Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

La Universidad Miguel Hernández de Elche busca voluntarios ciegos para participar en un ensayo pionero dirigido a estimular la visión con un implante cerebral. Los resultados que han logrado hasta ahora son muy esperanzadores. Bernardeta Gómez, una persona ciega que ha participado en el proyecto, ha podido percibir formas simples y letras.

Informa Lamberto Calduch

Los pacientes oncológicos son uno los colectivos más vulnerables. Hoy, 19 de octubre, es el día mundial contra el cáncer de mama y las asociaciones vuelven a recordarnos la importancia de la prevención y de la investigación para combatir la enfermedad.

El ejectivo regional define esos presupuesto como transformadores. A su juicio, paliarán los efectos de la pandemia e impulsarán la recuperación económica regional.

Hui és notícia a la Comunitat Valenciana:

- El jutge del cas Taula processa a 49 exregidors i assessors del PP de València per presumpte blanqueig de diners per a la campanya electoral de 2015.

- En el dia mundial contra el càncer de mama ens recorden la importància de la detecció precoç. La pandèmia n'ha paralitzat els programes de detecció i n'ha endarrerit els diagnòstics

Se mantiene la estabilidad en cuanto al tiempo. Seguimos con el cielo despejado o poco nuboso y las temperaturas continúan en ligero ascenso... Badajoz y Mérida pueden llegar a los 31 grados, 28 en Cáceres y Plasencia.

Esta mañana hemos vuelto a ver juntos, en un corrillo, a Pablo Casado, la presidenta Ayuso y el alcalde Almeida. La pregunta era inevitable ¿han hablado de las primarias del PP madrileño?. Un duda política inevitable.

Hui és notícia a la Comunitat Valenciana:

- Comencen a derrocar un hotel ubicat en primera línia de la platja dels Arenals del Sol a Elx. Portava més de 40 anys tancat a pesar dels intents dels propietaris de reobrir-lo. Després de més de dos décades de litigis hui s'inicia el seu final.

- Dia mundial contra el càncer de mama. La pandèmia ha provocat que s'hagen retardat alguns diagnòstics. 

Dous amigos de Alfoz, con cadansúa explotación apícola, fan dos mellores meles do mundo. Son da nova xeración de apicultores galegos e acadaron a máxima distinción en Galicia e das máis altas a nivel internacional.

Moviments clau a Badalona per impulsar una moció de censura contra Albiol. Al Cafè d'Idees, el líder municipal del PSC ha anunciat que aquest mateix dimarts obre contactes formals amb la resta de grups per desbancar el PP de l'alcaldia.

La Generalitat acorda ampliar l'aforament a l'oci nocturn fins al 80% i permetre el 100% de la capacitat en recintes tancats, com els pavellons. A banda, el Govern anuncia l'adjudicació a Ferrocarrils de la Generalitat del servei dels trens regionals a Lleida a partir del 2024.

Condemnats a un any de presó per homicidi imprudent les 4 monitores i el director de la piscina de Ripoll on va morir ofegada una nena de 4 anys el 2017.

El càncer de mama és el més freqüent entre les dones catalanes. Només l'any passat se'n van detectar més de 4.000. Una malaltia que trasbalsa la vida de les afectades: 3 de cada 10 perd la feina o l'ha de deixar.

Koeman reconeix que demà es juguen el seu futur a la Champions. L'entrenador del Barça afronta el partit amb el Dinamo com si fos una final.