Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Els partits que donen suport al Govern són partidaris d'encarir aquest impost i el govern ho estudiarà quan s'elaborin els pròxims pressuposts. Això, assegura l'executiu, després d'analitzar com ha anat aquest 2017, el primer any sencer que es cobrarà. El PP creu que el govern usa l'ecotaxa per quadrar els comptes.

El 78% de la consulta de Podemos da el sí a los presupuestos de la comunidad.
Ciudadanos anuncia que votará NO a los presupuestos de Aragón.
Mañana se conocerán los alumnos admitidos provisionalmente en cada centro.

La consejera de Economía y Hacienda abre la ronda de comparecencias en las Cortes para defender los Presupuestos autonómicos de este año. En ellos destaca que el 80% irá destinado a las consejerías “sociales”.

La ministra de Agricultura anuncia una batería de medidas para paliar los daños causados por la sequía. Entre ellas, la reducción de 60 millones en impuestos, sólo en Castilla y León.

La localidad zamorana de San Vitero mantendrá abierta su escuela. Más de 200 familias responden a la oferta de instalarse allí a cambio de casa y trabajo.

El Valladolid se acerca a los puestos de promoción; el Numancia asegura la permanencia y el Mirandés se coloca con un pié y medio en Segunda División B - 08/05/17

Xulgan na Coruña a un home por terlle disparado na cabeza a súa exmuller, cando ela paseaba cunha amiga polas Pontes // O Presidente da Xunta anunciou que este verán comezarán os trámites para declarar a Ribeira Sacra coma ben de interese cultural // O sistema de atención do SERGAS ante as paradas cardiorrespiratorias inclúe a actuación de voluntarios que poidan adiantarse á chegada das unidades de urxencias. 08/05/17

  • És el moment en què Carme Forcadell i Anna Simó sortien del Tribunal Superior de Justícia després d'una curta declaració que ha durat poc més de mitja hora. A la sortida han rebut el suport de nombrosos dirigents sobiranistes i de simpatitzants independentistes....Davant del jutge totes dues han defensat la seva actuació i han criticat l'intent de censurar el Parlament./ La defensa de la president i la secretària del Parlament es basa en la INVIOLABILITAT dels diputats, que és el que han argumentat davant el Tribunal./ Com en altres declaracions anteriors, centenars de persones han mostrat el seu suport a Forcadell i Simó...
  • Per la vicepresidenta del govern, la comitiva de suport a Carme Forcadell evidencia que els dirigents sobiranistes, diu Soraya Sáenz de Santamaría, utilitzen la presidenta del Parlament com a "parapet" per evitar veure's afectats ells mateixos per la justícia./ Tant Ciutadans com el Partit Popular han defensat que Forcadell i Simó hagin hagut de declarar en seu judicial, igual que ho faran la resta de membres sobiranistes de la mesa. I el PSC continua apostant pel diàleg i l'acord.
  • Noves revelacions en el cas Pujol. Segons un informe de la UDEF la família hauria obtingut uns beneficis sense justificar de 69 milions d'euros en els seus comptes d'Andorra.
  • L'Alcalde de Calde de Malavella confirma que el castell inflable instal·lat al restaurant MAS OLLER de la població de la Selva NO TENIA el permís muncipal necessari per muntar-lo. El castell hauria sortit volant sense que s'en coneguin les causes provocant la mort d'una nena.
  • Segon dilluns de vaga al metro de Barcelona, tot i que des de l'Ajuntament diuen que estan ja a prop de l'acord.
  • El Barça no tornarà a la feina fins dimecres, per començar a preparar el partit de diumenge a Las Palmas. El cap de setmana ha acabat amb tot igual a la lliga i amb l'anunci que a la renovació més esperada, la de Leo Messi, està pràcticament enllestida.
  • Després de tres anys d'espera, MISHIMA torna amb un nou disc en el el veterà grup barceloní evoluciona des de propostes per a un públic de vint-i-tants anys fins als que ja ronden els 40. Més sincer, més despullat i més adult, "ARA I RES"

El govern estudia apujar l'ecotaxa a partir de l'any que ve.
Airbnb va generar l'any passat a les Balears una activitat econòmica de 551 milions d'euros.
Llorenç Huguet, que opta a repetir el càrrec de rector, diu que seria una errada que el cas Minerval protagonitzés la campanya.
El centre per a menors d'Es Pinaret en dos anys duplicarà la seva capacitat.
Un home ha mort i dues dones han resultat ferides greus en un accident de trànsit entre Santa Eulària i Sant Carles de Peralta.
Jorge Lorenzo puja per primera vegada aquesta temporada al podi després de fer tercer al Gran Premi d'Espanya.
El Mallorca, a tres punts de la salvació, recupera l'esperança.

En este barrio de Santa María de Guía en Gran Canaria ha sido detenido un profesor de 25 años acusado de varios delitos sexuales contra menores a los que daba clases particulares. El detenido presuntamente hacía presenciar a los menores de edad actos de carácter sexual y les enseñaba material de contenido pornográfico. La investigación partió tras la denuncia de dos de las víctimas.

El apoyo de Ciudadanos permitirá que el Parlamento asturiano tramite por la vía de urgencia la rebaja del impuesto de sucesiones pactada por el PP y el PSOE. Así se puso de relieve esta mañana en la reunión de los portavoces parlamentarios. La rebaja entrará en vigor el día uno de junio.

Las defensas de los acusados del fraude del carbón en la mina de La Camocha, ocurrido a finales del siglo pasado, piden la anulación del juicio por prescripción de los hechos y por vulneración de los derechos de sus defendidos. El fiscal pide nueve años de cárcel para cada uno por haber defraudado diecisiete millones de euros.

Dl. 8 de maig 2017. PRESÓ sense fiança per a la conductora drogada que ahir va atropellar mortalment a Oliva un grup de ciclistes xabiencs. // ARÓN CANET, de Corbera, campió de Moto 3 al Gran Premi d'Espanya de Xerés. // FUTBOL. València 4 - Osasuna 1 amb doblet de Garay, i el Vila-real seguix quint malgrat caure al Camp Nou. ((··)) PRISIÓN sin fianza para la conductora drogada que ayer atropelló mortalmente en Oliva a un grupo de ciclistas javieros. // ARÓN CANET, de Corbera, campeón de Moto 3 en el Gran Premio de España de Jerez. // FÚTBOL. València 4 - Osasuna 1 con doblete de Garay, y el Villarreal sigue quinto a pesar de caer en el Camp Nou.

El Juzgado de Instrucción número 2 de Gandía ha ordenado prisión provisional comunicada y sin fianza para la joven de 28 años, a la que imputa dos delitos de homicidio imprudente, tres delitos de lesiones por imprudencia grave y un delito contra la seguridad vial. La conductora que mató en la carretera que une Oliva y Denia a dos ciclistas y dejó heridos graves a otros tres, cuenta con antecedentes policiales por tráfico de drogas y por conducir bajo los efectos del alcohol.

Llorenç Huguet, que opta a repetir el càrrec de rector, diu que seria una errada que el cas Minerval protagonitzés la campanya.
Airbnb va generar l'any passat a les Balears una activitat econòmica de 551 milions d'euros.
El centre per a menors d'Es Pinaret en dos anys duplicarà la seva capacitat.
Més de 5.500 persones han visitat el Palau de Congressos de Palma aquest cap de setmana.
Un home ha mort i dues dones han resultat ferides greus en un accident de trànsit entre Santa Eulària i Sant Carles de Peralta.
Jorge Lorenzo puja per primera vegada aquesta temporada al podi després de fer tercer al Gran Premi d'Espanya.
El Mallorca, a tres punts de la salvació, recupera l'esperança.
Cel poc ennigulat. Temperatura sense canvis amb màximes que superaran els 25 graus a l'interior de Mallorca. En les pròximes hores apareixeran niguls alts.