Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Les hemos escuchado por primera vez hablando catalán, euskera y gallego en el pleno. Los senadores ya hablaban en las lenguas cooficiales en comisión pero a partir de hoy pueden hacerlo también en los debates de mociones.

La furgoneta a Barcelona. Representarà feina per un període d'almenys 10 anys.

Creix la pobresa infantil. Es dóna en families amb menys de 800 euros al mes.

La prohibició del burka. L'ajuntament recorrerà la sentència del Tribunal Superior.

Robatori de targetes. Es feien passar per empleats del banc per obtenir els PIN.

Guardiola arriba als 40. El tècnic celebra aniversari i prepara el partit de Copa contra el Betis.

La precandidata a la alcaldía de Barcelona, Monserrat Tura, que disputará con Jordi Hereu la candidatura a la alcaldía, ha dicho en TVE que estos comicios internos servirán como "revulsivo" para que el partido se renueve y buscar nuevas fórmulas para la gobernabilidad de Barcelona.

El ministro del Interior ha dicho en el Senado que si el Partido Popular pretende hacer creer que la culpa de la agresión a un consejero la tiene el PSOE "están tomando a los españoles por tontos". Un senador del PP había acusado al PSOE previamente de acometer una campaña de amenazas contra el PP en Murcia.

Casi la mitad de los desempleados que hay en Canarias tiene menos de 40 años. Los jóvenes son los más castigados por el paro, tengan o no experiencia, esten o no formados.

El anunciado canon a las eléctricas podría convertirse en un impuesto hidroeléctrico y otro que penaliza el transporte por líneas de alta tensión.

Siete agricultores se unen y abren una tienda en Valladolid para vender sus productos directamente a los consumidores sin intermediarios.

La última estimación del Instituto Nacional de Estadística atribuye a Castilla y León la pérdida de 7.700 habitantes en 2010.

El Real Valladolid presenta al central portugués Fabio Faria como segundo refuerzo del equipo en el mercado de invierno. (18/01/11)

Casi la mitad de los desempleados que hay en Canarias tiene menos de 40 años. Los jóvenes son los más castigados por el paro, tengan o no experiencia, esten o no formados.

Demanen 12 anys de presó per a un directiu de Khun and Partner que està fugat de la justícia.

Més de 1000 veïns es manifesten a favor del pont del Riuet, a Portocristo.

El president Antich s'ha reunit amb catorze bancs per demanar-los finançament per a 1.200 pisos de protecció oficial.

El Mallorca falla un penalti i perd per tres a zero contra l'Atlètic de Madrid.

'Pa Negre' obté tretze guardons en els Premis Gaudí del cinema en català.

Rafel Nadal passa sense esforç la primera tanda de l'Obert d'Austràlia per la lesió del seu rival.

Avui, a primera hora del dematí, a Palma hi ha hagut un caos circulatori que ha durat més de dues hores i que ha estat provocat per la protesta dels treballadors de Son Espases, que no volen pagar per aparcar a l'Hospital.

Punt i final a les Festes de Sant Antoni. Més de tres mil persones van veure un jove enfilar-se a dalt d'un tronc de 21 metres a la festa del pi de Pollença. A Manacor els dimonis ballaren el darrer ball, a Muro beneïdes multitudinàries i a Menorca la diada va acabar amb música.

Ahir arribar una barca amb 8 immigrants il·legals a la costa mallorquina. Ara continuen detinguts a les dependències de la policia, des d'on els enviaran al centre d'internament que hi ha a Barcelona.