Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El informe del Tribunal indica que se han realizado contrataciones por el procedimiento de emergencias, sin que lo fueran, de varias obras públicas, por parte del gobierno local. El ejecutivo autonómico ha analizado este informe y asegura que, en los dos últimos años, no se ha realizado ninguna contratación por esa vía.

La Infanta Cristina imputada en el cas Nóos. El recurs de la Fiscalia posposa de moment la declaració judicial. Ses Covetes, comencen les obres per esbucar els apartaments il.legals.

Posibilidades de negocio en Argelia. El PP acusa a Javier Fernández de tolerar la corrupción. Se mantiene Enero de 2014 como fecha de inauguración del HUCA.

El jutge José Castro paralitza la citació de la infanta Cristina prevista per a dia 27 d'abril. Pere Horrach ha presentat el recurs contra la imputació de la infanta. Ara haurà de decidir l'Audiència Provincial. El Govern balear considera una mala notícia la imputació que podria perjudicar la imatge de les Illes. Hem sentit les reaccions del president Mariano Rajoy. Entrevista amb Rafel Perera, advocat penalista. Entrevista en directe amb Arnau Cañellas, delegat de l'Agència Tributària de les Balears. Declaracions de Gregorio Manzano sobre el partit de demà contra el Barcelona.

A dirección de Pescanova reuniráse coa representación dos traballadores despois de que a empresa decidise acollerse voluntariamente a un concurso de acreedores. A vontade de Pescanova é presentar unha proposta ós acreedores para garantir que cobren as débedas e tamén o futuro da multinacional galega, e os seus 10.500 empregos.

O grupo socialista pide a copia de todolos contratos do SERGAS nos anos en que o presidente da Xunta Núñez Feijoo era o secretario xeral de Sanidade, na etapa na que tamén mantiña unha amizade co narco Marcial Dorado. O vicepresidente da Xunta, Alfonso Rueda, xa respostou que se daría toda a documentación.

Novo detido na Operación Pokemon: o ex director de Aquagest Galicia, Henry Laíño, que negociou o contrato co concello de Santiago cando era alcalde Gerardo Conde Roa. Mais de 250 toneladas de lixo amoréanse en Vilalba, na folga do servizo de limpeza.

Bankia recurre la sentencia que anulaba el aval de la Generalitat a la Fundación del Valencia / Nueva acción de ¿escrache¿ en Valencia. La plataforma de afectados por las hipotecas ha protestado ante el domicilio del diputado del PP Ignacio Gil Lázaro / "La flauta mágica" con dirección musical de Ottavio Dantone, cierra la temporada en el Palau de Les Arts de Valencia / DEPORTES: El Levante visita al Real Madrid mañana buscando tres puntos para garantizar la permanencia. El Valencia recupera a Roberto Soldado para enfrentarse al Valladolid el próximo domingo.

LA DECLARACIÓ AJORNADA

El despatx de Miquel Roca s'encarregarà de la defensa de la Infanta Cristina

La infanta Cristina no declararà el proper dia 27. El jutge que instrueix el cas Noos ha decidit ajornar aquest pas fins que l'Audiència Provincial resolgui el recurs presentat per la fiscalia anticorrupció de les Balears contra la imputació. El fiscal considera que els indicis dels jutge Castro no tenen entitat suficient per imputar-la i nega pressions del seus superiors. Avui també hem sabut que el despatx d'advocats de Miquel Roca s'encarregarà de la defensa de la Infanta.

L'ADVOCAT DE LA INFANTA

Explica a Televisió Espanyola com encara el cas

Mas demana un canvi de xip

EL PPC DEFENSARÀ UN FINANÇAMENT PROPI

Davant del NO d'Esquerra i el PSC, Artur Mas demana un canvi de xip per aprovar els pressupostos... Alícia Sánchez Camacho estaria disposada a trencar la disciplina de vot del seu partit per defensar un sistema de finançament específic per Catalunya.

Una renda mínima de 664 euros

ES DEBATRÀ SI TENEN 50.000 FIRMES

En els propers dies s'iniciarà la recollida de signatures per impulsar la Iniciativa Legislativa Popular que promou una renda mínima de 664 euros per totes les persones SENSE ingressos. Perquè es debati al Parlament han d'aconseguir 50.000 firmes.

Ja comença la neteja

TAPIARAN EL SARATOGA PER EVITAR PROBLEMES

L'ajuntament de Castelldefels comença les tasques de neteja i tapiat de l'antic prostíbul Saratoga que està tancat des del 2009. El mal estat de l'edifici havia provocat la queixa dels veïns pels problemes de seguretat i insalubritat.

JOSEP LLUÍS SERT

L'arquitecte va viure a Barcelona, París, Nova York i Boston

A la Fundació Joan Miró de Barcelona s'ha estrenat un documental que explica la vida de Josep Lluís Sert, el primer arquitecte català de gran fama internacional. S'hi pot veure, per exemple, ell mateix explicant el projecte de la Fundació Miró. El documental està produït per Televisió Espanyola i és titula 'Josep Lluís Sert, un somni nòmada'... Un títol que fa referència a la vida que va haver de portar l'arquitecte després del seu exili arran de la Guerra Civil.

Mallorca abans de la Champions

ABIDAL PODRIA REAPARÈIXER PER LES BAIXES

El Barça rep demà el Mallorca amb l'objectiu de fer un pas més cap al títol de lliga. Tot i això, el tècnics faran rotacions pensant en la tornada de Champions contra el París Saint Germain i Abidal podria reaparèixer després del trasplantament de fetge. Pedro i Adriano han tornat a entrenar amb el grup.

FESTIVAL CAP ROIG

La tretzena edició del certamen se celebrarà del 20 de juliol al 16 d'agost

Elton John, que inaugurarà el certamen i que fa 4 anys que no trepitja un escenari a Catalunya...Serà l'únic concert que oferirà a Espanya en el marc de la seva gira mundial. Aquest matí s'ha presentat la programació d'aquest any. Al certamen, que se celebrarà del 20 de juliol al 16 d'agost a Calella de Palafrugell...també hi participaran altres artistes com Manel, Diana Krall i Pablo Alborán.

LA DECLARACIÓ AJORNADA

El despatx de Miquel Roca s'encarregarà de la defensa de la Infanta Cristina

L'ADVOCAT DE LA INFANTA

Explica a Televisió Espanyola com encara el cas

Mas demana un canvi de xip

EL PPC DEFENSARÀ UN FINANÇAMENT PROPI

Una renda mínima de 664 euros

ES DEBATRÀ SI TENEN 50.000 FIRMES

Ja comença la neteja

TAPIARAN EL SARATOGA PER EVITAR PROBLEMES

Mallorca abans de la Champions

ABIDAL PODRIA REAPARÈIXER PER LES BAIXES

-FUNDACIONES. El ejecutivo canario nombra a las cinco personas que formarán la gestora que dirigirá la constitución de la Fundación Cajacanarias. La Fundación de la Caja de Canarias ¿con una gestora nombrada desde diciembre- se terminará de constituir en un mes.

-RECORTE 20%. Reacciones de sindicatos y la Plataforma de Afectados por el Recorte del 20 por ciento satisfechos por la retirada de la medida a partir de mayo, aunque no cejarán en la lucha.

-COSTAS. Mesa Redonda de la Plataforma Canaria de Afectados por la Ley de Costas.

-DEPORTES. La UD Las Palmas recurrirá la decisión del Comité de Competición de desestimar su recurso por alineación indebida contra el CD Guadalajara. 05/04/2013

El presidente del PP de Andalucía y alcalde de Sevilla, Juan Ignacio Zoido, ha señalado en Los Desayunos de TVE que el presidente de la Junta de Andalucía, José Ignacio Griñán, es "responsable" del caso de los ERE por "omisión o acción". "El señor Griñán conocía los fondos de reptiles y ha mentido cuando dice que fue el PSOE quien presentó la denuncia", ha afirmado Zoido. Por otro lado, se ha referido a la imputación de la infanta Cristina en el caso Nóos para decir que "hay que resolver el caso cuando antes para que no haya ninguna sombra de duda sobre la marca España y la Corona". En relación al caso Bárcenas, ha dicho que "Rajoy no se deja chantajear por nadie".