Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El que fuera vicepresidente del Gobieno en el Ejecutivo de Felipe González Alfonso Guerra ha lamentado la muerte de la socialista Carme Chacón, una noticia que ha sido "una sorpresa". Sobre la primera ministra de de Defensa de la historia, ha asegurado que era "una mujer valiente" y que tenía un "fuerte compromiso con la justicia".

Satisfacció als sectors turístic i hosteler catalans en aquest inici de la Setmana Santa que es presenta amb una ocupació del 90 per cent, 9 punts més que l'any passat. La coincidència d'aquests dies festius a l'abril ha afavorit les destinacions tant de platja com de muntanya. El Pirineu ratlla la plena ocupació pel bon estat de les pistes i l'inici de la temporada d'esports d'aventura i el litoral està per sobre del 90 per cent, amb les platges força plenes. Els qui arriben o se'n van fan d'aquests dies els de més activitat a l'aeroport de Barcelona.

Ara us mostraem les espectaculars imatges de l'incendi al Port Fòrum de Sant Adrià de Besòs. Ha cremat 5 embarcacions esportives, 4 de les quals s'han acabat enfonsant. Sortosament, només una persona ha patit una intoxicació lleu pel fum. Serveis socials ha atès a una vintena de persones que vivien als vaixells cremats. De moment es desconeixen les causes del foc.

Les pluges dels mesos de febrer i març deixen els embassaments catalans al 85% de la seva capacitat. Una xifra que segons l´agència catalana de l'aigua, assegura el subministrament per tot el 2017.

Torna Món Llibre, el Sant Jordi dels infants, amb més d'un centenar d'activitats per incentivar la lectura entre els més menuts. El Festival de Literatura Infantil ofereix contacontes, una gran oferta de tallers i autors convidats com l'historietista Chanti, tot un fenòmen a l'Argentina.

El Barça perd a Màlaga per dos a zero i desaprofita l'ensopegada del Madrid. Les rotacions de Luis Enrique no van funcionar i l'exblaugrana Sandro i Jony van donar el triomf al conjunt de Míchel. Neymar va ser expulsat i es podria perdre el clàssic per aplaudir una actuació arbitral que va tornar a ser polèmica.

L'Ajuntament de Barcelona s'ha compromès a estudiar la compra del teatre El Molino, que està amb l'aigua al coll arran del deute de 6 milions d'euros que arrossega. A uns metres, un altre teatre, aquest JA propietat del consistori, es troba en una situació ben diferent. És l'Arnau. Després de 17 anys d'inactivitat, un procés participatiu entre l'Ajuntament i diverses entitats socials i culturals ha definit el futur del mític teatre.

La ex ministra socialista de Defensa Carme Chacón ha sido hallada muerta a los 46 años en su domicilio de Madrid.
 

La ex ministra socialista de Defensa Carme Chacón ha sido hallada muerta hoy a los 46 años en su domicilio de Madrid, según han confirmado a Efe fuentes policiales y del PSOE. Una amiga de Chacón, que sufría problemas de cardiopatía, la ha encontrado sin vida en su domicilio.

Ramos y palmas y el Señor de la Burrita inauguran hoy la SemanaSanta más tradicional. La de las procesiones que recorrerán, como podiamos ver esta mañana en la capital grancanaria y en La Laguna las calles de las ciudades y pueblos de la islas a lo largo de los próximos siete dias.