Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

S'ha superat el pic d'hospitalitzacions de la segona onada de la pandèmia i prop de 150 persones ja han rebut la segona dosi de la vacuna a Catalunya. Continuen creixent el nombre de contagis i les víctimes mortals a les residències de gent gran. Ja s'han intervingut 28 residències a Catalunya des de l'inici de la pandèmia. Salut considera "inaudit"que el govern espanyol presenti recurs contra l'avançament del "toc de queda" de Castella i Lleó i al mateix temps demani si els sembla bé. La farmacèutica catalana Grífols ha iniciat un assaig clínic per proporcionar immunitat immediata contra la Covid-19. El medicament, d'administració subcutània, es posaria als CAP una vegada s'ha donat positiu i es podria utilitzar en persones en què la vacunació està contraindicada. El TSJC acumula quatre recursos contra el decret d'ajornament de les eleccions del 14F. El Barça perd la final de la Supercopa a la pròrroga, amb expulsió directa de Messi per agressió.

A doazón de órganos para transplantes mantívose en Galicia por riba da media española durante o ano pasado. Tamén se viu afectada pola pandemia. O número de transplantes realizados baixou un 7% con respecto a 2019.

Actualmente hai en Galicia 8. 600 persoas que contan cun ril, un pulmón, un corazón, un fígado ou un páncreas que lles permite seguir con vida grazas a teren recibido un transplante nun dos hospitais galegos que realizan este tipo de intervencións.

Responsabilidad a la población y vacunarse para acabar con el coronavirus. Es la recomendación de Araceli, la primera mujer vacunada en España, que hoy ha recibido la segunda dosis de la vacuna contra la Covid-19 en Guadalajara.

Castilla-La Mancha adelanta el toque de queda a las 10 de la noche .Se cierran, al menos durante 10 días, todos los bares y restaurantes de la región y se confinan perimetralmente todos los municipios de la comunidad autónoma.

Siguen aumentando los ingresos de pacientes con coronavirus. Según los últimos datos, en Castilla-La Mancha hay 1.278 hospitalizados en cama convencional y 150 pacientes en UCI. Los profesionales sanitarios empiezan a notar la sobrecarga de trabajo.

La Delegació del Govern proposa sancionar al convocant de la manifestació de la restauració i a sis persones més amb un import total de 124.000 euros.
Es convoquen més manifestacions contra les mesures restrictives del Govern.
El 25 % de les agències de viatges de Balears han hagut de tancar i no tornaran a obrir.
El sector de la perruqueria convoca una mobilització per aquest dimecres.
Els hotelers demanen més ajudes i descarten poder obrir en Setmana Santa.
El Govern Balear dóna suport a la petició de poder avançar el toc de queda a les vuit del capvespre.
Balears notifica set morts més per Covid i bat un nou rècord d'ocupació a les UCI.
La incidència acumulada a 14 dies a Eivissa és de gairebé 1.400 casos per cada 100.000 habitants, el doble que la mitjana de Balears.
En tres setmanes tots els residents de geriàtrics i centres de persones amb discapacitat hauran rebut la segona dosi de la vacuna anticovid.
Mor un jove de 25 anys en un accident a Porto Cristo, primera víctima mortal de trànsit d'enguany a Balears.
Toni Vingut anuncia que tornarà a participar al Dakar.
El Palma Futsal acaba la primera volta de la temporada golejant al Burela per 8 a 2.

Esta imagen se repite hoy en muchos bares y restaurantes de Gran Canaria. Sin terraza no hay clientes, y no queda otra que recoger y cerrar. También han cerrado los gimnasios y los comercios y centros comerciales ajustan espacios y horarios para cumplir con el toque de queda. Es lo que exige el nivel 3. Nivel que hoy estrena Gran Canaria para blindarse ante el Covid.

Principio de acordo entre o comité de Alcoa e a multinacional para negociar a venda da fábrica de aluminio á SEPI. Os traballadores decidirán en referendo se aceptan o pacto, que poría fin a folga iniciada o pasado mes de outubro. // Os casos activos marcan un novo record e as cifras de pacientes hospitalizados volven aos niveis de mediados de abril.// O Concello de Xinzo de Limia pide aos veciños que so saian das suas casas para as actividades esenciais e que en todo caso adianten o toque de recollida ás 20h. // A alta incidencia de contaxios repercute tamén nas aulas. Máis 1.600 casos contabilízanse nos colexios e institutos, o dobre que antes das vacacions de Nadal. 18-01-2021