Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

O paro baixou en Galicia 5.400 persoas, un 2,58 por cento. Un pouco por baixo da media, na que o descenso foi do 3,5%.
A Xunta aprobou a prórroga do convenio co Ministerio de Defensa para o despregue de patrullas militares nos montes galegos contra os incendios forestais.
Vigo, o celtismo e toda a afección galega están pendentes do partido desta tarde, en Balaidos, contra o Manchester United. (04/05/17)

El paro baja un 3,8% en el último mes y un 11,4% en el último año. En ambos casos, el dato regional mejora al registrado a nivel nacional.

Valladolid se convierte, desde hoy, en la capital mundial de vino. La ciudad acoge el "Concurso de Bruselas", que es el más prestigioso dentro del sector.

La localidad zamorana de San Vitero mantendrá abierta su escuela. Más de 200 familias responden a la oferta de instalarse allí a cambio de casa y trabajo.

El Perfumerías Avenida celebra con la ciudad el título de la Liga Femenina de Baloncesto. Éste se suma a los otros de este año: la Copa y la Supercopa - 04/05/17

Los comercios franquiciados podrán abrir en domingos y festivos.
Zaragoza acoge unas jornadas de gestión en los servicios públicos municipales.
El ministerio de Defensa archiva el expediente del accidente del Yak 42.

Los mil setecientos veintidós parados asturianos dejaron de serlo en el pasado mes de abril, y la Seguridad Social ganó unos tres mil cotizantes.


El sudafricano William Kentridge polifacético creador conocido por sus dibujos, pinturas, grabados, 'collages', esculturas y fotografías, ha sido distinguido hoy en Oviedo con el Premio Princesa de Asturias de las Artes 2017.

L'oncòloga que destapà el Cas Minerval declara que els seus pacients havien pagat pel fàrmac.
Les Balears lideren la davallada de l'atur el mes d'abril amb 10.000 desocupats manco.
Més de 500 ciclistes reten homenatge a Daniel Viñals, que va morir atropellat dissabte a Eivissa.
La policia nacional ha centralitzat a la comissaria de Palma, tota l'atenció del 091.
12.500 malalts esperen per ser operats als hospitals públics.
El Palma Futsal ha decidit no renovar l'entrenador Juanito.

La Fiscalía pide 22 años de cárcel para los 5 acusados de violación múltiple a una joven de 19 años durante los pasados Sanfermines. Bajada histórica del paro de casi 2.000 personas en Navarra en el mes de abril. Uxue Barkos niega que cobrar dietas por reuniones como concejal en Pamplona mientras era diputada en Madrid fuese incompatible. - 04/05/2017

 

- Los Presupuestos Generales del Estado pasan su primer examen en el Congreso. Todas las miradas están puestas ahora en el diputado de Nueva Canarias, Pedro Quevedo.

- El paro bajó en Canarias en abril 5.077 personas.

- Se retrasa el ingreso en prisión de los exconcejales de Santa Cruz de Tenerife, Manuel Parejo y Norberto Plasencia.

- Comienza el ciclo "Unidos contra el cáncer".

- La Feria del Libro de santa Cruz de tenerife se celebrará del 23 al 30 de mayo.

- DEPORTES.04/05/2017

  • A la tercera votació i per empat el govern del PP ha salvat el primer tràmit dels pressupostos pactant in extremis millores en el concert econòmic basc. I les ha defensades el ministre Montoro davant l'hemicicle, davant els recels dels seus socis habituals de Ciutadans. L'estabilitat, diuen al govern, és el que ha primat a les negociacions. / Pel que fa al tractament de Catalunya als comptes del govern , el diputat del PDECAT Ferran Bel, ha donat per liquidat el diàleg i ha anunciat la presentació de moltes esmenes parcials. Bel ha acusat el govern de mentir sobre les inversions.
  • Bones dades de l'atur al mes d'abril Catalunya, el nombre d'aturats va baixar en prop de 20.300 persones deixant el total d'inscrites a les oficines d'ocupació en 425.751. Al global d'Espanya la caiguda va ser de 129 mil persones i ara hi ha més de 3,5 milions de persones registrades./ Al 2016 la Generalitat va tancar 68 projectes d'inversió estrangera a Catalunya.
  • Anunci esperat pel que fa al soterrament de les vies de tren. ADIF ha assumit el projecte de soterrament de la linia R2 al seu pas per Montcada i Reixach, que escurça els terminis i incorpora millores. La proposta s'acabarà de tancar en una reunió d'aquí a dues setmanes. I a l'Hospitalet de LLobregat les obres per soterrar les vies de rodalies començaràn el 2019.
  • Més de 87 famílies ocupen habitatges de forma il·legal a Espanya. Unes ocupacions que immobilitzen fins al 20% dels pisos d'habitatge públic on no poden accedir altres famílies vulnerables que han seguit els procediments legals. Són dades d'un estudi de l'Institut Cerdà que aquest matí s'ha presentat avui./ Precisament, el ministeri de Foment ha anunciat que un nou plau d'ajuda a l'habitatge per a joves i per persones grans.
  • Els Mossos investiguen una agressió a una jove amb Síndrome de Down que va passar dimarts al metro de Barcelona. Segons la denúncia que ha posat la família, un home de mitjana edat, li va pegar a l'espatlla i li va donar un cop de puny sense cap motiu aparent. La policia analitza ara les càmeres de videovigilància de l'estació.
  • L'actualitat del Barça torna a passar per seu judicial. El jutge De la Mata, que investiga l'existpencia d'irregularitats en el fitxatge de Neymar, ha decidit seure a la banqueta al president Bartomeu i a l'expresident Rosell, a més del club, per presumpta estafa i corrupció. Mentrestant, l'equip repara la visita de dissabte del Vila-real a la lliga.
  • CONEXIÓN és el títol del nou disc de dos dels músics més brillants d'ara mateix. Uneix la guitarra flamenca de JOSE MUÑOZ "CHICUELO", el tocaor de Cornellà, i el piano de jazz del menorquí MARCO MEZQUIDA en un projecte que venen treballant des de fa temps i que avui presenten a l'Auditori de Barcelona.