Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El Senado ha aprobado de forma definitiva la ley de protección a los deudores hipotecarios propuesta por el Gobierno, después de que hayan sido rechazadas la tres propuestas de veto y todas las enmiendas presentadas por la oposición. El texto ha salido adelante por los 142 votos a favor del Partido Popular, 94 en contra y 2 abstenciones.

El pleno del Parlament ha aprobado con los votos de CiU, ERC, PSC, ICV-EUiA y la CUP, la creación de una comisión sobre la declaración soberanista, para debatir sobre el derecho a decidir de Cataluña. Antes de la votación, los diputados del PPC han salido del hemiciclo y, junto a Ciutadans, han intentado impedir el debate al considerar que era un "desacato" a la Constitución.

Batussa al Parlament de Catalunya, aquesta tarda... El Partit Popular demanava que no es fés el debat per a la creació de la comissió sobre el Dret a Decidir... Els populars argumenten que crear la comissió seria un acte de desacatament al Tribunal Constitucional que, hores abans, ha suspès la Declaració de Sobirania... La majoria de la cambra, però, ha rebutjat la petició del PP, que ara estudia recórrer al Constitucional. Això, després d'un debat encès.

Artur Mas demana al Constitucional prudència i que no perdi el seu paper d'àrbitre... El president de la Generalitat assegura que, malgrat els obstacles, es mantindran ferms.

El Banc dels Aliments farà una campanya extraordinària de recollida de menjar per garantir l'ajuda als més de 240mil beneficiaris que té. Cada dia distribueix més de 25mil quilos de menjar a Catalunya.

El Col.legi d'advocats de Barcelona afirma que la crisi ha col·lapsat els jutjats. També denuncien que les noves taxes judicials fan que molta gent es vegi obligada a renunciar a la Justícia.

I el Barça pot ser campió de Lliga, aquesta nit, si el Reial Madrid no guanya al Màlaga. El vestidor assegura que celebrarà el títol com es mereix; i són partidaris de fer una Rúa. La Font de Canaletas està preparada per si , finalment, avui, la Lliga es decideix matemàticament.

El pleno del Parlament ha aprobado con los votos de CiU, ERC, PSC, ICV-EUiA y la CUP, la creación de una comisión sobre la declaración soberanista de Cataluña. Antes de la votación, los diputados del PPC han salido del hemiciclo y, junto a Ciutadans, han intentado impedir el debate al considerar que era un "desacato" a la Constitución.

La comisión parlamentaria ha sido aprobada con 106 votos a favor (CiU, ERC, PSC, ICV-EUiA y la CUP) y 9 votos en contra, de Ciutadans, mientras que los diputados del PPC se han ausentado del debate y de la votación al considerar que su creación no es conforme a la ley.

El jutge José Castro ha de decidir ara si cal citar la filla del Rei per delicte fiscal. En el seu escrit d'ahir, l'Audiència Provincial de Palma apunta que l'informe de l'Agència Tributària és incomplet.

L'ONG Metges del Món demana la retirada del decret que impedeix als immigrants il·legals accedir a l'atenció sanitària. El cas de la mort del jove enegalés Alpha Pam a Mallorca ha arribat al Congrés dels Diputats.

Avui han començat a esbucar el darrer edifici de la urbanització il·legal de ses Covetes. Quan sigui totalment a terra, començarà la segona fase de les obres: restituir el terreny a l'estat originari.

Formentera ja té quarter de la Guàrdia Civil. És el primer en la història de la Benemèrita.

S'acumulen els problemes a la defensa del Mallorca. Avui el lateral Alan Hutton no ha pogut entrenar amb el grup.

Un total de 32 candidaturas de 20 nacionalidades optan en este año al premio Príncipe de Asturias de las Artes 2013.

El científico colombiano Manuel Patarroyo lamenta en Oviedo la fuga de investigadores españoles y les recomienda ir a Latinoamérica.

Informativo territorial de Murcia 2 con la actualidad del dia.(08/05/2013)

Unos seis mil turistas han llegado hoy a Cartagena estableciendo el record de tránsito de cruceristas en una sola jornada.

La 52 edición de la Feria del Mueble de Yecla ha comenzado a mediodía.

Numerosas actividades celebran hoy el Día de Europa.