Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Por las aguas del Índico transitan al año unos 23.000 barcos de 24 países diferentes. En lo que va de 2009, los piratas somalíes ya han atacado a 126 de esas embarcaciones. El del atunero vasco Alakrana, es el secuestro número 44 (06/10/09).

El juez de la Audiencia Nacional Baltasar Garzón ha ordenado el traslado urgente a España de los dos piratas que participaron en el secuestro del atunero vasco.(05/10/09)

La nueva dueña de Opel ha planteado 350 despidos menos de los previstos, pero también eliminar una de las dos líneas de producción de la planta zaragozana.(05/10/09)

Dues dones mortes presumptament a mans de les seves parelles les últimes hores. Des que va començar l'any ja han mort 45 dones a tot l'estat per violència masclista. // Fèlix Millet i Jordi Montull declararan el proper dia 19 d'octubre per les irregularitats econòmiques a la fundació Orfeó català-Palau de la Música. // La meitat dels joves catalans que tenen concedits els ajuts per pagar el lloguer encara no l'han cobrat. El ministeri d'habitatge ho atribueix a un problema informàtic. // Sergi López a "Les derniers jours du monde" i Ferran Audí, que dirigeix "The Frost", presència catalana al festival de cinema de Sitges. // David Villa serà baixa pel València-Barça de lliga per un petit trencament a la cama dreta. El davanter tampoc no podrà jugar amb la selecció espanyola contra Armènia i Bòsnia.

Aquesta tarda predominarà l'ambient assolellat, només amb alguns núvols prims que a estones l'enteranyinaran. Les temperatures seran molt agradables, i al sol, fins i tot, farà caloreta. De nit tornarà a fer fresca. Demà poques novetats: sol, núvols alts i mitjans que circularan de ponent a llevant del país i que a estones l'emblanquinaran. Les temperatures seran altes. Demà les màximes es mouran entre els 25 i els 30-31º. Farà molt bo.

  • La Asociación de Náutico Pesqueros exige "un antes y un después" tras el secuestro
  • Creen que se deberían "seguir los pasos" de Francia e Italia, que embarcan a militares
  • La asociación exige también una actuación internacional contra el "terrorismo" de la piratería
  • En Francia hay un acuerdo entre el Estado y los armadores, que asumen los gastos
  • En España, la presencia de militares no está contemplada en la Ley de Defensa Nacional

El plan industrial revisado recoge que la planta española continúe fabricando íntegramente el Corsa de cinco puertas, mientras que la fábrica alemana de Eisenach fabricaría la totalidad del Corsa de tres puertas.(05/10/09)

Las ofertas de empleo sin cubrir, a pesar del paro, piden profesionales más cualificados. Las Consejería de Obras Públicas asegura que los presupuestos del Estado ralentizan el desarrollo de La Rioja. El PSOE critica el rechazo en la construcción de las autovías regionales. Concentración de protesta de los trabajadores de Arisa por la negociación del Ere. La biotecnología utiliza organismos vivos microscópicos para mejorar la industria alimentaria o cuidar el medioambiente. Aumenta el reciclado de vidrio. Señalización para respectar los parques públicos. La Rioja consigue 4 de los 6 premios a la calidad de turismo vitivinícola. Fiesta de la trashumancia. Esaú Fernández gana el Zapato de Oro en las novilladas de Arnedo. La cuarta prueba del Campeonato de España de Trial se ha celebrado en Arnedillo.

Aquesta tarda predominarà l'ambient assolellat, només amb alguns núvols prims que a estones l'enteranyinaran. Les temperatures seran molt agradables, i al sol, fins i tot, farà caloreta. De nit tornarà a fer fresca. Demà poques novetats: sol, núvols alts i mitjans que circularan de ponent a llevant del país i que a estones l'emblanquinaran. Les temperatures seran altes. Demà les màximes es mouran entre els 25 i els 30-31º. Farà molt bo.

Les perspectives econòmiques tornen a fer caure la confiança dels consumidors. Hi ha més percepció d'una possible inflació, de pujada de tipus i de més atur. L'Informatiu ha comprovat com hi ha qui veu en la temporada de bolets una oportunitat per tapar forats. // A Catalunya, més 25.000 pisos de joves ja cobren l'ajuda dels 210 euros mensuals pel lloguer. A tot l'Estat en són 150.000, una xifra que, dos anys després de l'entrada en vigor d'aquest ajut, no arriba ni als objectius que tenien per l'any passat . // Convergència i Unió demana a José Montilla que deixi d'utilitzar políticament el cas Millet. El president català insisteix a demanar una ràpida actuació de la justícia i descarta que el PSC hagi rebut diners del Palau de la Música. // Els últims dies del món, les derniers jours du monde, s'estrena aquesta tarda al Festival de Cinema Fantàstic de Sitges...El món s'acaba, mentre el personatge del vilanoví Sergi López busca la seva amant. // El Barça ja és líder en solitari.

Se mantienen la prohibicion de baño en la playa de las Teresitas. El pasado sabado 17 personas sufrieron una intoxicación al entrar en contacto con el agua. Ahora se espera al resultados de los analisis para conocer las causas.