Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Invitado: ELEAZAR BORREGO, primer teniente de alcalde del Ayuntamiento de San Sebastián de La Gomera.

ESTE MIÉRCOLES concluyó oficialmente las obras de remodelación del mercado municipal de San Sebastián de La Gomera. Una importante renovación de la imagen y los servicios que ofrece este céntrico espacio capitalino.

La divulgación del Plan de Emergencias Municipal comenzará EL PRÓXIMO LUNES en los centros escolares de San Sebastián. Una iniciativa que posibilitará que los alumnos de los centros educativos del municipio aprendan, a través de charlas y juegos, las claves para una correcta autoprotección en caso de una situación de emergencia... 31/03/2017

La consellera Ruth Mateu dimiteix pel cas contractes de MES.
Can Balaguer obre les portes a Palma després de 8 anys d'obres de rehabilitació.
José Hila desautoritza el regidor d'urbanisme i diu que no prohibirà el lloguer turístic a tot Palma.
Els jutjats redueixin un 12% els assumptes pendents.
Cop de la guàrdia civil a la pornografia infantil, amb 100 detinguts a tot Espanya i el màxim responsable a les Balears.
Govern i Red Eléctrica presenten un projecte per resoldre el conflicte d'Es Fornàs.
Partit decisiu del Mallorca avui contra l'Alcorcón.
Demà acaba el Princesa Sofia de Vela a la badia de Palma.
 

Aprovats en Consell de Ministres els pressupostos generals de l'Estat pel 2017. Els comptes tenen com a eixos principals la convocatòria de 67 mil noves places de funcionari i la conversió de 250 mil places interines en fixes. A més, redueix l'IVA dels espectacles culturals en directe del 21 al 10 per cent però manté el 21 % en el cinema. El projecte descarta nous impostos, entrarà dimarts vinent al Congrés i, de moment, té el suport de Ciutadans, insuficient per tirar-lo endavant.

A la reunió, el govern també ha confirmat que porta els pressupostos de la Generalitat al Constitucional per reservar fons per un referèndum. A més, us donarem els detalls de la macrooperació contra la pederàstia que ha fet la Guàrdia Civil. Hi ha 102 detinguts a tot Espanya, 21 a Catalunya. Entre el material incautat hi ha escenes sexuals amb víctimes que van de nadons a menors de 14 anys.

Des d'avui cap comerç català podrà donar de franc bosses de plàstic. El pacte per la bossa, iniciat fa sis anys a les grans superfícies arriba ara al petit comerç, tot i que de moment no hi haurà sancions. El consum de bosses de plàstic s'ha reduït a la meitat en deu anys, i s'espera arribar al 90% el 2020.

L'Espanyol obre aquest vespre la jornada de lliga davant el Betis. Els blanc-i-blaus volen situar-se a només un punt de la setena plaça per mantenir-se en la lluita per entrar a Europa. Al Barça, Messi, Suárez i Neymar s'han incorporat als entrenaments per preparar el partit de diumenge a Granada.

Cantabria firma un convenio con el Santander para atraer turistas britanicos a la region. Ana Botin afirma que Cantabria tiene un futuro espectacular. La auditoria definitiva de Mare confirma que en epoca del PP se fraccionaron contratos para adjudicarlos directamente. El presidente del Racing afirma que el club entrara en serio riesgo de desaparecer si antes de que acabe mayo no recibe el dinero por patrocinio del Gobierno regional para subsanar el embargo de Hacienda.

Acción contra el Hambre es una de las organizaciones que actúa, gracias al convenio con la Agencia Española de Cooperación Internacional (AECID), en Perú, para ayudar a paliar los efectos devastadores de las lluvias. Entrevistamos al director de Acción contra el Hambre en Perú, Iván Baztán.

Casi 700 funcionarios cobraron más que el presidente de la Junta de Extremadura el año pasado que ingresó 77.295... Extremadura cerró el año pasado con una deuda de 4.050 millones de euros... El Hospital Virgen de la Montaña de Cáceres retoma poco a poco la normalidad... Repasamos la agenda deportiva del fin de semana... Mañana estreno nacional de 'El último amor de Lorca' en el Gran Teatro de Cáceres.

Pierde fuerza la hipótesis de violencia machista en Villafranca de los Caballeros, en Toledo. El hombre hallado muerto tenía heridas de arma blanca, pero su mujer también encontrada muerta,no tenía signos de violencia, según la Delegación del Gobierno.

- El cas dels contractes ja s'ha cobrat les primeres víctimes: la consellera de Cultura.
- La direcció de la coalició Més ha expulsat del partit Jaume Garau.
- Els partits de l'oposició PP i Ciutadans posa l'accent en l'existència de dos govern dins l'Executiu.
- El batle de Palma corregeix al tinent de batle i nega que l'ajuntament apliqui la prohibició absoluta del lloguer turistic.
- L'Ajuntament de Palma ha clausurat la discoteca Tito's a causa de les greus deficiències de seguretat.
- Un jove estranger de 25 anys va morir ahir vespre en caure d'un desè pis d'un hotel de la Platja de Palma.
- Rafel Nadal jugarà avui la semifinal del torneig de Miami.

PRESSUPOSTOS 2017. APROVATS ELS COMPTES QUE INCLOUEN MÉS PLACES DE FUNCIONARI I LA REDUCCIÓ DE PART DE L'IVA CULTURAL.

OPERACIÓ GUARDIA CIVIL. 102 DETINGUTS EN UN MACROOPERATIU CONTRA LA PEDERÀSTIA, 21 DELS ARRESTATS A CATALUNYA.

BOSSES DE PLÀSTIC. ARRIBA AL PETIT COMERÇ LA PROHIBICIÓ DE DONAR-LES DE FRANC.

TORNA LA LLIGA. L' ESPANYOL REP AVUI EL BETIS AMB L'OBJECTIU DE MANTENIR VIU EL SOMNI EUROPEU.