Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Xornada de folga xeral en todo o ensino que deixou moitas aulas baleiras en colexios, institutos e nas universidades // A pesca fresca e o marisqueo lograron facturacións récord o ano pasado no que vendero capturas por valor de case 500 millóns de euros // A reconstrución do accidente de tren Celta no Porriño apunta a unha distracción do maquinista no exceso de velocidade. 09/03/17

L'augment de preus dels hotels frena les reserves per aquest estiu.
L'Agència Tributària troba un frau de 41 milions d'euros.
La inversió en construcció superà l'any passat els 1.400 milions d'euros.
La nova llei d'urbanisme sancionarà als càrrecs públics que permetin la indisciplina.
Vaga d'estudiants i professors contra la Lomce.
El Palma Futsal intentarà fer història avui vespre superant a El Pozo Múrcia a quarts de final de la Copa d'Espanya, a Ciudad Real.

  • Segona jornada del judici del cas Palau on Jordi Montull confirma el que es va dir ahir, que es canalitzaven diners de ferrovial cap a Convergència a canvi de l'adjudicació d'obra pública. Montull assegura que la seva filla no prenia decisions, i atribueix a Fèlix Millet tota la responsabilitat. Sobre el presumpte finançament il·legal de Convergència, l'ex-número dos del Palau de la Música és molt explícit, mentre que l'extresorer del partit ho nega tot.
  • L'extresorer de Convergència, Daniel Osàcar, ha negat que el partit hagi cobrat comissions il·legals a canvi de l'adjudicació d'obra pública, tal com han afirmat en el judici tant Fèlix Millet i Gemma Montull com avui Jordi Montull, Isabel Palacios..../ Primera reacció del PDECAT, avui al Congrés. Francesc Homs ha dit que està convençut que l'adjudicació d'obra pública sempre s'ha fet bé, perquè així li ho han assegurat sempre. El diputat manté la confiança i el suport a l'expresident Artur Mas./ Tots els grups llevat de Junts pel Sí han demanat que Artur Mas comparegui al Parlament per donar explicacions sobre el suposat finançament irregular de Convergència Democràtica
  • I avui hem conegut detalls del sumari del cas que investiga a la família Pujol a l'Audiència Nacional. Posen en dubte algunes adjudicacions públiques i expliquen com el fill gran dels Pujol va blanquejar diners a l'estranger.
  • Jornada de vaga i manifestacions aquest migdia per demanar la suspensió immediata de la LOMCE i la reversió de les retallades a l'Ensenyament. Una jornada de protesta que s'ha convocat a tot l'Estat amb el suport a Catalunya del Marc Unitari de la Comunitat Educativa.
  • Superar un càncer és una dura batalla que comporta un important desgast emocional. Psicòlegs de l'Institut Català d'Oncologia han publicat un estudi que confirma que la psicologia positiva ajuda a afrontar millor aquesta malaltia.
  • Són les imatges i els sons d'una nit històrica al Camp Nou. El Barça es va convertir anit en el primer equip que remunta un 4 a 0 a la Champions i es va classificar per als quarts del final. Sergi Roberto, al minut 95, va fer el 6 a 1 definitiu i va fer embogir tots els culers. Els blaugrana però no s'han permès el descans i avui, Pablo Vázquez, han tornat a la feina.../ Un cop finalitzat el partit, l'eufòria es va escampar pels carrers d'arreu de Catalunya./ També van celebrar de valent la remuntada els jugadors del Barça de futbol sala al seu hotel de concentració a Ciudad Real./Els mitjans de comunicació, tant de casa com de fóra destaquen la nit màgica a l'estadi
  • Els BUHOS van recollir anit el premi DISC CATALÀ DE L'ANY pel seu sisè treball LLUNA PLENA. És el guardó degà de la música cantada en català i el jurat són els oïdors de Ràdio 4, en concret del magazine CATALUNYA EXPRESS, que trien el guanyador per votació popular. La formació de Calafell es va sumar anit a la Festa, que la primera en català va celebrar l'Antiga Fabrica Damm, oferint-hi un concert en directe.
  • A partir de 250 peces d'art medieval, la nova exposició del Caixafòrum, comissariada pel British Museum, explora les bases de l'Europa actual amb una nova mirada sobre l'Edat MItjana, una època que fins ara se'ns havia mostrat fosca.

Murió con 25 kilos de peso. Y ahora los familiares irán a juicio por dejarla morir de hambre. El fiscal que lleva el caso ha dicho que en su larga carrera nunca había visto nada gual. Pedira para los hijos y la nuera de la fallecida 20 años de cárcel.

El Sindicato de Estudiantes (SE) asegura que la huelga general educativa ha sido "masiva e histórica" entre los alumnos de la educación pública, con una incidencia media de "más del 90%"; mientras que los sindicatos cifran en un 65% el número de trabajadores que secunda el paro y el ministro de Educación, Íñigo Méndez de Vigo, ha hablado de incidencia "mínima". La Plataforma Estatal por la Escuela Pública, integrada por sindicatos y asociaciones de docentes, estudiantes y padres, han convocado este jueves a una huelga general en todos los niveles de enseñanza y manifestaciones en 50 localidades del país para exigir más inversión educativa y la derogación de la Lomce.

El Gobierno de Cantabria abonará durante el primer semestre del año las partidas correspondientes al Fondo de Cooperación local que está dotado con más de 15 millones de euros. El Instituto cántabro de Seguridad y Salud en el Trabajo está desarrollando un taller dirigido a los alumnos de primaria con el fin de educarlos en la necesidad de prevenir los accidentes laborales. Hoy se celebra en España el día de las personas desaparecidas sin causa aparente. El racing ha entrenado esta mañana en el Sardinero con la vista puesta en el partido del próximo domingo frente a la Ponferradina, quinto conjunto de la tabla.

El Gobierno de Cantabria abonará durante el primer semestre del año las partidas correspondientes al Fondo de Cooperación local que está dotado con más de 15 millones de euros. El Instituto cántabro de Seguridad y Salud en el Trabajo está desarrollando un taller dirigido a los alumnos de primaria con el fin de educarlos en la necesidad de prevenir los accidentes laborales. Hoy se celebra en España el día de las personas desaparecidas sin causa aparente. El racing ha entrenado esta mañana en el Sardinero con la vista puesta en el partido del próximo domingo frente a la Ponferradina, quinto conjunto de la tabla.

La comunidad educativa sale a la calle en la jornada de huelga general que hoy vive el sector de la enseñanza.

El juez rechaza la petición de nulidad de la defensa y mantiene abierto el juicio por los altercados de Gamonal.

La subida de las temperaturas nos deja una primavera adelantada, con máximas superiores a los 20 grados.

César Palacios rechaza la oferta de Osasuna y confirma que seguirá como director deportivo del Numancia - 09/03/17

El empleo, en el eje del debate en el Parlamento regional. La Junta presenta un plan de 460 millones de euros, que requiere la ayuda del Gobierno central, y el PP ofrece 150 medidas para generar puestos de trabajo. Ciudadanos y Podemos muestran su escepticismo ante los planes en marcha.

Jornada de huelga hoy en todos los niveles de enseñanza en Extremadura, convodada por el sindicato de estudiantes. Cifra el seguimiento en el 90 por ciento de los alumnos, y el 25 por ciento de los profesionales. Reivindica la derogación de la Lomce y un nuevo Pacto de Estado por la educación.


Y primer paso hacia el Pacto de Estado contra la Violencia de Género. Debate hoy en el Senado entre comunidades autónomas y el Ministerio de Igualdad. Donde Extremadura ha reclamado que se reconozcan las competencias a los ayuntamientos.

Estrechar la relación entre investigadores y profesionales del campo, para hacer más productivas las explotaciones. Es la idea de estas jornadas que se celebran hoy en Don Benito sobre mejora genética.