Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba
  • Los radicales han prendido fuego a un cajero de una entidad bancaria  
  • También han cruzado vehículos y contenedores en las calles de Vitoria
  • La Ertzaintza ya se ha hecho cargo de la investigación
Després de 8 mesos de caigudes l'IPC avançat torna a ser positiu i els preus de l'energia hi han tingut molt a veure. Una bona noticia, perquè si es confirmen les dades al desembre, voldrà dir que l'economia comença a recuperar-se. Els diaris més conservadors de la premsa espanyola censuren avui l'editorial conjunt dels diaris catalans que ahir reclamaven dignitat per a Catalunya. Els diaris editats a Madrid demanen respecte pel Tribunal constitucional. Les famílies que millor funcionen són aquelles que controlen l'horari dels fills, estableixen normes i no es tiren enrera si els han posat un càstig. Ho diu un estudi de la Fundació Jaume Bofill. Amb Ibrahimovic i Messi ja recuperats, Guardiola té tota la plantilla a disposició per rebre diumenge el Madrid. Les dues plantilles, que sumades han costat 500 milions d'euros, garanteixen un gran espectacle que, per primer cop, es podrà veure a les sales de cinema.
Els preus pugen quatre dècimes després de vuit mesos de dades negatives. Sembla una mala notícia, però, segons els experts, no ho és... perque, si es confirma la dada de l'IPC harmonitzat, s'allunyaria el perill de la deflació, el fenòmen que es dóna quan els preus baixen massa i paralitzen l'economia. L'editorial conjunt que van publicar ahir dotze diaris catalans ha tingut resposta en els principals rotatius de l'estat. Amb paraules diferents repeteixen arguments, com ara que l'estatut és un atac a la Constitució i que l'editorial és una pressió als magistrats. Haver d'anar abrigat a l'estiu o amb màniga curta a l'hivern són situacions habituals, motivades pel mal ús de la calefacció o l'aire acondicionat. Per evitar-ho, i estalviar energia, el govern ha aprovat un decret que limitarà la temperatura als edificis públics. El Barça i el Madrid podran comptar amb les figures per al clàssic de diumenge. Els blaugrana Messi i Ibrahimovic ja s'entrenen amb el grup.

Els Serveis Informatius de TVE Catalunya ofereixen cada dia l'actualitat de tot el que passa a Catalunya i els esdeveniments més importants d'arreu del món que interessen els catalans. El presentadors són Mireia Bonache, Macarena León, Joan Marcet i Núria Ramírez.

Els Serveis Informatius de TVE Catalunya ofereixen cada dia l'actualitat de tot el que passa a Catalunya i els esdeveniments més importants d'arreu del món que interessen els catalans. El presentadors són Mireia Bonache, Macarena León, Joan Marcet i Núria Ramírez.

  • Ocho millones de bombillas lucen ya en el centro de la capital
  • Una decena de modistos y arquitectos visten la navidad madrileña
  • 12 árboles gigantes adornan la ciudad
  • Las bombillas son de bajo consumo y se ha ajustado el horario

Primer fallecido por gripe A en La Rioja. Trabajar por los derechos de los discapacitados. El Consejo de Gobierno aprueba nuevos servicios para la atención a niños con dificultades. Etiquetas que detectan la temperatura óptima para el consumo del vino. El pleno aprueba los presupuestos de Logroño para 2010. El PP presenta 38 enmiendas a los presupuestos de la comunidad. El PSOE critica la política educativa del Gobierno regional. Tres empresas premiadas por su capacidad exportadora. Hallados restos arqueológico de un conjunto vinícola en el casco antiguo de Logroño. Día sin compra: consumo sí, pero responsable. El Naturhouse se enfrenta el domingo al Ademar León. Exposición de Gloria Ruiz de Zuazo y Carmen Anta.