Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Mueren tres jóvenes en un accidente de tráfico ocurrido en Madrigal de la Vera... Satisfacción entre los autónomos extremeños por las ayudas aprobadas el pasado martes en Consejo de Gobierno... Los trabajadores de Siderúrgica Balboa retoman los paros, al no alcanzar un acuerdo sobre el Convenio Colectivo... Reportaje sobre la Fiesta de Los Palomos... La Despensa de RNE... Resumen Semanal...

Se celebra en la capital grancanaria la séptima edición de Fimar, la Feria Internacional del Mar 2017. Una feria abierta para profesionales del secotr, pero también abierta al público.

El ciberatac global marca l'actualitat d'aquest dissabte 13 de maig en què el ministre de l'Interior, de visita a Catalunya, ha agraït la bona defensa que els especialistes han fet del sistema informàtic de l'administració de l'Estat.

Primera conferència ideològica del PDecat a Barcelona. Una conversa entre Carles Puigdemont i Artur Mas obre una jornada en lquè ambdós dirigents reivindiquen el paper del partit en la construcció d'una hipotètica Catalunya independent i el seu paper en la Unió Europea.

Prop de 400 persones, principalment infants, participen en la jornada de portes obertes que avui fa l'Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona per apropar la ciència a la societat amb activitats la construcció d'una molècula d'ADN o fer-se un gelat amb nitrògen líquid.

Als esports, aquesta hora comença a Montmeló la lluita per saber qui sortirà primer demà al Gran Premi d'Espanya de Fòrmula 1. Si ahir els més ràpids van ser els Mercedes, als lliures que s'han fet aquest matí els Ferrari han estat els primers. Carlos Sainz ha fet novè, i Fernando Alonso desè. Però, com diem, la graella de sortida es decideix a hores d'ara.

A les nou de la nit cita ineludible amb La 1 de TVE. En directe, des de Kiew, el Festival d'Eurovisió, on el sabadellenc Manel Navarro representa a Espanya i actua en el setzè lloc.

Després d'un any i mig d'aturada, els Txarango tornen a pujar als escenaris per presentar el seu tercer disc, "El cor de la terra". Anit van tocar a la primera edició del Cruïlla de Primavera davant de més de 5 mil persones i aquesta nit ho tornaran a fer. Les entrades d'ambdós concerts estan exhaurides des de fa mesos.

Als anys 60 un grup de pares del barri barceloní de la Sagrada Família es van unir per crear una escola, laica, democràtica i en català, tot prohibit a l'època. Era l'escola Heura. Va començar amb dues aules i de seguida se'ls va quedar petit. Ara compleix mig segle de vida i forma part de la xarxa d'escoles públiques de Catalunya. És una escola petita d'una única línia que manté els ideals amb què es va crear.

Apropar la ciència a la societat és l'objectiu de la jornada de portes obertes que avui fa l'Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona. Prop de 400 persones, amb molts infants, han pogut participar en activitats com la construcció d'una molècula d'ADN o una xerrada sobre el càncer.

 

Se celebra en la capital grancanaria la séptima edición de Fimar, la Feria Internacional del Mar 2017. Una feria abierta para profesionales del secotr, pero también abierta al público.

Siguen creciendo nubes de evolución en Tenerife. Como podemos ver, también esperamos nubes en Gran Canaria. No se descarta incluso algún chubasco. En el resto de las islas intervalos de grandes claros, con viento del noreste cada vez más fuerte, sobre todo, en la parte oriental y oleaje, también, que aumenta de altura. Temperaturas sin grandes cambios. Yel índice ultravioleta, mañana, muy alto, al igual que hoy. El lunes aumentará a extremo y esperamos que mañana el viento arrecie con más fuerza del noreste en toda la parte oriental, aunque se irá notando en todo el archipiélago. Aumentará el oleaje y tendremos más nubes al norte de las islas, más sol en el sur, con temperaturas sin grandes cambios o en ascenso en algunos casos.