Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba
  • Los organiza la Junta  y la Casa de la Juventud de Extremadura
  • Se desarrollan dentro de la campaña 'El placer está en tus manos'
  • El objetivo es desarrollar una educación afectiva y sexual sana
  • Los cursos han recibido críticas del PP por "suponer un despilfarro"
  • Algunos colectivos dicen que los talleres incitan a la masturbación
  • Un colectivo de Barcelona crea una mezcla entre arte interactivo y tecnología
  • Su obra invita a golpear pantallas, dibujar sobre ellas y jugar
  • En ArtFutura presentaron una idea que mezcla pantallas y bolas de polyspan

El colectivo Artistas y Obreros del mundo, que trata de acercar el arte a las calle y a los vecinos, en su último proyecto ha ofrecido una casa modernista a varios artistas cacereños para que hicieran con sus habitaciones lo que quisiesen. El resultado, una cocina convertida en crematorio o una salita que conciencia sobre la escasez del agua (10/11/09).

La culpa la tiene un hongo que llegó de Australia hace 30 años y que ha cambiado el paisaje de las dehesas de Extremadura y Andalucía.(10/11/09)

El juez les ha dado cinco días para defenderse de los delitos de desobediencia y sustracción de menores que les ha imputado el fiscal. Ellos insisten en que sólo entregarán al niño con condiciones.(10/11/09)

Els Serveis Informatius de TVE Catalunya ofereixen cada dia l'actualitat de tot el que passa a Catalunya i els esdeveniments més importants d'arreu del món que interessen els catalans. El presentadors són Mireia Bonache, Macarena León, Joan Marcet i Núria Ramírez.

Més transparència i més control. És el que vol aconseguir el govern amb el paquet de mesures contra la corrupció que ha aprovat avui. // Els cossos dels quatre operaris que encara estaven sepultats a Andorra ja han estat rescatats. Ara, la justícia andorrana ha designat tres pèrits per fer un informe independent sobre la seguretat a l'obra. // Un de cada cinc nens i nenes de tres a dotze anys té sobrepés o obesitat. Els experts en nutrició consideren que, amb aquestes dades, ja es pot parlar d'epidèmia, i que cal treballar més en la prevenció. I la fòrmula és senzilla, menjar menys i millor i fer més exercici. // La denúncia d'una mare ha destapat els problemes dels nens diabètics per fer-se els controls de glucèmia a l'escola. // El Barça vol complir amb professionalitat el tràmit de la Cultural i aquest vespre al Camp Nou mirarà d'ampliar el 2-0 de l'anada per classificar-se amb autoritat pels vuitens de final de la Copa.