Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Pablo Isla ha asumido hoy el puesto de Presidente Ejecutivo de la multinacional textil Inditex. Isla, sustituye al fundador de la firma, el empresario Amancio Ortega, considerado el hombre más rico de España. La factoría de ENCE en Pontevedra invertirá este año un millón de euros en la eliminación de malos olores, dentro de un plan total de dos millones, para esta finalidad. El Partido Popular ha rechazado en el Parlamento la solicitud de la oposición de que el Presidente de la comparezca en el Pleno para hablar de la crisis económica. 19/07/11

El govern de la Generalitat es mostra escèptic davant la reunió de la comissió bilateral d'aquesta tarda a Madrid. Creu que el govern del PSOE ha demostrat en reiterades ocasions que no compleix els compromisos i recorda que encara hi ha unes 40 competències de l'estatut per transferir./ La falta d'ingressos asfixia les finances locals sobretot dels municipis de la costa, els més endeutats./Barcelona es converteix fins divendres en capital mundial de la intel.ligència artificial. 1400 experts de tot el món debaten sobre els avenços i nous reptes de la tecnologia més puntera../El pla inuncat està desactivat des de les 10 del mati, després que Protecció Civil l'hagi activat a primera hora per les complicacions arran de les pluges d'aquesta matinada. A Barcelona i a Castelldefels s'han activat els plans d'emergències municipals, i els bombers han rebut prop de 200 avisos per incidències poc greus../En el context de les retallades sanitàries; els conductors d'ambulàncies d'empreses subcontractades per la Generalitat han començat una vaga de 4 dies.. /Pep Guardiola ha dit aquest migdia que el Barça treballarà fins al final per mirar de fitxar Cesc i Alexis Sánchez. /Les noies d'Anna Tarrés han guanyat un altre bronze a la final d'equip tècnic./Retrats de la "Belle Èpoque" és una exposició que aplega una recopilació inèdita de pintors de finals del segle 19 i principis del 20.

La secretaria de Estado de Inmigración participa en un curso de verano en Pamplona organizado por la Universidad Pública de Navarra.Ha destacado la reducción del número de llegadas en patera y también ve un repliegue nacional en los paises europeos por culpa d ela crisis.EL Presidente del PPN Santiago Cervera dice que su partidom pedirá responsabilidades políticas si el Tribunal Constitucional decide suspender la ley navarra de hacer un registro de médicos objetores del aborto que impulsó el PSN.Anoche Estella se vistió con los trajes de la Edad Media en el inicio de la Seman Medieval.Hoy se cumplen 20 años del primer amarillo de Indurain en el Tour.

Los tres partidos con representación en la Asamblea de Ceuta (PP, PSOE y Caballas) exigirán al Gobierno Central el traslado de inmigrantes cuando el CETI supere su capacidad máxima. La medida surge tras el aumento de irregulres llegados a la ciudad autonoma. En lo que va de julio la cifra ya supera los doscientos.

Así mismo, la Comisión de Cuentas de la Ciudd estudiará una posible rebaja en el impuesto de carburante, a petición del PSOE. Los socialistas consideran que la subida del IPSI en este sectgor ha propiciado que cada vez sean más los ceutíes que acuden a Marruecos para repostar sus vehículos.

Por otra parte, la Ciudad abre dos nuevos expedientes informativos por los últimos cortes de suministro eléctrico. La administración quiere conocer las causas de la interrupción del servicio y prevé imponer sanciones a los responsables cuando termine la investigación.

Controlado el incendio de Collado de la Vera. Según la Delegada del Gobierno, todos los incendios de los últimos días son intencionados. La Asamblea de Extremadura es el primer parlamento que cambia la ubicación de sus grupos parlamentarios. España pide en el Consejo de Ministros de Agricultura de la Unión Europea que se reconozca a los productos que también están sufriendo las pérdidas por la crisis de la bacteria E-coli, como los melocotones o nectarinas extremeños. Mañana se estrenan dos nuevas obras del Festival de Mérida. (19/07/11)

El president del Govern es compromet a pagar el deute que té pendent amb els proveïdors. Bauzà ha advertit, però, que primer han d'acabar de saber quin és l'estat dels comptes de la comunitat abans de fer el calendari de pagaments.

La Guàrdia Civil cerca el cos de Maria Ozana Dos Santos, que va desaparèixer el març de 2006 a la finca ses Clotes de Lloseta. La investigació ha estat represa després de cinc anys de no tenir cap resultat.

Declara per videoconferència perquè està malalt un dels acusats del robatori amb violència al centre de jardineria Truvi, de Ferreries. La fiscalia demana déu anys de presó per als dos presumptes lladres.

L'Obra Cultural Balear demana al president del Govern que no utilitzi la llengua com a cavall de batalla per fer política partidista i que respecti el consens lingüístic que s'aconseguí els anys vuitanta. El president Bauzà s'ha compromés a mantenir el contacte amb l'entitat.

L'any que ve començarà l'obra del primer tram del segon cinturó de Palma.

La Policia investiga l'aparició del cos d'un jove de Marratxí, que han trobat mort a la vorera de l'autovia de Ponent, a prop del túnel de Gènova.

15 M han intentat evitar un altre desnonament, avui a Palma, però no ho han aconseguit.

Llorenç Serra Ferrer serà el secretari tècnic del Reial Mallorca. Així ho decidirà avui el consell d'administració del club, que també designarà Pere Terrassa responsable de les finances.

Francisco Álvarez Cascos preside su primer consejo de Gobierno y nombra siete viceconsejeros a los que reclama "trabajo a tres turnos". Y Asturias es una de las comunidades donde se conservan más construcciones militares de la guerra civil, de cuyo comienzo se cumplieron ayer setenta y cinco años.

Una embarcacion, tipo "toy", con cinco inmigrantes subsaharianos logra entrar en Melilla esta mañana. Comisiones Obreras pide que los asuntos sobre la dependencia se incluyan en los juzgados de lo Social. El precio de la vivienda cae en Melilla un 0,4 por ciento, casi cinco puntos menos que en el resto de España. Guelaya Ecologistas en Acción inicia los estudios sobre el fondo marino de la costa melillense. Pero antes del informativo regional, les ofrecemos el programa especial de verano. (19-07-11)

DICEN QUE NO SE MERECE ESTAR EN POLÍTICA. El Gobierno de Castilla La Mancha responsabiliza con datos al ex presidente Barreda de la situación económica de la comunidad tras el último informe económico que sitúa el déficit en el 6,4 por ciento.

Davant la celebració aquesta tarda a Madrid de la reunió de la comissió bilateral Estat-Generalitat, el portaveu del govern català Francesc Homs ha asegurat que no s'esperen acords historics i ha recordat l'historial de redards i incompliments per part del govern central. El govern, ha dit Homs, afronta la reunió amb realisme.

A l'Edició Migdia també hem destacat les obres que a l'agost deixaran sense servei els accessos pel sud a l'estació de Sants. Només hi arribarà l'AVE i els usuaris dels trens convencionals hauran d'utilitzar altres mitjans, especialment els Ferrocarrils de la Generalitat i el metro, mentre que a l'aeroport es podrà accedir amb autobús.