Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Cáceres, Badajoz, Mérida y Plasencia viven hoy una jornada de protesta convocada por la Cumbre social... Acopaex espera un aumento de las exportaciones de tomate en un 30% esta campaña... En el tiempo para el reportaje les hablaremos de una nueva manera de jugar al futbolín... Repasamos lo esencial de esta semana en nuestro habitual resumen informativo.

El Gobierno de Canarias ha pedido un segundo rescate de 422 millones para afrontar sus obligaciones en 2013. Según el ministro de Industria, Energía y Turismo, Jose Manuel Soria, el gobierno autonómico deberá seguir la senda marcada y corregir los despilfarros de los últimos años.

  • Sánchez Camacho exigeix al President de la Generalitat que doni una explicació urgent i concloent de perquè el cotxe del director dels Mossos era devant la casa del director de l'agencia de detectius Mètode 3, segons publica avui un diari./L'exalcalde de Sabadell, Manuel Bustos, declara avui, per segona vegada, com a imputat per la seva presupta implicació en l'anomenat cas Mercuri./L'abad del Monestir de Poblet, Josep Alegre, afirma a l'Informatiu que el nou Papa que han d'escullir a Roma tindrà el repte de fer una societat més humana./Milers de persones omplen el Museu Picasso de Barcelona en la jornada de portes obertes per conmemorar els 50 anys de la seva inauguració./El Barça rep aquest vespre el Deportivo de la Corunya
  • El rei ha rebut l'alta aquest matí de la clínica "La Milagrosa" on estava ingressat des de feia 6 dies, després de l'operació de columna en que se li van extreure 2 hèrnies discals./El líder d'UDC ha criticat la decisió del Govern espanyol de portar la declaració de sobiranía al Tribunal Constitucional./El diputat d'ERC Oriol Amoros ha demanat que el Govern de Rajoy deixi de fer politica identitaria i centri els esforços en combatre la crisi i no al Parlament de Catalunya./Arrenca el procés de primàries obertes del PSC./ICV ha fet aquest mati el Consell Nacional previ a l'assamblea nacional del mes d'abril./La relació entre Catalunya i les institucions de la UE, cada cop més analitzades al detall: avui a Aquí parlem./Demà comença a Barcelona el concurs María Canals.
  • L'Espanyol jugarà abans, a les 4 de la tarda, al camp del Rayo./El Madrid juga demà amb el Celta de Vigo amb l'objectiu de retallar punts al Barça i a l'Atlètic de Madrid./Avui es disputa a Guanajuato la segona etapa del ralli de Mèxic, que consta de set trams amb un total de 150 quilòmetres cronometrats.
  • El líder del PSOE ha vuelto a pedir los socialistas de Ponferrada que rectifiquen tras desbancar al PP de la alcaldía con el apoyo del independiente Ismael Álvarez, condenado por acosar a una concejala.