Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El gobierno asturiano investiga los incendios sufridos estos días en el Principado que ascienden a 254. La hipótesis que se baraja es que en su mayoría hayan sido intencionados.

La Variante de Pajares fue diseñada para ancho internacional. Lo dijo ayer en el Senado el Ministro de Fomento, en respuesta a una pregunta de Vicente álvarez Areces. Los socialistas defienden el ancho ibérico.

En estat crític una alumna de 14 anys del col·legi Madre Alberta atropellada per un taxi.
Demarcació de Costes obliga a esbucar els sis quiosquets de la platja d'Es Trenc.
Els dos catedràtics de la UIB imputats en el cas Minerval declararan els dies 2 i 3 de maig.
Desallotjada avui dematí l'antiga sucursal del BMN del Parc de Ses Estacions, ocupada pel col·lectiu Ca Ses Mopis.
Els sindicats i els partits d'esquerra denuncien que els accidents a la feina s'han disparat d'ençà de la reforma laboral.
Ha d'acabat la neteja del vessament a l'Estany des Peix, en el Parc Natural de Ses Salines de Formentera.
Rafel Nadal debuta en el Comte de Godó contra el brasiler Duta Silva.

A última hora da mañá aparecía o corpo do terceiro mariñeiro falecido no naufraxio ocorrido a pasada mañanciña na Ria de Pontevedra.
Xa están na Coruña os xogadores do Real Madrid que esta noite se enfrontan ao Dépor.
Longas ringleiras, no estadio de Balaídos, en Vigo, de siareiros dispostos a facerse coas entradas para as semifinais da Europa League. (26/04/17)

Que se cumplan los plazos. Es la principal exigencia con la que Extremadura acude a su reunión con Adif. El objetivo, según la Junta, es que Extremadura pueda tener un tren de altas prestaciones entre 2019 y 2020, como se comprometió el ministro, recuerdan, en su última visita. Para que sea una realidad, pide la continuación de la línea Plasencia -Madrid…

Un hombre muere en Don Benito tras caer de diez metros de altura mientras trabajaba. Cumple, según UGT, con dos perfiles habituales en estos casos: mayor de 55 años e inmigrante. Al sindicato le preocupa el repunte de la siniestralidad laboral en lo que llevamos de año…

El 65 por ciento de los extremeños tiene problemas para llegar a fin de mes. La tasa regional supera en casi 3 puntos la tasa nacional, y es la quinta más elevada del país. Lo refleja el informe sobre Condiciones de Vida, del Instituto Nacional de Estadística…

Acuden como público y, a la vez, como artistas. Mil escolares participan en el concierto didáctico de la mano de la Orquesta Sinfónica de los conservatorios de Almendralejo y Mérida, la Oscam, en el Palacio de Congresos emeritese, entre nervios y expectación…

Matí d'escorcolls de la Policia Nacional al domicili de l'expresident Pujol i altres habitatges i oficines de la família. Busquen documentació relativa als moviments de diners que haurien fet en els últims anys. Un pas més en la investigació que l'Audiència Nacional fa sobre la fortuna familiar. Als escorcolls hi és Jordi Pujol Ferrusola que anit va ingressar a la presó de Soto del Real per ordre del jutge de la Mata al considerar que ha seguit intentant evadir diners tot i les investigacions judicials.

Matí de suport a Lluís Llach després de les seves polèmiques declaracions sobres els funcionaris. Tant el president de la Generalitat, la resta de consellers del govern i tots els diputats de Junts pel sí li han fet una gran ovació en plena sessió de control a l'executiu. Davant les crítiques de Ciutadans, PSC i PP, Puigdemont ha dit que ell sempre és partidari de complir la legalitat vigent.

Matí sense taxis a Barcelona. De 10 a 14 el sector s'ha sumat a la protesta convocada a tot Espanya per protestar en contra de les llicències als vehicles amb conductor. El taxistes s'han manifestat pel centre de la ciutat fins a la Delegació del govern. A aquesta hora està previst que tornin a la feina.

Sense treva a la lliga. Tres dies després del Clàssic al Bernabéu, el títol en joc amb un Barça que no pot fallar al Camp Nou contra el cuer, un Osasuna que avui mateix podria ser equip de segona divisió. El Reial Madrid, sense Cristiano Ronaldo, Kroos, Bale ni Sergio Ramos, tampoc pot fallar a La Corunya.

Felicitarem a Ada Colau que aquest matí ha anunciat que ha sigut mare per segona vegada del seu fill Gael i veurem les propostes que s'han presentat aquest matí a la Barcelona Bridal Week. Per la passarel·la hi han desfilat avui els models de Saint Patrick, la nova marca de Pronovias i de Jesús Peiró.

El Principado cree que el AVE se retrasará hasta 2021. Se espera aprobar la modificación del impuesto de sucesiones la próxima semana. Podemos exige mas prevención en materia de incendios forestales.

El Cuerpo Nacional de Policía ha detenido a un hombre de 29 años y nacionalidad española por su presunta relación con DAESH. Según Interior era una figura esencial en el aparato de captación de la organización terrorista. La Policía ha registrado su vivienda en Loma Colmenar, donde se ha incautado de numerosa documentación.

El Gobierno de Castilla La Mancha quiere que el mes de agosto sea hábil en las Cortes para volver a tramitar unos nuevos presupuestos, sin demora. Anuncio del consejero de Hacienda, Juan Alfonso Ruiz Molina que no sólo  se muestra dispuesto a volver a sentarse con Podemos sino que dice que debe ser cuanto antes. 

La Autoridad Independiente de Responsabilidad Fiscal cree que Extremadura no cumplirá este año con el objetivo de déficit... La consejera de Transporte se reúne en Madrid con el presidente de ADIF... 3 muertos en accidente laboral en lo que llevamos de año... El ministro de Interior, Juan Ignacio Zoido, asiste esta tarde en Mérida a la clausura del curso de Especialidad de Tráfico... Cáceres recibe esta tarde a su patrona, la Virgen de la Montaña.

- Citats a declarar els cinc investigats pel cas Minerval, els dies 2 i 3 de maig.
- Sindicats i partits d'esquerra atribueixen l'augment d'accidents laborals a l'aplicació de la reforma laboral.
- La Policia Local de Palma ha desallotjat avui matí el casal de Ca ses Mopis.
- El Consel de Mallorca ha anunciat que no renovarà la concessió del servei d'ITV.
- Empresaris de l'oci nocturn de Calvià s'han manifestat en contra dels limitadors de so.
- La discoteca Tito's ja pot reobrir les seves portes.
- Rafel Nadal debuta avui al torneig Comte de Godó.