Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Informativo territorial de Murcia 2 con la actualidad del dia.(05/03/2013).

Las exportaciones crecieron un 7% durante el pasado año, según se ha puesto de manifiesto esta mañana en la Comisión de Empleo de la Asamblea Regional.

La Iglesia del Rosario acogerá el próximo Miércoles Santo el Certamen Nacional de Saetas, dentro de la programación de la Semana Santa de La Unión. El templo se transformará en un auditorio, para conmemorar el centerario de la imagen del Cristo de los Mineros.

El Teatro Romea de Murcia acogió anoche la Gala del Deporte de la Asociación Española de la Prensa Deportiva que entregó sus premios del año 2012.

Informativo territorial de Murcia 2 con la actualidad del dia.(05/03/2013).

Las exportaciones crecieron un 7% durante el pasado año, según se ha puesto de manifiesto esta mañana en la Comisión de Empleo de la Asamblea Regional.

La Iglesia del Rosario acogerá el próximo Miércoles Santo el Certamen Nacional de Saetas, dentro de la programación de la Semana Santa de La Unión. El templo se transformará en un auditorio, para conmemorar el centerario de la imagen del Cristo de los Mineros.

El Teatro Romea de Murcia acogió anoche la Gala del Deporte de la Asociación Española de la Prensa Deportiva que entregó sus premios del año 2012.

Iñaki Urdangarin podria haver contractat els serveis d'un expert informàtic per cercar correus electrònics de l'entorn de Noos.

El GOB i l'artista Miquel Barceló col·laboren en un la campanya per denunciar les amenaces que diuen que té el medi ambient i el paisatge de Mallorca.

L'organització ecologista Oceana demana ampliar en 7.000 hectàrees el Parc Natural de Cabrera.

El lateral del Mallorca Luna no podrà jugar davant el Sevilla.

Los fuertes vientos de estos días y las lluvias del invierno están provocando una mayor concentración de pólen y más incidencia de alergias. 2013 será todavía un año malo para la economía y el empleo, aunque se detectan síntomas de mejoría, según ATA. Visto para sentencia en el Tribunal Superior de Justicia de Castilla la Mancha, el juicio por el ERE en GEACAM. Autores de 119 países participan con veintidós mil textos en el Concurso Internacional de Microrrelatos del Museo de la Palabra de Quero. Agustín Lázaro sustituye a Aurelio Milla como presidente del Albacete Balompié. Sigue el temporal de lluvias, especialmente copiosas en las provincias de Toledo y Ciudad Real. (05/03/2013).

" Cando me decatei xa estaban mortos" dixo esta mañá, no xuízo, Javier Estrada, o home acusado de ter matado a dous nenos de 10 anos, fillos da súa compañeira, coa que vivía. // Pouco máis aclarou o autor confeso do crime, no inicio da vista oral que hoxe comezou. // A empresa de base cooperativa Alimentos Lácteos empezou a negociar unha regulación de emprego cos seus 81 traballadores. (05/03/13)

Pouca choiva de momento nos está a traer a borrasca que sen embargo sí fixo subir os termómetros. O vento sur fará que as máximas hoxe cheguen os 20 graos en Ourense. (05/03/13)

" Cando me decatei xa estaban mortos" dixo esta mañá, no xuízo, Javier Estrada, o home acusado de ter matado a dous nenos de 10 anos, fillos da súa compañeira, coa que vivía. Pouco máis aclarou o autor confeso do crime, no inicio da vista oral que hoxe comezou. A caída do prezo das accións de Pescanova moderouse ao longo da sesión da bolsa de Madrid, logo de que tivera que paralizarse de novo a cotización por mor da avalancha de ordes de venda. O descenso situouse finalmente darredor do 25 por cento. /A empresa de base cooperativa Alimentos Lácteos empezou a negociar unha regulación de emprego cos seus 81 traballadores. / Unha decisión que se coñece despois de que a factoría que tén na localidade lucense de Outeiro de Rei deixase de envasar leite dende o inicio da semana.Busca un plan de financiamento que lle permita a viabilidade, ante a falta de liquidez. / O Celta mereceu máis na súa visita a Sevilla onde se xogaba saír dos postos de descenso. (05/03/13)

Iñaki Urdangarín ha reconocido ante el juez del caso Nóos que la fundación que él presidia trabajó con la organización del Valencia Summit antes de la firma del Convenio./ "nomeparo.es", la página que oferta a diario millón y medio de trabajos en los 27 países de la Unión Europea./ Un año más llega al Centro Cultural La Nau de Valencia "Fragments d'un any". 53 fotografías de la actualidad más reciente./DEPORTES: El Valencia buscará mañana en París sacar una

eliminatoria muy complicada. Debe remontar el 1 a 2 adverso ante el PSG de la ida en Mestalla.

El servicio de atención a personas en riesgo de desahucio atiende a 500 personas en sus 4 primeros meses de funcionamiento.

Los agricultores de la comarca de Cigales, en Valladolid, exigen soluciones a la plaga de conejos que arrasa sus cultivos.

Una revista arqueológica confirma como nueva especie al lagarto terrestre más antiguo del mundo, que vivió en la Sierra de la Demanda (Burgos) hace 125 millones de años.

El presidente del Blancos de Rueda Valladolid anuncia un período de reflexión personal aunque afirma que seguirá en el cargo. (05/03/13)

La Presidencia colegiada de IU decidirá esta tarde si el diputado regional Ángel González debe dimitir o no de sus cargos tras ser imputado por prevaricación. Los historiadores que colaboraron con él en proyectos de Memoria Histórica entienden que su caso no es de corrupción, sino de mera irregularidad administrativa.

La coordinadora de obras y proyectos de la Consejería de Educación, Gloria González, ha reconocido hoy ante la comisión parlamentaria que investiga el caso Marea que sus jefes sí le decían a veces a quién interesaba encargar obras o a qué empresas había que llamar.

El govern espanyol defensa la mesura, les associacions de fiscals sorpreses. EXPEDIENT AL FISCAL.

El Fiscal Superior de Catalunya ja ha estat citat a Madrid per explicar la seva opinió a favor d'una consulta als catalans. Les associacions de fiscals es mostren entre perplexes i prudents davant una possible destitució. I el govern català vol que el Parlament voti novament pel dret a decidir.

El fiscal superior de Catalunya, Martin Rodriguez Sol, ja està citat a la fiscalia general de l'estat, a Madrid, per explicar perquè es va posicionar sobre una possible consulta a Catalunya. Amb tota probabilitat, dijous se celebrarà el consell fiscal. Tot plegat ha originat una encesa polèmica judicial i política.

LLEI DE CONSULTES

La ponència vol que la norma estigui a punt per la primavera

Els grups favorables al dret a decidir volen tenir el text a punt abans de l'estiu, i per això han decidit aprofitar la feina feta durant l'anterior legislatura i recuperar el document que es va tramitar l'any passat. El Partit Popular i Ciutadans estan en contra i aposten per comenzar de zero.

entrestant, CIU, Esquerra, PSC i Iniciativa acceleren els tràmits per aprovar la llei de consultes. Avui han constituït al Parlament la ponència que l'ha de redactar.

Nou alcalde a Sabadell. SÁNCHEZ SUBSTITUEIX BUSTOS PEL CAS MERCURI.

Joan Carles Sànchez, del PSC, és des d'avui l'alcalde de Sabadell. Substitueix Manuel Bustos, que va dimitir del càrrec arran de la seva imputació en el cas Mercuri, de presumpta corrupció urbanística.... Sánchez diu que treballarà per superar la crisi municipal, però l'oposició critica que Bustos es mantigui com a regidor i no hagi plegat del tot. Per això, el nou alcalde només ha rebut els vots dels regidors socialistes mentre la resta de grups han votat nul.

La N-II a Girona, sense camions. DEIXARAN DE CIRCULAR A FINAL DE MES.

camions com aquests ja no podran passar pel tram gironí de la nacional 2 després de Setmana Santa... Generalitat i Foment enllesteixen ara els detalls. Els transportistes es neguen a circular per l'AP-7 si han de pagar, i els veïns de Bàscara diuen que seguiran manifestant-se.

Passat Setmana Santa, els camions no podran circular per l'ena dos en tot el tram gironí i hauran de passar obligatoriament per l'autopista. Ara estan ultimant la rebaixa que aplicaran als vehicles pesants, però les empreses de transports NO hi estan d'acord.... i a Bàscara no se'n fien.

RESTRUCTURACIÓ BANCÀRIA

El ministre De Guindos diu que no malvendrà CatalunyaBanc

El ministre d'Economia, Luis de Guindos, ha justificat avui que el fons de reestructuració bancària hagi suspès la venda de CatalunyaBanc per falta d'ofertes competitives, mentre que Bankia nega que tingui la intenció d'integrar l'entitat catalana. L'Estat és el principal accionista del banc català i està obligat a vendre la seva participació abans de quatre anys. El ministre assegura, però, que CatalunyaBanc NO es pot malvendre....

LA FLORESTA, LES GARRIGUES, AQUEST MATÍ

Segon episodi de pluges en quatre dies.... Les precipitacions no han provocat, en general, grans afectacions... A La Floresta, a les Garrigues, el vent i l'aigua que ha caigut en un terreny força sec sí que ha provocat una esllavissada a la cooperativa de l'oli, un edifici que està abandonat des de fa dos anys... Arran d'això, una carretera local s'ha hagut de tallar al trànsit.... On l'aigua és benvinguda és a les capçaleres dels rius... El pantà de Sau, per exemple, està nomes al 43% de capacitat, fa un any estava al 78%.

El Barça torna a la feina. EL MADRID ES JUGA SEGUIR VIU A EUROPA.

Després de 2 dies de descans, el Barça ja ha tornat a la feina. Amb el partit contra el Deportivo, i, sobretot, l'eliminatòria davant del Mílan a l'horitzó, els blaugrana saben que han de reaccionar...

JAUME DE LAIGUANA

Retrospectiva al Palau Robert, fins el 26 de maig

Avui acabem amb una retrospectiva de Jaume de Laiguana que fins al maig acull el Palau Robert de Barcelona ... Director d'art i realitzador a més de fotógraf, el barceloní es va iniciar a la publicitat però la qualitat del seu treball l'ha portat a realitzar encàrrecs per artistes de renom internacional...A més l'han nominat en diverses ocasions als Grammy i als MTV llatins....L'exposició recull 15 anys de feina a través d'una selecció de les fotografies més personals.

Amb la mirada d'aquest artista acabem avui, les notícies en català tornen a les 8 a la 2.

Rubalcaba habla en Pamplona de la situación política foral. El Presidente de la CEN anuncia que el paro seguirá creciendo en 2013. Osasuna vuelve a los trabajos tras la última derrota en el Reyno.(05/03/13)

El servicio de atención a personas en riesgo de desahucio atiende a 500 personas en sus 4 primeros meses de funcionamiento.

Los agricultores de la comarca de Cigales, en Valladolid, exigen soluciones a la plaga de conejos que arrasa sus cultivos.

Una revista arqueológica confirma como nueva especie al lagarto terrestre más antiguo del mundo, que vivió en la Sierra de la Demanda (Burgos) hace 125 millones de años.

El presidente del Blancos de Rueda Valladolid anuncia un período de reflexión personal aunque afirma que seguirá en el cargo. ( 05/03/12)

Teruel es una de las zonas del mundo donde se produce mayor cantidad de trufa. Por eso la ciudad acoge desde hoy el tercer congreso mundial sobre este hongo, que llega a alcanzar 700 euros por kilo.