Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Se han identificado 37 prostitutas y dos clientes que han sido multados con 2.250 euros cada uno. La ordenanza pública prohíbe el sexo en la calle y fija multas para el cliente.

El congrés del PSC culmina el relleu en el lideratge del socialisme català amb l'elecció de Pere Navarro com a nou Primer Secretari del partit. Navarro, actual alcalde de Terrassa, ha afirmat que vol renovar el partit des de la transparència, i en els mecanismes de funcionament intern i la relació amb el PSOE.

Josep Antoni Duran i lleida ha advertit, en el Consell Nacional d'Unió democràtica, que s'abstindran o bé que votaran en contra de l'investidura de Mariano Rajoy si les propostes que presenta al debat del Congrès van en contra dels interesos de Catalunya. I al Consell Nacional de Ciu, Oriol Pujol, ha insistit en que la difícil situació econòmica de Catalunya és herència del tripartit, replicant així a l'expresident Jose Montilla.

Operació conjunta de Mossos d'esquadra , Guardia urbana i policia nacional contra la prostitució al carrer. La batuda policial es va centrar al barri de les corts, i va acavar amb l'identificació d'una quarentena de dones que oferien serveis sexuals i amb multes a dos clients.

Últim entrenament del Barça al Japó abans de jugar la final del Mundial de Clubs amb el Santos. Alexis Sánchez continúa sent dubte... David Villa va arribar ahir a Barcelona i es preveu que l'operaran dilluns.

Un hombre ha herido a su exmujer y a un ertzaina al dispararles con una escopeta esta madrugada en San Sebastián y posteriormente ha sido detenido, ha informado el departamento vasco de Interior. Tanto la mujer como el agente han sido evacuados al hospital de la capital guipuzcoana, donde el policía ha sido intervenido quirúrgicamente y la mujer ha recibido atención médica, aunque sus lesiones revestían menor gravedad.

A loita contra o paro volve centrar unha sesión de control, na que Núñez Feijóo manifesta a súa confianza en crear emprego a finais do 2012. A sesión deixa dúas novas leis aprobadas: a de cooperativas e a que regula a política industrial de Galicia. A oposición critica a decisión da consellaría de Medio Ambiente de autorizar no Irixo unha planta incineradora