Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Els dirigents del partit popular es reuneixen a Barcelona i congreguen els seus alcaldes i regidors a l'entorn de la 19 intermunicipal del partit. La situació económica, la cita electoral del 25 N i el debat sobre Catalunya...els principals temes tractats.

Mariano Rajoy afirma a Barcelona que està disposat a dialogar amb Artur Mas, però que és molt difícil parlar amb qui ho exigeix tot a canvi de res. Mas ha respòsque la disposició a dialogar s'ha fet esperar molt i que confia que es mantingui si el resultat de les urnes a Catalunya avala el procés sobiranista.

Nous estils de vida prenen força devant l'actual situació econòmica. La teòria del decreixement no és nova, però cada cop hi més gent que incorpora a la seva qÜotidianitat formes de convivència basades en la cooperació, el repartiment del treball i la reducció del consum.

Una empresa espanyola es prepara per oferir viatges turístics a l'espai a partir de l'any 2.014. Les cabines espacials i globus per aconseguir enlairar.se a més de 30.000 metres s'estan construint a Catalunya. El cost d'un viatge de dues hores, això sí, serà tota una inversió molt exclusiva.

El Barça ja és a Madrid per enfrontar-se aquest vespre al Rayo amb Alves ja recuperat però sense el sancionat Mascherano. Vilanova ha calificat el partit com la sortida més complicada del que va de temporada. Partit complicat també avui per l'Espanyol. Reb a Cornellà l'equip revelació de la temporada, el Màlaga. Pochettino continua sense comptar amb Simao Sabrosa.

El presidente del Gobierno, Mariano Rajoy, ha acusado este sábado al presidente de la Generalitat, Artur Mas, de haber abdicado de sus responsabilidades como gobernante para conducir a los catalanes hacia una huida hacia delante y un "dilema imposible".

Tenderete continúa repasando su historia 

Este sábado, 27 de octubre, 'Tenderete' ofreció una nueva entrega de la serie de programas especiales que se han preparado para repasar la trayectoria del histórico programa de música popular de TVE.

Esta semana el programa estuvo dedicado al trabajo que viene realizando el grupo "Los Sabandeños" desde hace 46 años, repasando varias etapas del grupo y poniendo en valor a los distintos solistas que han pertenecido a la formación tinerfeña.

Además, se podrá ver a varios de los intérpretes que han proyectado el timple como instrumento solista. 

Este programa  contó con la presencia en directo de Elfidio Alonso, director de "Los Sabandeños", y Benito Cabrera, director musical de "Los Sabandeños" y uno de los timplistas de mayor prestigio, para comentar distintos detalles de la historia del programa y la trayectoria de "Los Sabandeños".

Con cuarenta y un años de historia, 'Tenderete', dirigido por Cipriano Carmelo Almeida y presentado por Raúl Arencibia, mantiene el compromiso de divulgar las distintas manifestaciones musicales que forman parte de la cultura popular. 

Un estudio hecho entre más de 500 profesores de primaria, asegura que cada vez hay más maestros que utilizan los videojuegos en el aula. Casi el 90% cree que estas aplicaciones mejoran las capacidades cognitivas de los estudiantes pero también sus habilidades sociales.

Una noche, además, en la que valores como la solidaridad o la igualdad han estado muy presentes, sobre todo porque han formado parte de los discursos de los premiados.

El Príncipe de Asturias ha pronunciado hoy el que está considerado su discurso más importante del año. Don Felipe no se ha olvidado de la crisis, ha animado a mantener la confianza en el futuro y ha alentado al respeto entre los españoles.

Millorar el funcionament de les administracions públiques i aconseguir que siguin menys cares i més eficients. Es un dels aspectes tractats aquesta tarda a Barcelona a la reunió intermunicipal d'alcaldes i regidors del PP de tot Espanya . Soraya Sáenz de Santamaría s'ha referit al debat sobiranista a Catalunya i ha fet una invitació al diàleg.

L'atur segueix una escalada dramàtica i per primera vegada la taxa de desocupats supera el 25%. Un de cada cuatre espanyols no te feïna i més de 1 milió 700 mil famílies tenen tots els membres aturats.

L'alcalde de Barcelona obligat a retirar les noves ordenances en no aconseuir el suport de cap grup de l'oposició. Xavier Trias ha hagut també de tirar enrera la pujada del bicing.

Al Tarragones i les comarques de l'Ebre s'han afanyat avui en les tasques de neteja per les petites inundacions causades per les pluges. Al llarg del cap de setmana les previsions alerten de forts vents i una baixada remarcable de les temperatures.

Xavi i Casillas han rebut aquesta tarda el Premi Príncep d'Astúries de l'Esport per mantenir la seva amistat per sobre de la rivalitat entre Barça i Madrid. El de Terrassa torna aquesta nit a casa perquè demà l'equip de Tito Vilanova juga al camp del Rayo Vallecano amb la novetat de Dani Alves a la convocatòria.