Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Cerca de 10 millones de personas son víctimas de la hambruna provocada por la sequía en Somalia, Etiopía, Yibuti y Kenia. Las Instituciones y organizaciones humanitarias de la Comunidad Valecniana también se están movilizando y haciendo llamamiento a la solidaridad de la ciudadanía. Hablamos de las iniciativas del Comité Permanente de Acción Humanitaria y Emergencia de la Generalitat, de Farmamundi, y hablamos con Carles Xavier López Benedí, presidente de la coordinadora valenciana de ONGD , y Amador Gómez , director técnico de Acción contra el Hambre España.(24-07-11)

La cadena Sol-Meliá está desmantelando sus complejos hoteleros en Canarias. Esto es lo que denuncian los trabajadores del hotel Tamarindos, en Gran Canaria, que se han visto sometidos a un plan de viabilidad, que recoge el despido de más de 30 empleados.

En julio de 1936, la ciudad condal se disponía a acoger unos juegos alternativos a los celebrados en el Berlín nazi, una olimpíada popular que hubo de suspenderse como consecuencia del golpe militar que llevó a España a la Guerra Civil. Muchos de los atletas reunidos en Barcelona se unieron a la defensa armada de la República.

Tot Noruega , amb el govern i la corona al capdavant, intenta encaixar la commoció pel doble atemptat d'Oslo i l'illa d'Utoya amb una emocionant cerimònia a les 92 víctimes de la masacre. Una xifra que encara augmentarà segons ha reconegut el primer ministre noruec. La policia acaba de detenir a sis individus mes, presumptament relacionats amb el doble atemptat.

Els venedors de les parades del mercat de Sant Antoni i els clients coincideixen en les critiques al nou emplaçament provisional del mercat, al mateix barri de Barcelona. Denuncien que tenen poc espai, menys llum , que queda poc protegit del mal temps i que, en conjunt, han anat a pitjor.

Les empreses contracten directius cada cop més joves perquè consideren que tenen més capacitat d'adaptar-se als moments de crisi i als canvis tecnològics. La meitat tenen menys de 40 anys i treballadors més grans a càrrec seu. Mediadors i terapeutes treballen perquè aquest factor no es converteixi en focus de conflicte.

El Barça s'estrena a la pretemporada amb un empat a zero contra el Hajduk Split. Guardiola va fer jugar molts joves i l'equip va dominar però li va faltar punteria. Aquesta tarda arriba a Barcelona el desitjat Alexis Sánchez. L'Espanyol, de la seva banda, es va imposar per dos a un al Llagostera amb un altre gran gol d'Osvaldo.

Cientos de "indignados" de toda España han revivido hoy en la madrileña Puerta del Sol el nacimiento hace más de dos meses del Movimiento 15 M, cuando se instalaron en el kilómetro cero de la capital para reivindicar un cambio político y social.

El torero de Galapagar reaparece este sábado en Valencia, después de la grave cogida sufrida hace quince meses en México. La expectación es enorme en la capital valenciana.

Josep Antoni Duran i Lleida ja és formalment el candidat de Convergència i Unió a les eleccions generals del 2012. En el primer discurs, davant el consell Nacional que l'ha ratificat, Duran i Lleida ha reclamat un pacte d'Estat per a la propera legislatura capaç de crear més ocupació i també un pacte fiscal per a que Catalunya pugui reduir el dèficit.

Ja són, com a mínim, 91 les víctimes mortals comptabilitzades al doble atemptat d' Oslo. 84 haurien mort a l'illa d' Utoya i les altres set van perdre la vida per l'explosió d'una bomba al complex governamental de la capital noruega. Mentre s'investiga l'autoria dels atemptats, ja s'ha posat rostre al terror, el d'un noruec de 32 anys, d'ideologia d'ultradreta, tot i que no es descarten altres complicitats.

La guàrdia urbana es suma a la vigilància que ja feien els Mossos d'esquadra per mantenir sota control els robatoris al metro de Barcelona. La presència policial uniformada vol tenir un efecte dissuasori pels delinqüents i donar als usuaris i turistes més sensació de seguretat.

El Barça 2011-2012 s'estrena aquest vespre a Split contra el Haiduk en el primer amistós de la pre-temporada. Guardiola s'ha emportat 24 jugadors, entre els que no hi haurà Puyol, Xavi, Pedro i Piqué. Mentrestant, el club blaugrana continua insistint en el fitxatge de Cesc.