Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El presidente del Gobierno español, José Luis Rodríguez Zapatero, ha destacado el alto grado de consenso alcanzado entre los Veintisiete para el nombramiento del primer ministro belga, Herman Van Rompuy, como el primer presidente estable de la Unión Europea, y la británica Catherine Ashton como Alta Representante de Política Exterior.

Els Serveis Informatius de TVE Catalunya ofereixen cada dia l'actualitat de tot el que passa a Catalunya i els esdeveniments més importants d'arreu del món que interessen els catalans. El presentadors són Mireia Bonache, Macarena León, Joan Marcet i Núria Ramírez.

Serà el quart des que va començar la crisi. Afectarà més de 7.000 treballadors i preveu el tancament de 3 línies de producció durant un màxim de 51 dies l'any vinent.// Un pacte de govern entre els socialistes catalans i el Partit Popular té ZERO possibilitats. És la contundent afirmació que el president Montilla ha fet en una entrevista a Televisió Espanyola.// Els gossos que acompanyin persones amb alguna discapacitat podran entrar als llocs públics. //El davanter del Barça Zlatan Ibrahímovic té una elongació als isquiotibials a la cuixa esquerra i no podrà jugar dissabte a Bilbao.

Uno de los compañeros de viaje de la pareja valenciana desaparecida tras un naufragio en Sharm el Shej dice confiar en que encuentren con vida a los dos buceadores.