Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Un chico de 15 años ha pasado a disposición judicial por propinar una paliza a su expareja de la misma edad. En un principio ella lo encubrió diciendo que había sido víctima de acoso escolar. Hoy la Delegada del Gobierno ha confirmado que se trata de un caso de violencia de género.


Segona jornada del judici del cas Palau i segona jornada de qüestions prèvies. La pròxima sessió serà dimecres vinent amb la declaració de Millet. A la Ciutat de la Justícia hi ha la SANDRA MORALES...
En el cas Palau, el fiscal s'oposa a retirar a l'extresorer de Convergència, Daniel Osácar,  l'acusació de tràfic d'influències. Sostè que el delicte no ha prescrit i que està connectat amb el blanqueig de capitals. En la segona jornada del judici, el fiscal ho relaciona amb les suposades comissions que el partit va cobrar de Ferrovial a canvi d'obra pública.

Tot apunta a que s'hauran superat totes Les previsions dels organitzadors

El Congrés dels Mòbils tanca les portes a aquesta hora amb la prespectiva d'haver superat totes les previsions tant d'assistents com d'impacte econòmic.  Un dels deures que queden per fer és la presència de més dones en el sector, un dels temes que s'han tractat en aquesta edició
Bones dades de l'atur al mes de febrer, que al conjunt d'Espanya s'ha reduit de 9.355 persones, la segona millor dada des del 2005.

Vaga a la universitat
Demanen a la generalitat que rebaixi les taxes  Universitàries, les més altes d'espanya
Jornada de vaga dels estudiants universitaris que, en centres com la Pompeu Fabra , ha paral.litzat l'activitat a primera hora.

L'adéu de Luis Enrique
Luis enrique anuncia el seu adéu al Barça Amb golejada i el liderat a la lliga

Matí de reaccions a l'anunci de Luis Enrique que no continuarà entrenant al Barça la temporada vinent.  Avui han estat molts els que ha lloat la feina del míster i la forma de fer l'anunci. A més, ho feia després de golejar 6 a 1 l'Sporting en una nit en que l'equip s'ha situat líder de la lliga gràcies a l'empat del Madrid amb el Las Palmas.

El Festival  Castell de Peralada va tancant mica en mica la programació per a aquest estiu... i avui ha avançat dos dels noms punters del cartell.  El primer és BRIAN FERRY, l'excantant de Roxy Music, que ha consolidat una trajectòria en solitari on combina els grans estandars del jazz i la música americana amb els seus grans èxits  (CUEJAR)

Algunas empresas repiten, como Pal Robotics, la única que fabrica robots humanoides en España. Otros asisten por primera vez, como Xesol Innovation, de Galicia, que promociona su software para coches inteligentes. En esta edición el Mobile ha estrenado un programa específico para reducir la brecha de género, dado que no hay demasiadas mujeres entre los 100.000 congresistas.

Un juez de Madrid ha prohibido la circulación del autobús de 'Hazte Oír', con mensajes contra la transexualidad infantil. En el auto, el magistrado considera que "menosprecia a las personas con una orientación sexual distinta a la heterosexual". El vehículo sigue inmovilizado en un aparcamiento privado.

La xylella condiciona els treballs de la vinya.
Baleares és una de les comunitats on més ha abaixat l'atur el mes de febrer.
En les pròximes hores passaran a disposició judicial Bartomeu Cursach i dos dels seus col·laboradors més pròxims.
L'acusat de matar un home a Palma el 2015 admet el crim i s'enfronta a una pena de presó de 12 anys i 9 mesos.
Experts internacionals reflexionen a Palma sobre la intervenció de Miquel Barceló a la Catedral de Mallorca.
La millor ensaïmada del món és d'Inca, del forn de Sant Francesc.
Rafel Nadal es classifica per a quarts de final de l'Obert d'Acapulco després de derrotar avui l'italià Paolo Lorenzi.
Cel poc ennigulat i boira a primera hora de demà que donarà pas a nuvolositat variable a darrera hora amb alguna pluja ocasional.

Educación quere convocar 1.043 prazas de profesores no ensino non universitario // O paro baixou en 154 persoas co que o número de inscritos nos servizos públicos de emprego é de 211.924 persoas // A economia galega creceu o ano pasado un 3,1% e o consello do goberno galego tamén tomou hoxe medidas de impacto económico // Pasan a disposición xudicial en Vigo os 24 detidos nunha operación antidroga dunha rede que traficaba con cocaína // A policía investiga a violación dunha menor de 17 anos, na noite do sábado, en Narón. Sospeita que puido ser drogada con BURUNDANGA // O Celta empata ante o Espanyol a dous en Balaídos. 02/03/17

En Murcia, Ciudadanos ha decidido retirar el apoyo que presta al PP para facilitar la gobernabilidad de la región. Lo ha decidido tras reunirse con el presidente, Pedro Antonio Sánchez, y ante su negativa a dimitir. Ciudadanos iniciará contactos ahora con el PSOE. Sánchez, que comparecerá el próximo lunes como imputado por el caso Auditorio, defiende su inocencia y confía en poder demostrarla.