Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Y el año acaba en Extremadura con el cielo cubierto. Nubes que irán en aumento a lo largo de la tarde, y que dejarán lluvias débiles a moderadas, sobre todo en la provincia de Cáceres... Enn el primer dia del año no esperamos lluvias. Más detalles con Martín Barriero. (31/12/12)

Los vecinos de El Robledo se han dado un baño en el río Bullaque. Compras de última hora en el mercado de Villacerrada. Menú de Nochevieja en el Hospital de Talavera. Fiestas fin de año. Propuestas de maquillaje para despedir el año. El Deportivo Guadalajara vuelve al trabajo tras las vacaciones. Resumen informativo del año 2012. (31/12/2012).

Esta medianoche empieza a aplicarse el retraso progresivo de la jubilación hasta los 67 años que contempla la Reforma Laboral.

Los trabajadores de Paradores Nacionales secundan dos días de huelga, hoy y mañana, que afectan a las celebraciones navideñas.

Todo a punto en los establecimientos que organizan cotillones de Nochevieja para recibir, esta noche, el nuevo año.

Estrepitosa derrota del Blancos de Rueda en Sevilla, que cae ante el CajaSol por 37 puntos de diferencia - 31/12/12

Informativo territorial de Murcia con la actualidad del dia.(31/12/2012).

Los más pequeños ya han despedido este 2012 adelantando la nochevieja a las 12 de este mediodía. Han celebrado el final del año en la Plaza de Santo Domingo de Murcia.

Se han intensificado las Inspecciones de Seguridad en las últimas semanas para evitar accidentes y para recibir el año 2013 de la mejor forma posible.

Hacemos hoy un resumen de algunas de las principales noticias de un año marcado por la economía y la crisis.

Prueba superada. El reloj de la Puerta del Sol, que marcará el inicio de 2013 con sus tradicionales campanadas, está preparado. Lo han comprobado los operarios este mediodía, como ya hicieron ayer en dos ocasiones. También las personas que no han querido perderse el ensayo. Para que todo transcurra con tranquilidad, habrá 200 miembros de la policía, el samur y de la limpieza en la Puerta del Sol. La cantidad de personas que acuden a la despedida del año se sabrá mediante la fórmula del pavimento inteligente. El año pasado hubo más de 32.000 personas en la plaza a la hora de las uvas.

Esta noche las doce campanadas en la 1 de TVE. Mensaje de Fin de Año de Yolanda Barcina, en él pide unidad y valentía para combatir la crisis económica. Preparativis para la mesa de Nochevieja y para el disfraz de la última noche del año. Osasuna vuelve a los entrenamientos con lesiones. (31/12/12)

Mañana en Asturias: cielo nuboso a muy nuboso. Chubascos débiles, ocasionalmente moderados. Cota de nieve en torno a 1.200 metros, bajando a última hora hasta los 900 metros. Temperaturas máximas en ligero descenso y mínimas sin cambios o en ligero ascenso. Viento de componente norte, flojo, con intervalos de moderado en el litoral

DISCURS DE CAP D'ANY

El president Mas vincula el projecte nacional al projecte social

El projecte social i el nacional van de la mà, són inseparables. Aquest va ser l'eix del discurs de Cap d'Any del president de la Generalitat. Artur Mas va destacar la gravetat del moment però, també, va donar un missatge d'esperança. Va assegurar que la majoria de catalans volen la creació d'un nou país i va fer una crida al compromís i a l'esperit de superació davant les dificultats que ens esperen. Per Mas, es tracta d'una reivindicació de moltes generacions.

Oposició descontenta

RETREUEN A MAS LES RETALLADES

Socialistes i Iniciativa critiquen el caire social del discurs del president donada la política de retallades que ha aplicat els últims 2 anys. I l'acusen d'estar lluny de la realitat social. Pel Partit Popular, Mas enganya als catalans vinculant el benestar social amb la independència. I titllen de radical el discurs del president.

Acomiadem l'any 2012

CONTROLS PER UNA FESTA SEGURA

Últimes hores del 2012 i últimes hores als mercats pel sopar i les festes de Cap d'Any. Els Mossos d'Esquadra i les Policies Municipals intensifiquen els controls a locals i carreteres per garantir la seguretat.

L'any nou ens porta noves tarifes... S'encareixen la llum, l'aigua i el transport públic,que ho fan per damunt de l'IPC. En canvi, els preus del gas natural i el gas butà es mantenen.

El rebut de la llum s'encarirà un 3%, excepte per aquells que son beneficiaris del el bo social, tamnbé s'apuja l'aigua a 23 municipis de l'area metropolitana, ho farà poc més del 18%. En el capitol de transports s'apuja un 3% rodalies i mitja distància de Renfe, també s'incrementa un 3'69% la targeta T-10 del metro i bus de Barcelona i un 3'3% les tarifes del taxi. Els peatges de les autopistes s'encariran un 2'5% les que son titularitat de l'estat com l'Ap7 i un 3'5% les de la Generalitat, com la C-32. El paquet de tabac de les marques d'Altadis,per exemple; Ducados, Fortuna o Nobel costarà a partir de demà 20 centims més. El tipus impositiu d'Iva per la compra d'un habitatge passa del 4% actual al 10%, per tant s'incrementaran els preus en un 6%.

Adéu al doctor Moisès Broggi

METGE I LLUITADOR PER CATALUNYA

Mor als 104 anys, el doctor Moisès Broggi. Metge i cirurgià de reconegut prestigi, també serà recordat per la seva implicació política en defensa d'un estat propi per Catalunya. Implicació que el va portar, als 103 anys, a formar part de les llistes al Senat d'Esquerra Republicana.

La Bomba esclata al clàssic

AMB 33 PUNTS DÓNA LA VICTÒRIA AL BARÇA

El Barça Regal acaba amb la imbatibilitat del Reial Madrid a la Lliga Endesa. Els blaugrana recuperen les bones sensacions i acomiaden l'any guanyant els blancs per 96 a 89. Juan Carlos Navarro, amb 33 punts i 44 de valoració, va ser el millor del partit... Amb aquesta victòria, els de Xavi Pascual encaminen la seva presència a la Copa.

NEDANT ENTRE TAURONS

Mireia Belmonte acomiada el seu gran 2012 envoltada de taurons

La badalonina ha acomidat el 2012 a l'aigua, amb els taurons de l'Aquari de Barcelona. Una bona manera de posar punt final a un any en què ha aconseguit dues medalles olímpiques. Belmonte ha fet balanç i ha explicat que, de cara al 2013, l'objectiu és trobar entrenador i fer la mínima per ser al Mundial de Barcelona.

Hoy ha cerrado el histórico pozo Candín de Hunosa..Los mineros serán recolocados en otros pozos de Hunosa.

La compañía ferroviaria de vía estrecha, FEVE se integrará mañana en RENFE.Los 840 empleados que tiene en Asturias mantendrán su empleo.

El president José Ramón Bauzà ha dit que som més a prop de sortir de la crisi econòmica

7 mil persones es manifesten a Palma per reclamar l'autodeterminació.

Avui és la Festa de l'Estendard.

Els professors d'Economia de la UIB, Eugeni Aguiló i Amedeo Spadaro, analitzen la crisi i l'any que comença.

El 2012 tanca amb 54 víctimes mortals en accidents de trànsit, 6 mes que l'any passat

Joaquín Caparrós fa balanç de l'any i diu que el 2013 el Mallorca canviarà el rumb i millorarà els resultats.

El president del govern, José Ramón Bauzá, ha apel¿lat a l'esforç i la unitat per sortir de la crisi. Bauzá va voler tenir unes paraules pels aturats en el seu discurs de cap d'any. Els socialistes qualifiquen el discurs de cínic després d'un any en què han notat a faltar el consens i el diàleg. Milers de manifestants demanen a Palma la independència dels denominats Països Catalans. Continuen les celebracions de la festa de l¿estendart de Palma. 2013 comença amb pujades de preus i amb l'entrada en vigor del retard de l'edat de jubilació. Els pensionistes no cobraran la paga extra de gener.

A policía investiga as circunstancias do accidente no que perdeu a vida unha nena de nove anos nun centro comercial en Santiago. // Discurso de fin de ano do presidente da Xunta. Alberto Núñez Feijóo. // En Vilagarcía xa tomaron as uvas ás doce do mediodía. // Beben máis cantidade os mozos, pero as mozas fano de xeito máis compulsivo, segundo un estudo da Universidade de Vigo. // Oltra despídese do Deportivo. // Verónica Boquete ocupa o seu tempo en Santiago organizando un campus de fútbol. 31/12/12