Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

UGT, Afapna y CCOO critican el nuevo decreto del euskera en la administración mientras ELA y LAB consideran que se queda corto a la hora de normalizar el vascuence.Sindicatos de Policía Municipal y Foral piden la dimisión de la Consejera de Interior ante la nueva Ley de Policías. Osasuna decidirá esta tarde en Asamblea la fecha de sus eleccioens a la presidencia. - 11/04/2017

Detinguts dos professors de la UIB i tres persones més, per presumpta estafa amb un fals medicament.
Manifestació dels treballadors de l'aeroport de Palma per denunciar la precarietat laboral.
Podem demanarà la dimissió del vicepresident Gabriel Barceló pel cas Contractes amb Garau.
Mor Maximilià Morales, expresident del parlament d'UM que va ser imputat pel cas Son Oms.
Crema un autobús de la EMT a la Via de Cintura de Palma, el tercer en manco d'un any.
Joan Miquel Oliver presenta a Palma el seu nou disc, Atlantis. Una metàfora de la decadència.
El Mallorca comença a entrenar per preparar el partit de diumenge contra el Saragossa.

Hoy, martes, en la Comunidad de Madrid subirán las temperaturas mínimas mientras que las máximas no registrarán cambios o estarán en ligero ascenso y alcanzarán los 28 grados en puntos como Madrid, Alcalá de Henares, Getafe o Aranjuez. Según la previsión de la Agencia Estatal de Meteorología (Aemet), el cielo estará poco nuboso o despejado, con algún intervalo de nubes de evolución en el oeste de la sierra. El viento, de componente norte, soplará flojo.

Las medallas de la comunidad de este año ya tienen nombres. Las de oro serán para el cantante Alejandro Sanz y el patinador Javier Fernández. También habrá distinciones para los bomberos de la comunidad, el hospital Niño Jesús, la Red Natura y los 6 institutos de enseñanza históricos de Madrid. -- Bailan contra el párkinson. Enfermos y profesionales del Ballet Nacional han compartido coreografía. En la región hay 16mil personas diagnosticadas con esta dolencia. -- Son protagonistas de la historia del siglo 20 y tienen dos cosas en común: todas son mujeres y tuvieron un papel importante en el mundo del arte o la política. La pintora francesa Michèle Carrandié expone sus retratos en el Ateneo.

Aquest dimarts ha començat amb un ambient molt suau. Ara, dominen el sol, la caloreta i la Tramuntana. Durant la tarda predominaran les nuvolades i alguns ruixats al Pirineu. Els propers dies es mantindrà la dinàmica primaveral de sol, nuvolades i ruixats de tarda, però amb variacions:dijous farà més calor; i entre divendres i dissabte els ruixats seran més extensos.

Muere un trabajador en Avilés. Denegada la última diligencia probatoria solicitada por Pedro Castillejo. El PSOE llevará el ancho de la Variante de Pajares al Congreso de los Diputados.

Aprobado un nuevo trasvase del Tajo al Segura de 15 hectómetros cúbicos para este mes de abril. El Gobierno de Castilla La Mancha ha anunciado que lo va a recurrir. 

La consejera de Sanidad, Maria Luisa Real, afirma que el Gobierno nacional no paga el dinero comprometido para Valdecilla por falta de voluntad politica. El Gobierno regional entra en el accionariado de Sidenor a traves de Sodercan ara garantizar el negocio de piezas y mantener el empleo. Un grupo de militantes y cargos del Pp entregan en la sede de Genova un escrito para pedir que se investiguen las posibles irregularidades del pasado congreso regional. El Pleno del Parlamento aprueba por unanimidad instar al Gobierno de España a que regule y facilite el acceso al uso del cannabis terapeutico. La plantilla del Racing no echa cuentas de cara al liderato del grupo y prefiere centrarse en el proximo partido contra la Arandina.

- La policia nacional ha detingut 5 persones per la venda d'un fals medicament que suposadament curava el càncer.
- Els partits de l'oposició han demanat la dimissió del vicepresident del Govern.
- S'ha mort Mamiximilià Morales que va ser president del Parlament i destacat membre d'Unió Mallorquina.
- Fractura interna en Esquerra Unida de Balears. Manel Carmona, es querellarà contra l'actual coordinador Juanjo Martínez.
- El Consell d'Eivissa invertirà 7 milions d'euros per comprar pisos que es destinaran a lloguer social.
- A les Balears hi ha més de 8.000 persones afectades pel Parkinson.

Invitado: JUAN CARLOS LORENZO, coordinador de la Comisión Española de Ayuda al Refugiado Canarias.

El Cabildo de Gran Canaria ha transformado San Antonio Abad, un antiguo internado juvenil del barrio histórico de Vegueta, en un centro de acogida de refugiados políticos con 40 plazas, lo que le permite duplicar con creces su capacidad de atención a este colectivo de personas. 600 metros cuadrados cedidos desde el pasado 21 de marzo para esta labor humanitaria y que ya acogen a 13 personas, en su mayoría venezolanas... 11/04/2017

SIS DETINGUTS: ELS MOSSOS DETENEN DUES BANDES QUE ROBAVEN ALS DOMICILIS FENT-SE PASSAR PER OPERARIS DEL GAS
Es el moment en que els Mossos d'Esquadra entraven a casa d'un dels detinguts en una operació contra dues bandes que es dedicaven a robar als domicilis de gent gran fent-se passar per operaris del gas. En total hi ha sis detinguts. Es calcula que, en total, haurien fet uns 340 fets delictius en només un any. Un home de 94 anys de Nou Barris va ser qui va destapar el cas.

POSSIBLE DELICTE: EL DEPARTAMENT DE SALUT DENUNCIA QUE ES FAN ENQUESTES FALSES A LES PORTES DELS CAPS
I una altre cas d'estafes a gent gran és la que ens arriba des dels ambulatoris. Salut adverteix de la presència d'enquestadors a les portes dels CAPS que es fan passar per personal de l'institut català de la salut i aconseguir així vendre productes mèdics...

JUDICI CAS PALAU: EL RESPONSABLE DE LA UDEF AFIRMA QUE FERROVIAL PAGAVA COMISSIONS PER OBRA PÚBLICA A CDC
Al judici del cas Palau el presumpte finançament irregular de Convergència ha tornat a la primera plana. El cap de la UDEF de la Policia Nacional ha dit que està clar que des del Palau es passaven al partit les comissions que pagava la constructora Ferrovial a canvi d'obra pública. També ha declarat l'extresorer, Andreu Viloca, investigat pel cas del 3 per cent que ha defensat els comptes i els convenis de Convergència.

DUEL D'HISTÒRICS: EL BARÇA S'ENFRONTA A LA JUVENTUS DE TORÍ EN UN PARTIT DE GRAN NIVELL I LA LLIÇÓ APRESA DE PARÍS
A Torí es compten les hores que falten BETA per al duel de quarts de final de la Champions entre la Juventus i el Barça. Els protagonistes de la final de 2015 tornen a veure's les cares en un enfrontament ple d'estrelles del futbol mundial. Gran ambient a la ciutat transalpina on els blaugrana es trobaran un equip que és gairebé imbatible a casa i amb la lliçó apresa del que va passar als vuitens de final a París.

CÀMPINGS DE LUXE: TARRAGONA APLEGA LA MAJORIA D'AQUESTS ESTABLIMENTS, QUE CADA COP TENEN MÉS ADEPTES
I per aquells que puguin gaudir d'uns dies de vacances,BETA una opció a l'alça és l'anomenat Glamping, és a dir, anar de Càmping en establiments dotats de tots els luxes i serveis. El 75% dels càmpings de luxe de tot Espanya són a Catalunya, i el sector ha augmentat un 50% els últims vuit anys. Després en veiem alguns exemples.