Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El ministerio del Interior ha destacado especialmente esta última operación porque además del supuesto número uno de la banda ha sido detenido quien estaba llamado a sucederle.

Endavant amb les mesures. El govern aprova el decret de reducció del dèficit. / Protestes contra la retallada. Milers de persones es manifesten a tota Espanya contra el pla d'estalvi. / Torna a caure la cúpula d'ETA. La policia ha detingut el líder de la banda i el seu possible successor. / Assasinat a Lloret. L'autòpsia ha determinat que els dos nens van morir asfixiats. / Valdés i Pedro, al Mundial. El Barça aporta 8 jugadors a la selecció. Villa ja és a Barcelona.

Els Serveis Informatius de TVE Catalunya ofereixen cada dia l'actualitat de tot el que passa a Catalunya i els esdeveniments més importants d'arreu del món que interessen els catalans. El presentadors són Mireia Bonache, Macarena León, Joan Marcet i Núria Ramírez.

La presidenta de la Comunidad de Madrid ha bromeado al ser preguntada por el diputado socialista José Cepeda sobre si tendrá que pagar el nuevo impuesto que prepara el Gobierno para las rentas que superan el millón de euros.

La presidenta de la Comunidad de Madrid, Esperanza Aguirre, ha bromeado en la Asamblea madrileña con el nuevo impuesto sobre las grandes fortunas y ha dicho que "lo pagará Bono porque yo soy pobre de pedir".