Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

- La fallida de FTI continua afectant als turistes alemanys.

- El Parlament valida el decret de turisme responsable.

- Més de 26.000 persones cercaven feina a les Balears.

- La selecció espanyonla de Cata Coll i Mariona Caldentey es classifica per l'Eurocopa.

-Amb l'examen de castellà, han començat les proves de la PAU 24.244 estudiants valencians. El 59% són dones i el 41% homens. 

-A migdia, hem conegut els 7 guardonats de la trenta-sisena edició dels premis Rei Jaume I. Hi ha dos valencians, l'economista Francisco Pérez de l'institut valencià d'investigacions econòmiques i el mamprenedor Víctor Amarnani.

-3.414 persones deixaren d'engrossir les llistes del labora en la Comunitat Valenciana. És un descens de l'1.07% en comparació a l'abril. 

-Pepe Reina, ha deixat el Villarreal. Després d'arribar al club groguet per segona vegada en juliol de 2022, buscarà una nova destinació. 

-Un control parental de fàbrica a tots els dispositius electrònics o reforçar la vigilància dels pediatres. Són algunes de les mesures que planteja el govern per a protegir els menors de l'abús d'internet i les xarxes socials. 

Más calor hoy en Extremadura. Las máximas vuelven a subir hasta los 35 grados en Badajoz y Mérida, o los 34 en Cáceres y Plasencia. Las mínimas se mantienen en general por debajo de los 20. Por lo demás, pocos cambios.

Más de 5.700 alumnos extremeños realizan desde hoy, y hasta el jueves, los exámenes de la EBAU, 400 más que el año pasado. Buscan sacar la mejor nota para acceder a las carreras universitarias que desean y, como suele ser habitual, la prueba inicial ha sido la de Lengua Castellana y Literatura. 

Mayo terminó con menos desempleados en la región. Concretamente, 2.360 menos que en abril, según los datos publicados hoy por el Ministerio de Trabajo. El sector servicios vuelve a tirar del carro, liderando el crecimiento del empleo en Extremadura.

Extremadura tiene a punto el dispositivo electoral para que, este domingo, ejerzan su derecho al voto 891.000 personas. Un proceso que moviliza a más de 19.000 ciudadanos entre miembros de mesa y trabajadores públicos. Entre ellos, 3.400 policías que velarán por la seguridad.