Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

La Generalitat assegura que l'euro per recepta es començarà a pagar a finals de juny. Una mesura que, a Catalunya, se suma a l'augment del copagament segons la renda que s'aplicarà a tot l'estat. Associacions de pacients i personal sanitari diuen que perjudica els més vulnerables. La generalitat demana valentia al govern central per perdre més mesures perquè considera insuficients les que han pres fins ara.

Hem de parlar d'un nou accident mortal... 3 persones han perdut la vida en una col·lisió entre un camió, una furgoneta i un turisme a la N-240 a Juneda, les Garrigues... L'accident ha obligat a tallar la via en els 2 sentits de la marxa.

CAIXABANK ha guanya 48 milions d'euros el primer trimestre de l'any, un 84% menys que l'any passat. Atribueixen la davallada a la provisió de més de 2.400 milions d'euros exigida pel govern. L'entitat continurà l'expansiío a l'America llatina malgrat l'expropiació de Repsol.

L'ONG Energy Control alerta que l'any passat es van detectar 16 drogues de síntesi noves a Catalunya. La majoria són estupefaents utilitzats en la recerca farmacològica, que no s'han testat en humans i, per tant, es desconeixen els efectes secundaris. Segons l'informe, la cocaïna és la droga més adulterada.

Un equip de la Vall d'Hebron descobreix que la síndrome de l'intestí irritable, fins ara associada a l'estrès i la dieta, també té causes bilògiques. Això obre la porta a un diagnòstic més precís i al desenvolupament de nous tractaments per curar una malaltia, que pateixen el 15% dels espanyols.

El Barça haurà de remuntar, dimarts al Camp Nou, si vol ser a la final de Munic. Drogbà va marcar l'1 a 0 en l'única ocasió que va tenir el Chelsea... Els blaugrana, en canvi, van xutar a porta fins a 24 vegades, però NO hi va haver manera de que la pilota entrés.

Acabáronse os medicamentos de balde. Máis de 700 mil pensionistas galegos terán que pagar o dez por cento do prezo das súas medicinas, ata un máximo de entre oito e 18 euros o mes, en función da súa renda. // O Partido Popular defende o copagamento farmacéutico como a única forma de garantir a supervivencia da sanidade pública universal e gratuíta. // Vai amainando o temporal que nas últimas horas levantou ondas de máis de oito metros no litoral de Galicia. A alerta por mar de fondo mantense ata media tarde. // Aumentan un 17 por cento as cortas de madeira no monte e a metade de elas son, por primeira vez, de eucalipto. Segundo os empresarios da madeira, a facturación do sector descendeu lixeiramente o ano pasado. // Indignación e sorpresa na Real Academia Galega pola redución dun 62% da súa partida nos orzamentos xerais do Estado. Un recorte que triplica o aplicado a outras academias. // "O mundo flúe, dúas miradas sobre unha mesma realidade¿ é unha mostra que pode verse na Coruña. Un grupo de pintores, a meirande parte discapacitados reivindican con ela poderen vivir da arte. 19/04/12

Acabáronse os medicamentos de balde. Máis de 700 mil pensionistas galegos terán que pagar o dez por cento do prezo das súas medicinas. // O Partido Popular defende o copagamento farmacéutico. // Vai amainando o temporal que nas últimas horas levantou ondas de máis de oito metros. // Aumentan un 17 por cento as cortas de madeira no monte. // Indignación e sorpresa na Real Academia Galega pola redución dun 62% da súa partida nos orzamentos xerais do Estado. // "O mundo flúe, dúas miradas sobre unha mesma realidade¿, unha mostra na Coruña. 19/04/12

Intervalos de ceo anubrado con chuvascos, que serán en forma de neve por enriba dos 1.200 metros pola mañá, subindo a cota ata os 1.400 metros durante a tarde. Vento do Noroeste de intensidade moderada en xeral, con intervalos fortes no litoral Norte e nas zonas de montaña do interior. Temperaturas sen cambios significativos, ou en lixeiro ascenso. 19/04/12

Navarra obligada a adoptar las medidas que mañana aprobará el consejo de Ministros sobre el pago de medicamentos a pesar de tener competencias en el asunto. Hoy se conocerán los recortes en Universidades. Echaide, con luxación de hombre, pasará por el quirófano y se pierde la temporada con Osasuna. (19/04/12)

En la Comunidad de Madrid, alrededor de un millón de pensionistas pagarán por primera vez una parte del precio de sus medicinas. Será un 10 por ciento mensual, con un máximo de 8 euros para quienes tengan una pensión inferior a 22.000 euros anuales. Si ingresan más, el tope será de 18 euros. Estarán excluidos los más de 22.000 madrileños que reciben una pensión no contributiva. Los más de dos millones de activos pagarán la mitad de precio de sus medicinas, salvo los que ingresan más de 100.000 euros, que abonarán un 60 por ciento

Las Cortes de Castilla La Mancha aprueban esta tarde la duplicación del céntimo sanitario. El Gobierno se reúne con representantes de la Federación de estaciones de servicio que amenazan con cierre patronal.

Las Cortes de Castilla La Mancha aprueban esta tarde la duplicación del céntimo sanitario. El Gobierno se reúne con representantes de la Federación de estaciones de servicio que amenazan con cierre patronal.

El Gobierno de Canarias anuncia nuevas medidas de ajuste. El sábado, el ejecutivo regional subirá los impuestos. Además, recortará la paga extra de navidad de los funcionarios y rebajará jornada y sueldo a los laborales. Dicen que es la única manera de evitar despedidos.

El Comité Intercentros de las siete fábricas de armas que tiene Santa Bárbara en España teme que el cierre de la de Oviedo sea el inicio del desmantelamiento del grupo armamentístico.

El president del Govern, José Ramón Bauzá, ha destituït fa uns instants la interventora de la comunitat autònoma, Maria Marqués, per haver dit que l'executiu va pactar amb l'exvicepresidenta Salgado amagar el vertader deute de les Illes.

El copagament dels medicaments és criticat per pensionistes, usuaris i farmacèutics però té el suport del Govern.

Des d'avui i fins dissabte, el jutge Castro és a Barcelona per interrogar una quarantena de testimonis del cas Noos.

L'Ajuntament de Santanyí vol salvar el caló d'en Boira, a cala Figuera, per evitar que hi construeixin cases.

El PSM esmenarà els pressuposts generals perquè l'Estat inverteixi 70 milions per acabar el tren de Manacor a Artà.

Rafel Nadal guanya el primer partit de Montecarlo i avui horabaixa s'enfronta a Kukushkin.