Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba
  • D'aquí a poca estona sabrem si Barcelona es converteix en la nova seu de l'Agència Europea del Medicament que marxa de Londres com a conseqüència del Brèxit. Després d'uns mesos com una de les ciutats favorites, la inestabilitat política podria restar-li suports./ L'alcaldessa també ha defensat des de Barcelona la candidatura. Ada Colau ha assegurat que la ciutat és la favorita per acollir la seu del Medicament perquè reuniex, diu, tots els requisits tècnics.
  • La mort sobtada del fiscal general obliga el govern a nomenar-ne un altre però mentre no es puigui dur a terme el procediment comtemplat, serà el tinent fiscal del Tribunal Suprem, Luís Navajas, qui de forma interina, ocupi el càrrec
  • En plena precampanya de les eleccions del 21 de desembre, Esquerra Republicana admet que serà difícil veure Puigdemont i Junqueras al capdavant del govern.
  • De la seva banda, Ciutadans assegura ser el partit que garanteix la fi del procés català. El partit taronja fa una crida les forces constitucionalistes per què sumin esforços i desconfia tant del PSC com de Podem, a qui demana que es defineixin./ La màquina electoral també està en marxa al PSC, que ja ha descartat investir un president independentista./ El president delPP català, Xavier Garcia Albiol , ha vinculat la garantia de les pensions a Catalunya al fracàs de les forces independentistes el proper 21 de desembre.
  • A les rondes de Barcelona ja s'han començat a instal·lar els senyals de les zones de baixes emissions. Identifiquen l'espai on hi haurà restricció de circulació per a determinats vehicles en episodis de nivells alts de contaminació. La mesura s'aplicarà progressivament a partir de l'1 de desembre./ I crit d'alerta a la població sobre els danys que causa el llançament de tovalloletes humides al vàter. Per això han endegat una campanya de conscienciació.
  • Amb un còmode coixí a la Lliga, el Barça visita la pròxima joranada al València, únic rival que de moment li aguanta el ritme. Els valencians continuen a 4 punts...mentre que Madrid i Atlètico ja són a 10 punts. Abans però toca Champions, demà passat a Torí, en un nou duel de grans capitans: Iniesta i Buffon.
  • A Terrassa es roda aquests dies "El fotògrafo de Mauthausen", la pel·licula inspirada en la vida de fotògraf català Francesc Boix, que va estar pres a Mauthausen , i que va arriscar la vida per denunciar el genocidi nazi.

La presidenta Francina Armengol ha reiterat avui el seu suport al vicepresident Biel Barceló. Assegura que la dimissió de Pilar Carbonell després d'haver estat imputada no canvia res. El Partit Popular continua demanant la dimissió de Barceló i Podem espera a reunir-se dimecres amb el vicepresident per decidir la seva postura.

Tres naus calcinades a l'incendi de Marratxí hauran de ser esbucades.
El grup Barceló vol comprar NH que està valorada en 2.480 milions d'euros.
Armengol dóna suport a Barceló i PP i Ciutadans en continuen demanant la dimissió.
Gairebé la meitat dels contractes temporals investigats aquest estiu eren fraudulents.
3 de cada 4 infermers de la sanitat pública de Balears pateixen estrés.
El Mallorca és matemàticament campió d'hivern.
L'Atlètic Balears empata a Ontinyent i perilla el càrrec d'Alvaro de la Morena, entrenador de l'equip. També empaten el Formentera i la Penya Esportiva Santa Eulària.

O Conselleiro de Facenda anunciou un aumento da oferta de emprego público que acada as tres mil catrocentas novas prazas // A Garda Civil investiga un novo accidente de tráfico cun ciclista na estrada Baiona-A Guarda // A viúva dun dos mariñeiros do pesqueiro Santa Ana demanda ao armador do barco por falsidade documental. 20/11/17

La reforma fiscal centra el debate en la comparecencia del Consejero de Economía en Comisión parlamentaria dentro de la tramitación del proyecto de presupuestos para 2018. Revilla considera que el PRC está mejor posicionado que nunca para ganar unas elecciones regionales. El Ministro de Fomento destaca que su departamento tiene en licitación el mayor volumen de inversión en obras de infrestructura de la historia en Cantabria. Nueva victoria del Racing en un partido de juego desigual.

La tasa de accidentes de tráfico en las islas es más alta que la media en España. Por sexos, el 70% de los conductores son hombres frente a un 30% de mujeres.

 

- Día Mundial del Niño. 1 de cada 25 menores en España crecen sin el cuidado y la protección que necesitan.

- El Presidente del Gobierno, Fernando Clavijo, asegura que es pronto para saber si se presentará a la reelección.

- Ana Oramas (CC) confía en que habrá presupuestos generales y asegura que serán buenos para las islas.

- La zona franca de Gran Canaria se adhiere al Corredor Franco del Atlántico.

- DEPORTES.20/11/2017

La reforma fiscal centra el debate en la comparecencia del Consejero de Economía en Comisión parlamentaria dentro de la tramitación del proyecto de presupuestos para 2018. Revilla considera que el PRC está mejor posicionado que nunca para ganar unas elecciones regionales. El Ministro de Fomento destaca que su departamento tiene en licitación el mayor volumen de inversión en obras de infrestructura de la historia en Cantabria. Nueva victoria del Racing en un partido de juego desigual.

En Canarias se crearán más de 31 mil empleos de cara a la campaña de navidad. Será sobre todo, en el sector servicios y en el comercio, que crecerá alrededor del 12%. Unas contrataciones que ya se están produciendo gracias al llamado Black Friday, un día con muchos descuentos que sirven para adelantar las compras navideñas.

4 fallecidos en Navarra este fin de semana por accidentes de tráfico. Policías y médicos forenses se ratifican en sus testimonios iniciales en el sexto día del juicio por la presunta violación grupal en los sanfermines de 2016. Osasuna cae al tercer puesto tras su derrota inesperada en Pamplona ante el Alcorcón. - 20/11/2017