Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Hemos hablado con Alicia Gámez, Albert Vilalta y Roque Pascual. Ellos aparcaron durante unas semanas su vida y su trabajo en Cataluña para ayudar a los demás.(02/12/09)

Els Serveis Informatius de TVE Catalunya ofereixen cada dia l'actualitat de tot el que passa a Catalunya i els esdeveniments més importants d'arreu del món que interessen els catalans. El presentadors són Mireia Bonache, Macarena León, Joan Marcet i Núria Ramírez.

L'atur torna a pujar al novembre per quart més consecutiu. Catalunya, amb un 2,17%, és la comunitat on més ha pujat. // Les dones de Macià Alavedra i Lluís Prenafeta, i la mare de Bartomeu Muñoz, entre les 12 persones que el jutge garzón ha imputat avui pel cas Pretòria. // La Caravana de Barcelona acció solidària continua viatge cap a Senegal. De moment, no hi ha novetats sobre la situació dels tres cooperants segrestats. // 400.000 discapacitats catalans podran disposar d'una targeta que acreditarà la seva situació i els permetrà obtenir descomptes. // El Barça juga aquest vespre al camp del Jerez un partit avançat per la participació dels blaugrana al Mundialet de clubs. Guardiola farà canvis a l'equip davant el cuer, però demana la mateixa intensitat que contra el Madrid per no ensopegar en la primera visita oficial a l'estadi de Chapín.

El paro aumenta en 668 personas. Protesta de CC OO por el recorte de derechos de los trabajadores. La economía riojana debe apostar por el capital humano. Medidas financieras para ayudar a las empresas. El sector del mueble organiza el primer salón del interiorismo. Aumentan las ventas de automóviles. Se levanta el secreto del sumario de la agente de policía. Medidas para proteger a los menores ante las nuevas tecnologías. El Gobierno regional pide que se agilicen el enlace de la Autovía del Camino con Logroño. Junta de Gobierno del Ayuntamiento de Logroño. Buena primera vuelta del Clavijo Cajarioja. Concierto benéfico de la Coral Bona Cántica.

Diego, el jovén acusado injustamente de maltratar a la pequeña Aitana de tres años, ha sido dado de alta. Ahora recibe tratamiento psicológico en su casa.

El paro subió el pasado mes de noviembre en la Comunidad Foral un 1,32 por ciento, por debajo de la media nacional que fue del 1,59. En estos momentos hay casi 40.000 parados en nuestra comunidad. Hoy se han entregado en el salón del trono del palacio de Navarra los galardones de la juventud 2009 y las medallas de plata y oro al mérito deportivo de Navarra. Javier López Vallemjo, jugador navarro del Real Zaragoza niega cualquier implicación en una trama de fraude de apuestas y amaño de partidos de fútbol. (02/12/09)

Y también, la policía española recibe al año unas 200 órdenes de búsqueda de otros países. Uno de los últimos detenidos en nuestro país está reclamado por Estados Unidos por narcotráfico.

Els Serveis Informatius de TVE Catalunya ofereixen cada dia l'actualitat de tot el que passa a Catalunya i els esdeveniments més importants d'arreu del món que interessen els catalans. El presentadors són Mireia Bonache, Macarena León, Joan Marcet i Núria Ramírez.

Catalunya és la comunitat on més puja l'atur amb 12.000 persones més al novembre. Ara hi ha més de 555.000 inscrits a les oficines d'ocupació. // El jutge Baltasar Garzon nomena l'Oficina Antifrau de Catalunya administradora de l'empresa municipal Gramepark, nucli de les investigacions de corrupció urbanística a Santa Coloma. // Guardiola demana ambició a la visita al camp del Jerez, el cuer de primera. Els blaugrana, amb les baixes de Busquets, sancionat, i Piqué, que descansarà, jugaràn amb algun dels menys habituals.