Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Presentada en Almadén la programación de Castilla-La Mancha en la feria de Turismo FITUR. El Tribunal Superior de Justicia comunicará hoy su decisión sobre la orden que regula los horarios de los Puntos de Atención Continuada. Crecen un veinte por ciento las matrículas de educación de adultos en la región. Dos muertos en accidente de tráfico en la N-502, cerca de Talavera. Iván Cerdeño, ganador del concurso de la tapa creativa en Madrid Fusión. Katamanía, forma divertida de aprender a catar vinos. Previos Girona-Guadalajara y Albacete-La Roda. Agenda cultural del fin de semana. Exposición Mi.Mo 2012 en la Facultad de Bellas Artes de Cuenca. Se acerca un nuevo frente que dejará precipitaciones. (25/01/2013).

Aquest hivern les Illes Balears han perdut entre un 10 i un 15 % de connexions aèries respecte de les que tenia l'any passat.

El Govern acomiadarà 87 treballadors de GESMA a canvi de no tancar els hospitals.

Una ONG formada per antics alumnes reparteix 4 tones de menjar a famílies necessitades.

Comença avui a Eivissa la Copa del Rei de voleibol.

Las dos baterías de Cok que tiene Arcelor en Gijón pararán en octubre . A partir de esa fecha los hornos altos de Veriña tendrán que alimentarse desde las baterías de Avilés, donde se reabrirán dos que permanecían cerradas. . La medida afecta a 200 trabajadores, que serán recolocados en otras instalaciones.

Tola, una de las dos osas del cercado de Santo Adriano, está a esta hora en observación por si, de nuevo, se pusiera de parto. El primer osezno engendrado en cautividad, fue hallado muerto ayer por miembros de la Fundación Oso.

Novo mapa de emerxencias de Galicia. // Galicia tampouco vai recorrer ao Fondo de Liquidez Autonómica en 2013. // O PP na Deputación de Ourense evita que se pida a dimisión dos deputados deste partido que formaron parte do derradeiro goberno do anterior presidente. // A Cruz Vermella crea unha web para axudar aos necesitados. // Previas do Celta - Real Sociedad e o Deportivo - Valencia. // Un zapateiro que amaña de balde o calzado dos parados. (25/01/13)

Resposta de emerxencia, en menos de media hora, en calquera punto de Galicia. É o que busca o novo mapa de emerxencias da comunidade. // O presidente da Xunta confirma que Galicia non vai recorrer á axuda estatal do Fondo de Liquidez Autonómica, tampouco neste ano 2013. // O PP impón a súa maioría na Deputación de Ourense para evitar que o pleno da corporación pida a dimisión dos deputados deste partido que formaron parte do derradeiro goberno do anterior presidente. // A Cruz Vermella hoxe estrea unha páxina web para axudar ás persoas que máis sofren os efectos da crise. // O Celta quere iniciar a segunda volta cunha vitoria contra a Real Sociedad. O Deportivo, plantarlle cara ao Valencia e saír o pozo da táboa. // Un zapateiro de Padrón leva dous meses amañando de balde o calzado dos clientes que están no paro. (25/01/13)

ESCORCOLLS A LLORET

Busquen inversions vinculades a la màfia russa

Hi ha 4 detinguts en el marc de l'operació contra la màfia russa que ha ordenat l'Audiència Nacional a Lloret de Mar....Fa poca estona que han acabat els escorcolls de la guàrdia civil i de la fiscalia anticorrupció a l'ajuntament...

SOBIRANIA

Amb caràcter d'urgència. El consell de ministres ha encarregat a l'advocacia de l'Estat que faci un informe sobre la declaració de sobirania per saber si es pot impugnar.

La vicepresidenta del Govern diu que la resposta política s'ha donat des del primer dia i ha fet notar que la votació va tenir menys suports, 85 vots, que el que requereix una reforma estatutària.

A l'agenda d'Artur Mas, el procés cap a la consulta segueix el seu camí... Dijous, a dos quarts d'una del migdia, a la Sarsuela. El rei Joan Carles es reunirà amb el president català. És la reunió habitual després de la investidura d'un president autonòmic, però el govern català no vol que tingui només un caracter protocolari.

Mas hi anirà amb la resolcuió de sobirania a la mà. Després hi haurà una trobada amb Rajoy, aquesta de moment sense data. CIU diu que no renuncia a intentar el diàleg amb l'estat.

CAS PALLEROLS

La sentència pel cas Pallerols, que s'ha notificat avui, confirma que, entre 1994 i 1999, hi va haver aportacions directes a Unió Democràtica procedents de les subvencions que l'empresari andorrà rebia del departament de Treball....La resolució judicial ratifica el pacte que va evitar que se celebrés el judici, i que implica penes mínimes de presó i multes als condemnats. També considera Unió democràtica responsable civil a títol lucratiu....En conèixer la sentència, el líder d'Unió, Duran Lleida, ha reiterat des de Xile que NO pensa dimitir.

BARÇA, ENDEVANT!

El Barça s'enfrontarà dimecres al Reial Madrid a les semifinals de la Copa del Rei, després de guanyar a La Rosaleda per 2 a 4. Els blaugrana van superar el primer matxball de la temporada i mantenen les opcions de fer el triplet.

El Barça arribava a La Rosaleda pràcticament obligat a guanyar per seguir endavant a la Copa, i només va trigar 8 minuts en posar la primera pedra. Centrada d'Alves en posició dubtosa i rematada amb el cap de Pedro, que obria el marcador. El Màlaga, però, no pensava rendir-se i 4 minuts més tard Joaquín aprofitava la passivitat de la defensa blaugrana per empatar. El Barça va reclamar aquestes mans de Seba a l'inici de la jugada. I els andalusos un possible penal de Piqué, tot i que senbla que la pilota toca l'espatlla.

L'equip de Roura va tenir ocasions per sentenciar l'eliminatòria, ens els peus de Messi i en un xut d'Iniesta al travesser, però va ser Piqué ja a la represa, i com si fós un davanter centre, qui va marcar amb dedicatòria al seu fill nascut dimecres.

El 2-2 es va repetir anit després d'un xut creuat de Roque Santa Cruz quan el Barça més dominava. Tot i això, els blaugrana van exprèmer la seva qualitat i una combinació entre Cesc i Iniesta significava el 2-3 que sentenciava l'eliminatòria.

Encara hi va haver temps perquè Messi fés el quart, marcant per quinzè partit seguit. L'argentí va marxar per unes molèsties . Avui ha fet treball de fisioteràpia però estarà llest per diumenge.

2 mujeres fallecen en accidente de tráfico en Larraya. Las heladas protagonizan la jornada en la carretera. Barcina defiende a Sanz y Goñi ante las denuncias de Kontuz. Andrés Fernández, portero de Osasuna, objetivo del Real Madrid. 25/01/13

Informativo territorial de Murcia con la actualidad del dia.(25/01/2013).

Uno de los barrios más afectados por los terremotos de 2011, La Viña, cuenta desde esta mañana con una nueva galería comercial.

La Región batió en noviembre un récord histórico de exportaciones, alcanzando los 8.000 millones de euros en ventas al extranjero, lo que supone un crecimiento del 60 por ciento.

El Hospital Virgen de la Arrixaca ha sido designado como centro de referencia nacional en Esclerosis Múltiple.

Castilla y León obtiene la nota más alta de todas las comunidades autónomas en la gestión de las ayudas a la dependencia.

El Ministerio reforma el borrador de la nueva norma del ibérico y modifica su propuesta inicial sobre el etiquetado.

La Comunidad impulsará la comercialización de productos turísticos en Fitur, que arranca el próximo miércoles.

El Blancos de Rueda, con problemas en el puesto de base, en su visita al Real Madrid que veremos, el domingo, en La1. (25/01/13)

Castilla y León obtiene la nota más alta de todas las comunidades autónomas en la gestión de las ayudas a la dependencia.

El Ministerio reforma el borrador de la nueva norma del ibérico y modifica su propuesta inicial sobre el etiquetado.

La Comunidad impulsará la comercialización de productos turísticos en Fitur, que arranca el próximo miércoles.

El Blancos de Rueda, con problemas en el puesto de base, en su visita al Real Madrid que veremos, el domingo, en La1. (25/01/13)

Esta mañana ha declarado ante el juez que instruye el caso Madrid Arena, Francisco del Amo, coordinador de operaciones y uno de los responsables de la seguridad de Madrid Espacios y Congresos. Ante la policía dijo que todo era aparentemente normal cuando él abandonó el recinto a las 3 de la mañana.

La Guardia Civil ha detenido en Lloret de Mar, en Girona, a cuatro presuntos miembros de la mafia rusa, acusados de blanquear durante dos años 56 millones de euros en negocios de todo tipo en Cataluña. A esta hora los agentes continúan registrando el ayuntamiento de Lloret de Mar, ha terminado ya ese registro.