Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

A partir de ahora viajar entre islas será mucho más barato para los residentes canarios. Nueva Canarias ha cerrado el acuerdo para que la subvención del Estado pase del 50% al 75% en aviones y barcos interinsulares. También han conseguido que la ayuda al transporte de mercancías entre Canarias y la Península aumente del 70% al 100%.

El Herbalife Gran Canaria juega esta noche otro de los partidos trascendentales de la temporada. No le vale otro resultado que no sea la victoria ante el Baskonia, para forzar el tercer encuentro de la serie. Conseguir ese objetivo pasa por estar muy inspirados.

Més d'un centenar de persones en exclusió social han rebut una revisió oftalmològica gratuïta a la Fundació Sant Joan Déu. El projecte 'Ver para Crecer' ofereix també ulleres gratuïtes per aquells que les necessiten.

(Entrevista de Manuel Sollo). ¿Qué puede convertir unas memorias profesionales en una expresión íntima? ¿Qué conecta a un niño retraído y asmático con un adulto apasionado del periodismo y la literatura? Lo revela Juan Cruz Ruiz en su nuevo libro, "Un golpe de vida" (Alfaguara): "Es lo más verdadero que he escrito en mi vida. Lo que más me ha dolido escribir". Aislado en un castillo italiano, residencia de creadores, el autor se disponía a contar el aprendizaje y los vericuetos de su carrera, desde las tempranas colaboraciones en el periódico de su Tenerife natal hasta su labor como adjunto a la dirección de El País. La muerte del escritor Rafael Chirbes y las enfermedades de su hija y de su hermana le colocaron ante la necesidad de narrarse desde dentro en una autobiografía que es también un alegato en favor de un oficio invencible e inevitable. Pese a la crisis que lo zarandea, las críticas y el riesgo de decadencia, aquí lo defiende como un cruzado frente al desafío de internet, la algarabía de las redes y las amenazas de la política. De todo ello dialogamos con Cruz, quien, a los 69 años, se protege de la jubilación con la constancia del columnista y la vitalidad del reportero.

El Govern balear també vol el descompte del 75 per cent que han pactat Les Canàries amb el govern central. La diputada del PP al Congrés Teresa Palmer diu que l'acord encara no está tancat però que, en tot cas, també beneficiarà als ciutadans de les Balears.

  • Ni 24 hores ha trigat Mariano Rajoy a respondre, formalment i per carta, a la demana de negociació de Carles Puigdemont. Rajoy reitera la impossibilitat de negociar un referèndum que considera anticonstitucional i que va, diu, contra la sobirania nacional. El president del Govern torna a emplaçar a Puigdemont a acudir al Congrés. Els paràgrafs més contundents afirmen que no és compatible el diàleg amb les amenaces...en referència al suposat esborrany de la llei de ruptura.
  • Caldrà veure quina és ara la reacció del preisdent Puigdemont, si és que n'hi ha, que d'aquí a uns minuts inaugurarà les tradicionals Jornades del Cercle d'Economia a Sitges. De moment el PDECAT ja ha replicat que la carta de Rajoy demostra la falta de voluntat de diàleg del Govern. Per contra des de Ciutadans diuen que Puigdemont ja sap que no pot avançar i l'acusen d'estar enrocat.
  • El Fiscal demana presó sense fiança per a Sandro Rosell després de declarar, aquest matí, a l'Audiència Nacional. El fiscal acusa a l'expresident del Barça, detingut abans d'ahir, de presumpte blanqueig de 15 milions d'euros de comissions il·legals de futbol brasiler./ La Fiscalia investiga al jugador del Reial Madrid Cristiano Ronaldo per un presumpte frau fiscal. El portugués haurà de donar explicacions sobre 15 milions d'euros en 4 anys, de 2011 a 2014, que presumptament hauria defraudat a Hisenda. Si els fiscals troben indicis de delicte li interposaran una querella abans del 30 de juy, que és quan comencen a prescriure els fets.
  • A l'aeroport del Prat ja s'han començat a aplicar les mesures per evitar les cues al control de passaports que s'ha viscut en les últimes setmanes. Aquest matí el delegat del govern ha informat a la resta d'administracions de en quin moment ens trobem.
  • A 48 hores de la final de Copa, els jugadors del Barça s'han entrenat aquest matí, inclosos Piqué i Mascherano, pràcticament recuperats. Sense Suárez, sancionat i que a més avui s'ha lesionat... dissabte, al Calderón, Paco Alcácer apunta a titular. 
  • Finalment Ariana Grande manté el seu concert al Palau Sant Jordi de Barcelona el 13 de juny, la seva única actuació a Espanya dins de la seva gira europea. Després de l'atemptat a Manchester, la cantant nord-amerciana la va suspendre provisionalment per solidaritat amb les víctimes. El tour es reprendrà el pròxim dia 7 de juny a París.
  • Presentació del programa del Grec 2017 amb alguns dels molts artistes que hi actuaran. Un total de 102 espectacles ofereix enguany el festival de Barcelona 

Ferit greu un nin de 2 anys que ha caigut des d'un primer pis a Palma.
El Govern vol que el descompte del 75% també s'apliqui  als residents de les Balears.
Els bombers de Palma han tornat a protestar avui en el ple de Cort.
Llorenç Huguet guanya les eleccions i inicia el seu quart mandat com a rector de la UIB.
Foment del Turisme de Mallorca critica la gestió que s'ha fet dels quiosquets a les platges de Campos.
Antonio Vadillo ha estat presentat avui com a nou entrenador del Palma Futsal.

Crece el número de infecciones causadas por bacterias resistentes a los antibióticos. El 90% de las recetas de antibióticos se prescriben en Atención Primaria.