Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Avui sembla que el sol anirà car de veure. Però les tempestes no tant.

Les tempestes localment intenses, sovintejaran durant aquesta tarda a molts indrets. En algunes comarques aquest dimecres ha començat amb sol.

En d'altres ho ha fet amb núvols i algunes precipitacions. Fins migdia hem tingut una treva i clarianes... però ara ja tornen a créixer les nuvolades. La seqüència del radar ens mostra les pluges que de bon matí han arribat per l'oest i s'han anat estenent. Per ara, són bastant febles. Les imatges del meteosat el què ens mostren són els núvols causants d'aquestes precipitacions.

Uns núvols que s'allunyen...però, això no vol dir que la inestabilitat s'hagi acabat. I és que fixeu-vos amb tot aquest aire fred que tenim a les capes altes de l'atmosfera. Ell serà el desencadenant d'una tarda de dimecres i d'un dijous marcats per una inestabilitat acusada i generalitzada. I tot passarà amb el permís d'aquest anticicló estancat a les Illes Britàniques.

Sanidad amplia a padres y niños el programa "Activa" cuyo objetivo es promover hábitos de vida saludable. Entre otras prioridades se marca reducir la tasa de obesidad entre los menores de la región que ronda el 37por ciento. Hoy conversamos con Sergio Rivas, estudiante de informática de la UMU que ha sido seleccionado por la región del Imagine Cup de Microsoft. 17/07/2013

EL CAS PALAU AL PARLAMENT

Mas nega el finançament il·legal de CDC i diu que serà el primer en actuar si es confirma

TRANQUIL RESPECTE HISENDA

Messi espera Neymar amb els braços oberts i creu que s'adaptarà

Les explicacions de Rajoy

EL PP NO DESCARTA LA COMPAREIXENÇA

Pla pel tractament de l'autisme

200.000 MENORS CATALANS HI PARTICIPEN

Salts extrems a Barcelona

SEGUEIX EL MUNTATGE DE LA PLATAFORMA

"UNO DE LOS NUESTROS"

Loquillo, Leiva i Ariel Rot aquesta nit al Poble Espanyol

El presidente de la Generalitat, Artur Mas, ha asegurado hoy que será el primero en actuar si los indicios que existen tras la conclusión de la instrucción del caso Palau de la Música se convierten finalmente en hechos probados.

Ante las preguntas de los grupos en la sesión de control del Parlament, Mas ha afirmado que habrá que ver si "en el juicio que aún se tiene que hacer esos indicios se convierten en pruebas, y si realmente es así seré el primero en actuar, lo he hecho siempre y lo volveré a hacer",