares. Servirà per coordinar els diferents especialistes que sovint necessiten aquests malalts. Els afectats segueixen demanant més inversions en investigació i tractaments.

  • L'expresident Artur Mas serà el primer a declarar aquesta tarda al Suprem com a testimoni de la defensa en el judici contra l'exconseller Fransecs Homs pel 9N. Mas ja va ser jutjat al Tribunal Superior de Catalunya per aquest fet i encara està a l'espera de conéixer la sentència. / Torn per a més testimonis en la segona jornada del judici contra Francesc Homs pels delictes de prevaricació i desobediència per haver tirat endavant la consulta del 9N tot i la suspensió del Constitucional. Un dels més esperats... el d'Artur Mas. La Isabel Palacions ens ho explica......
  • El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha admès a tràmit la nova querella contra Carme Forcadell i els tres membres de la mesa de Junts pel Sí per permetre la votació de la resolució del referèndum del debat de política general.
  • I a la roda de premsa posterior a la reunió del govern de la Generalitat la portaveu Neus Munté ha reconegut que "es podia haver explicat millor" sobre la reunió que van mantenir Puigdemont i Rajoy i que ella mateixa va negar repetides vegades fins el dia abans que es filtres que la trobada ja s'havia produit. Munté defensa haver negat la reunió perquè hi ha fets de l'agenda, diu, que no s'havien d'explicar
  • El jutge de l'audiència nacional José de la Mata ha citat a declarar Oriol, Marta i Mireia Pujol Ferrusola els dies 27 i 28 de març dins la causa que investiga l'origen de la fortuna familiar. De la Mata creu que hi ha indicis d'un delicte continuat de blanqueig de capitals en els moviments de fons de la família, gestionats principalment pel germà gran, jordi Pujol Ferrusola. Oriol Pujol és l'únic dels germans que no estava investigat en aquesta causa.
  • Segon dia de Mobile World Congress centrat en les moltes solucions de l'internet de les coses que ens facilitaran la vida ben aviat. En 3 anys el nombre d'objectes connectats a internet serà de 26.000 milions, 30 vegades més que el 2009. Un dels àmbits on es presenten més novetats és en l'automoció. En pocs anys veurem cotxes que condueixen sols i que envien informació als altres vehicles per millorar la seguretat a la carreterea i fer els desplaçaments més còmodes....
  • Alerta per un vídeo que mostra l'agressió sexual a un NADÓ i que circula per diferents països. A Catalunya hi ha dues dones detingudes per difondre'l . Els mossos alerten que el reenviament també és un delicte de difusió de pornografia infantil amb penes de presó.
  • El Barça rep demà l'Sporting, en una jornada intersetmanal de lliga en la que els blaugrana volen confirmar la seva recuperació.
  • La banda madrilenya HOMBRES G va ser un fenòmen de masses als anys 90 que omplia estadis i venia milions de discos a Espanya i a Llatinoamèrica. Avui actuen al Liceu de Barcelona, un concert poc habitual on barrejaran els seus grans èxits amb cançons inèdites que formaran part del seu proper disc....

Dia grande do entroido. Festivo en moitas vilas e en cidades coma Ourense ou A Coruña, a xornada transcorre entre celebracións de orixe ancestral.
As consellerías de medio ambiente e política social asinan un convenio para organizar actividades de conservación, protección e fomento do patrimonio natural.
Pepe Mel é xa o novo adestrador do Deportivo. (28/02/17)