Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Pedro Sánchez gana en Asturias con más del cincuenta y tres por ciento de los votos. Los portavoces regionales de PP, Foro y Ciudadanos muestran su preocupación por el futuro de España. Los de Podemos e Izquierda Unida dicen que la militancia socialista ha castigado la cercanía entre el PSOE y Rajoy.


Empresarios y técnicos dicen en Gijón que el debate sobre el ferrocarril en Asturias está demasiado politizado. El representante de Arcelor dice que su empresa prefiere el puerto de Pajares para el transporte de mercancías, y no los túneles de la variante, en contra de lo que algunos grupos políticos están sosteniendo

  • La jornada que havia de venir marcada per la conferència de Puigdemont a Madrid s'ha vist eclipsada per la filtració que publica avui el diari El País sobre l'esborrany de la coneguda com a llei de transitorietat, que Junts pel sí i la CUP elaboren en ple secretisme. Un text que, segons aquesta filtració, inclouria la declaració unilateral d'independència si no es pot celebrar un referèndum.
  • Mariano Rajoy ha comparegut per sorpresa després del Comitè de direcció dels populars. El president ha deixat molt clar el seu rebuig a aquest esborrany i ha inisistit que Puigdemont ha d'anar al Congrés a defensar la convocatòria d'un referèndum. A més, Rajoy, ha dit que ell mateix li donaria la rèplica.
  • D'aquí a un parell d'hores Puigdemont, Junqueras i Romeva protagonitzaran aquesta conferència a una dependència de l'ajuntament de Madrid. Un acte que consideren un últim intent per buscar un referèndum d'independència acordat amb l'estat. Des de Madrid ens ho explica Sandra Morales.....
  • Després de la rotunda victòria de Pedro Sánchez a les primàries del PSOE, els socialistes es preparen per tancar la divisió interna al Congrés que tenen pendent. Reforçat pels àmplis resulats, el nou secretari general ha inisitit a parlar d'unitat.
  • Els mossos d'esquadra apunten al gerent de la piscina i a la monitora socorrista com a responsables de la mort d'una nena de quatre anys divendres passat a Ripoll. La policia ha lliurat avui mateix l'atestat al jutjat de Ripoll, i de moment no hi ha cap imputació judicial. L'autòpsia de la petita va confirmar que va morir ofegada quan feia classe de natació. En el moment dels fets al recinte de la piscina hi havia 5 professors i 4 monitors.
  • Jugadors i tècnics del Reial Madrid van celebrar a la matiexa gespa de Málaga el títol de campions de LLiga després de 5 temporades sense aconseguir-lo. Al Camp Nou la tarda va acabar amb una victòria freda i estranya que no va servir de res./ Aquest cop no hi va haver miracle ni festassa com a les lligues del Dream Team... Al Barça ja només queda la possibilitat de guanyar la copa, sense Suarez ni Sergi Roberto, sancionats en al final de dissabte contra l'Alavès.

Pedro Sánchez obtiene más del 70% de los votos de la militancia socialista de Cantabria en las primarias para elegir nuevo secretario general. Los críticos con la dirección regional del PP piden la dimisión de Sáenz de Buruaga. El nombramiento de Héctor Moreno como jefe superior de la Policía, a debate esta tarde en el Parlamento regional. El centrocampista del Racing, Santi Jara, reconoce que el equipo se encuentra cómodo cuando el peso del partido lo lleva el rival.

Apoyo mayoritario de Canarias a Pedro Sánchez. El nuevo Secretrario General del PSOE ganó en 5 de las 7 islas y consiguió el 60% de los votos. Hoy tras esa victoria incontestable, surgen las primeras valoraciones, análisis, pero sobre todo las dudas. Entre las filas socialistas temen que esta elección provoque cambios en la dirección del partido en las islas. Entre los adversarios que genere inestabilidad política.

Les treballadores de Kle, l'empresa que fa la neteja de l'aerport d'Eivissa, continuen fent vaga.
Pedro Sánchez ha guanyat les primaries socialistes, a les Balears ha aconseguit el 70 per cent dels vots dels afiliats.
La vaga d'estibadors podria provocar el desabastiment de productes a les Balears.
Han acabat les obres de reconstrucció del port interior de Ciutadella.
Avui ha de començar l'esbucament dels sis xiringuitos de les platges de Campos.
L'Athlètic Balears ha començat amb bon peu la primera de les 3 eliminatòries que el separen de la Segona Divisió A.

Trastornos alimentarios de bulimia y anorexia, son las alteraciones más comunes de la conducta alimentaria. El rechazo a manterner el peso corporal por edad y talla ocaciona una pérdida importante de peso.

 

- Escuchamos las reacciones en Canarias a la victoria de Pedro Sánchez.

- Canarias y Mauritania estrechan lazos.

- La lista de espera quirúrgica disminuyó un 2.5% en el primer trimestre del año.

- Comienzan las obras de limpieza de El Confital.

- Las Palmas de Gran Canaria recuerda a "los cuatro de la Naval".

- DEPORTES.22/05/2017

Abel Caballero felicita a Pedro Sánchez pola vitoria nas primarias socialistas e Fernández Leiceaga considérao lexitimado para dirixir ao partido de agora en diante // Pasou a súa primeira noite no cárcere o home de 57 anos que atropelou a un policía local de Carballo nun control de alcoholemia // Inaugurado en Arteixo o primeiro centro interxeracional construído pola fundación Amancio Ortega. 22/05/17

Los socialistas de Cantabria votaror la candidatura de Pedro Sanchez mayoritariamente. Los del sector critico del PP quieren se celebre otro congreso Regional. Sentencia de un año y nueve meses para una mujer por estafa a su pareja. Intercambio de semillas antiguas de cereales de la mano de la Fundacion Botin.