Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Pérez Rubalcaba estará muy presente en Andalucía, en precampaña. Arenas reclama 3000 millones no invertidos en Andalucía desde 2008. Valderas pide acciones contra la pobreza y el paro. El consejero de Empleo asegura que los impagos a empresas con discapacitados son puntuales. CCOO dice que ha recibido 200 denuncias. Ha aparecido muerto el anciano desaprecido en Sanlúcar la Mayor (Sevilla). Tres muertos en un accidente de tráfico esta madrugada,en Las Cabezas (Sevilla). Cuatro detenidos desmontando una nave ajena para retirar el hierrro. Denuncia de Hazte oir contra la consejera de Salud, en relación con la retirada de una sonda nasogástrica a una anciana que sufrió un ictus. Apagón en Cádiz esta mañana. Se hunde el Vaporcito del puerto, en Cádiz,. Visitamos la localidad de Cabra, en Córdoba. Lluvias en las próximas horas. En deportes, partidos amistosos del Sevilla y del Betis. Sergio Ramos responde a Del Nido: "Si no le gusta esta liga, que busque otra".

Aquesta tarda al Parlament de Catalunya s'ha fet el funeral d'Heribert Barrera. L'expresident Pujol ha lloat la figura del desaparegut líder republicà posant-lo com exemple de patriota català i polític íntegre.

Demà comença al Congrés el debat sobre la reforma de la Constitució. El PSC hi votarà a favor, Convergència segueix reclamant que la reforma passi un referèndum i Esquerra demana autonomia fiscal i amenaça amb NO participar al debat.

Comissions Obreres denuncia que cada vegada hi ha més congestió a les llistes d'espera de la sanitat pública. El sindicat ha fet un estudi que recull que per una mateixa operació pot haver-hi fins a 20 mesos de diferència en la espera segons en quin hospital es faci.

El Barça debuta aquesta nit a la Lliga enfrontant-se al Vila-Real al Camp Nou. L'objectiu és guanyar el quart títol consecutiu i igualar el Dream Team de Johan Cruyff. Guardiola haurà d'inventar-se una defensa per culpa de les baixes.

Representans de tots els partits polítics catalans reten homenatge a l'històric dirigent republicà Heribert Barrera, entre ells els presidents Pujol i Montilla. Centenars de persones han visitat aquest matí la capella ardent instal·lada al Parlament que tanca a aquesta hora. El funeral se celebrarà a les 4 d'aquesta tarda a l'auditori del Parlament. El món polític coincideix a destacar el compromís ferm d'Heribert Barrera amb Catalunya.

Comença una setmana decisiva per a la reforma de la constitució.Les executives de tots els partits es posicionen davant el debat de demà al Congrès dels Diputats. Rubalcaba busca consens dins un PSOE on se senten veus a favor del referedum. CiU vol que, a més d'un límit pel dèficit, es posi xifra també a la solidaritat territorial.

Aquest cap de setmana han mort a les carretres catalanes 5 motoristes. En el que portem d'any ja en són una trentena. Segons Trànsit és el pitjor mes d'agost de l'última dècada .També preocupa la xifra de motoristes que perden la vida a les ciutats. A Barcelona només en un mes han mort 6 motoristes, i des del gener ja en són 15. Una unitat especialitzada en busca les causes

El Barça s'estrena aquesta nit a la Lliga rebent el Vila-Real al Camp Nou amb l'objectiu de guanyar el quart títol domèstic seguit i igualar el Dream Team de Cruyff. Guardiola haurà d'inventar-se una defensa nova per culpa de les baixes i haurà de recòrrer al planter.

El Congrés aprova el primer pas per a la reforma de la Constitució. Convergència i Unió s'ha negat a votar l'admissió a tràmit i denuncia que PP i PSOE han trencat el consens constitucional.

Detingut un home després de disparar un tret a l'encarregada d'una fàbrica i calar foc a les intal·lacions. El pressumpte agressor és l'antic co-propietari de la fàbrica situada al Bages.

Avui han arribat a l'aeroport del Prat els primers passatgers que havien quedat atrapats a Nova York arran de l'huracà Irene. Alguns d'aquests viatgers feia tres dies que esperaven poder sortir dels Estats Units.

Leo Messi i Cesc Fàbregas han demostrat en 3 partits que mantenen la mateixa connexió de quan jugaven plegats al cadet del Barça. Tots dos formen la nova parella atacant d'un equip que va fer un recital contra el Vila-real, demostrant que és el gran favorit per guanyar la Lliga.

Mor als 94 anys l'ex-president del Parlament Heribert Barrera. Els líders polítics catalans coincideixen en destacar el seu paper en la lluita per la llibertat i l'autogovern de Catalunya. La capella ardent s'instal·larà demà al Parlament.

L"Irene" ja ha arribat a Nova York on les autoritats han tancat tots els aeroports i el metro ha deixat de funcionar. Des que va tocar terra AHIR a Carolina del Nord, l'huracà ha causat ja 9 víctimes mortals. A Europa es mantenen les cancel·lacions dels vols que han de sortir cap a la costa est dels Estats Units.

El servei de Rodalies de Barcelona ha quedat restablert des d'avui entre l'estació de Sants i les de l'Hospitalet i Bellvitge. El tall ha durat 3 setmanes i s'ha fet per urbanitzar l'accés ferroviari de l'estació de Sants.

Ja ha començat la lliga de futbol. Ahir victòries del València, la Reial Societat i el Betis.Avui debuta l'Espanyol al camp del Mallorca. I demà el Barça tanca la jornada rebent el Vila-real al camp Nou amb moltes baixes a la defensa.

-REBAJAS: Terminan los descuentos y los comerciantes calculan que las ventas han bajado un 10 por ciento respecto a las rebajas de 2010.

-TURISMO: Canarias encabeza los datos de ocupación de alojamientos extrahoteleros en julio

-AGRICULTURA: Los productores canarios pedirán a la delegación de la Comisión de Agricultura del Parlamento Europeo que se afience la cantidad de 300 millones de euros de ayudas a la que está previsto que se llegue desde Bruselas en 2012.

-EL HIERRO: El PSOE regional trabaja para tratar de convencer a los consejeros socialistas del cabildo herreño de que den marcha atrás en la moción de censura.

-LA PALMA: Las reacciones por la moción de censura herreña hacen que las miradas políticas estén en La Palma ante un posible "contagio" que el PSOE palmero rechaza.

-TENERIFE: Acuerdo entre instituciones para agilizar la construcción de una escollera sumergida que proteja el pueblo de San Andrés.

-GRAN CANARIA: En Arucas se inaugura en dos semanas el paseo de la playa del Puertillo.

-FIESTAS DEL PINO: Se presenta el refuerzo del servicio de guaguas que unen Teror con el resto de municipios. 31/08/2011

* El obispo de la diócesis nivariense, Bernardo Alvarez, visita Canarias Mediodía. Hablamos con él de diversos asuntos de interés.

* Los diseñadores de las Reinas del Carnaval de Las Palmas de Gran Canaria apuestan por cambiar la modalidad de jurado enla Gala de Elección.

* Nos acercamos a la producción de aceite de oliva virgen extra de Fuerteventura... 31/08/2011

El cadáver de un bebe de 10 meses ha sido localizado en el río Ebro de Logroño, cerca de la pasarela peatonal, por los servicios de emergencia tras haber sido presuntamente arrojado por la pareja de la madre, según ha informado el concejal del Area de Alcaldía del Ayuntamiento, Javier Merino.

El alcalde de Madrid se ha mostrado optimista con la evolución de su número 2 en el ayuntamiento de Madrid. El vicealcalde de Madrid, Manuel Cobo (PP), sufre un traumatismo craneoencefálico grave y un trauma torácico tras sufrir un accidente de moto, aunque su estado es estable y evoluciona favorablemente, según ha informado en las puertas del hospital de La Paz un portavoz de Emergencias Madrid.