Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

España superará la crisis "por su propia fuerza y sin ayuda exterior", asegura el ministro de Economía . De Guindos insiste que España ha cometido muchos errores en el pasado y ha acumulado muchos desequilibrios, pero añade que el Gobierno trabaja para corregirlos.

La bona ocupació que han tingut les estacions d'esquí aquesta setmana santa salva el balanç final de la temporada de neu al Pirineu. El bon temps i les reserves de darrera hora han propiciat una ocupació de les pistes propera al 90 per cent. I també hi han valoracions positives de l'ocupació a les platges catalanes propiciades en bona part pel turisme interior. Només els hotelers de Tarragona lamenten que l'inici de la temporada hagi estat molt tocat pel mal temps.

El cardenal arquebisbe de Barcelona matisa les paraules del bisbe d'Alcalà de Henares que a la missa de divendres sant va vincular homosexualitat i prostitució i va afirmar que els gais troben l'infern. L'arquebisbe Martínez Sistach ha assegurat avui que l'església respecta als homosexuals i la dignitat de totes les persones.

Els mossos d'esquadra detenen al presumpte autor de l'assassinat d'un jove bolivià el divendres Sant al Parc de la Granota de l'Hospitalet de Llobregat Él detingut és de la mateixa ciutat, també menor i, en aquest cas, d'origen ecuatorià.

Produir alguns dels millors olis d'oliva extra-verge i , a més, donar-li una sortida comercial directe i competitiva en el mercat internacional. És l'aposta d'éxit que han trobat alguns productors per fer front a la crisi d'un sector que desde fa anys veu caure els preus i ven per sota dels costos.

Valdés va aturar un penal a Aranda, pero no va poder impedir que un Saragossa que lluita aferrissadament per la salvació s'avancés poc despres al marcador. Puyol i Messi van capgirar el marcador amb dos gols en quatre minuts i ja jugant contra 10 per l'expulsió d'Abraham el Barça va acabar guanyant per 1 a 4 a la Romareda, dormint a només tres punts del Reial Madrid.

A conselleira de Medio Rural,Rosa Quintana, comparecerá no vindeiro pleno para dar os datos do lume nas Fragas do Eume. Esta semana,o secretario xeral Tomás Fernández Couto cualificou a resposta de rápida e eficaza,mentres que a oposición denuncia unha xestión irresponsable. Os socialistas mesmo se acordaron do Prestige.Recollemos tamén as primeiras valoracións ó proxeto de Orzamentos do Estado que comeza a súa tramitación nas Cortes Xerais

El ballet vivió una auténtica revolución a principios del siglo 20 y fue gracias a un empresario que se empeñó en mezclar la danza clásica con todas las vanguardias artísticas. Así surgió la compañía "Los Ballets Rusos" y, ahora, una exposición en Madrid recoge su historia.

Adoptar un árbol para recibir en casa la fruta recién cortada o una colmena a cambio de la primera cosecha de miel y polen. Otras iniciativas tratan de acercar la huerta al plato. Con la crisis, agricultores y ganaderos han reinventado los clásicos apadrinamientos.

Otro día más, las cofradías de Sevilla han estado muy pendientes del cielo. Ha sido una tarde de incertidumbre y algunas cofradías han optado por salir a pesar de la constante amenaza de lluvia.

La normalidad ha vuelto a la isla de El Hierro y poco a poco el turismo empieza a recuperarse tras la erupción volcánica que comenzó el pasado mes de octubre. La exploración de los fondos marinos de la isla es un atractivo añadido.