Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Tempo revolto segundo as prediccións de cara á fin de semana. As nubes e as choivas, moderadas de cara a xornada do domingo, serán as protagonistas nas próximas horas. 26/07/13

La Agencia Estatal de Meteorología (AEMET) anuncia para hoy, viernes, en la Comunidad de Madrid cielo poco nuboso o despejado con temperaturas mínimas sin cambios y las máximas en ligero descenso. Soplará viento de dirección variable flojo, aumentando en las horas centrales del día a intervalos de moderado del suroeste

Madrid esta de luto, y se siente más que nunca hermanada con Santiago. En menos de una hora está previsto que empiecen a llegar al tanatorio de la M-30 los restos mortales de algunos de los madrileños fallecidos en el accidente. Todas las instituciones de la región, desde la Comunidad de Madrid hasta el Ayuntamiento, y también en los pueblos, han puesto sus banderas a media asta. Con el paso de las horas el dolor por la tragedia crece, según avanza la identificación de los muertos.

Juana Arganda de Toledo,l Marta Jiménez de Valdepeñas, José María Romeral de Campo de Criptana, Luís Manuel Rodríguez de Talavera y Marta Auxin, una gallega afincada en Yunquera de Henares, son las personas vinculadas con Castilla-La Mancha que han fallecido a causa del terrible accidente de tren en Santiago de Compostela.

El consejero de Turismo y Cultura, Pedro Alberto Cruz asegura que a finales de septiembre comenzarán las obras de la Paramount y que el parque abrirá sus puertas en el último cuatrimestre de 2015. Hoy conversamos con el diputado del PP, Juan Guillamón, víctima en el accidente de Chinchilla en 2003. 26/07/13

  • Un home de Lleida estaria entre els 78 morts a l'accident de tren de Santiago. De moment, es desconeix la identitat de la que, segons la Policia, sería la única víctima catalana del sinistre. I és que la policia científica encara no ha identificat tots el morts. Pel que fa als ferits, 83 continuen ingressats a l'hospital. En les properes hores declararà davant del jutge el maquinista del tren, imputat per un delicte de homicidi múltiple imprudent.
  • Artur Mas ha confirmat que abans d'acabar el mes li demanarà al president Rajoy la convocatòria d'una consulta sobre el futur de Catalunya. Ho farà a través d'una carta en la que hi inclourà l'informe del Consell Assessor que avala la declaració unilateral d'independència com a última opció. Socialites i Ciutadans critiquen durament el document.
  • El Consell de Ministres aprova pujar fins als mil euros les multes per conduir begut. La reforma de la llei de Seguretat Vial també obliga als menors que van en bicicleta a portar casc.
  • Trànsit preveu que en les properes 24 hores abandonin l'àrea de Barcelona mig milió de vehicles. A l'aeroport del Prat es viu el cap de setmana amb més operacions, només avui hi passaran 160mil passatgers.
  • Lleida ha quedat força tocada per l'accident. A l'espera de confirmar la identitat de la víctima d'aquesta cituat, dos joves estudiants de medicina a la univesritat lleidetana han mort. Avui els han recordat amb un minut de silenci. Unes 200 persones, entre companys i personal del centre han volgut recordar els dos estudiants d'aquesta universitat que van perdre la vida a l'accident: Laura Naveiras, gallega. I David Martín, extremeny. Eren parella i feien tercer de medicina.
  • L'economia catalana caurà enguany un 1,2%, i l'únic sector que aguanta la crisi és el dels serveis, sobretot el turisme.
  • Bons resultats de CaixaBank que ha obtingut un benefici de 408 milions d'euros en el primer semestre de l'any.
  • Tràgic incendi aquesta matinada a Barcelona... Una dona de 80 anys ha mort en cremar-se el pis on vivia, al carrer Aragó
  • El Consell de Ministres aprova avui el projecte de reforma de la Llei de Trànsit i Seguretat Vial. Entre les mesures, preveuen pujar en un 50% les multes per conduir sota els efectes de l'alcohol.
  • En el que va d'any el nombre de morts a la carreteres catalanes ha baixat un 35%. Una tendència a la baixa que no segueix el col.lectiu de motoristes... Per això, el Servei Catala de Trànsit vol que portin enganxines reflectants per fer-se més visibles./ Aquest cap de setmana serà el més complicat de l'estiu a les carreteres catalanes./Els Mossos d'Esquadra i l'Agència Tributària han desmantellat una suposada xarxa de contraban de tabac procedent d'Andorra que operava arreu de Catalunya./ Els darrers habitants de l'antiga ciutat romana d'Empuries van abandonar monedes i altres objectes de la seva vida quotidiana... Objectes que, pels arqueòlgs són autèntics tresors... Els alumnes del curs d'arqueologia d'Empuries han recuperat molt material d'una antiga zona de botigues i tallers artesanals de fa 2mil anys.
  • Són les primeres declaracions de Gerardo Martino com a nou entrenador del Barça. L'argentí s'ha mostrat humil i amb una idea clara: seguir l'actual model de l'equip blaugrana./ I a l'Espanyol, un dia més, doble sessió d'entrenaments per preparar el partit de demà a la Nova Creu Alta davant el Sabadell./ El Mundial de Natació arriba a la seva setena jornada, novament, amb opcions per l'equip espanyol de guanyar medalla./En bàsquet, el Barça encara podria incorporar un nou fitxatge per a la temporada vinent. Es tracta del mexicà Gustavo Ayón./ Aquesta nit s'estrena la gran proposta teatral del Festival Grec
  • Ve de Mèrida on ha recollit tots els èxits.
  • A partir de l'obra de Marguerite Yourcenar i amb dramaturgia de Marc Rosich, "Fuegos" és la decepció i l'explosió de la passió amorosa interpretada per 4 actrius sota la direcció de Josep Mª Pou./La guitarra de MARK KNOPFLER va tornar a sonar, anit, al Poble Espanyol de Barcelona.
  • Un incendio en la UCI del Hospital Comarcal provoca la reubicación de decenas de pacientes. PRODEIN denuncia la muerte de otro joven subsahariano al otro lado de la valla. Antes del informativo, les ofrecemos una nueva edición del programa musical Indies y Cheyenes con Beatriz Pola (26/07/2013)

    El sobrecalentamiento de una cosechadora se baraja como origen del incendio forestal de Ayora en el que trabajan 120 efectivos entre miembros de la Unidad Militar de Emergencias de Valencia y Madrid, seis medios aéreos, veinte brigadas y nueve autobombas.El perímetro del incendio está ya cercado. (26/07/13)

    A partir del próximo 3 de Agosto, el servicio de helicópteros con la península quedará suspendido, tal y como acaba de decidir la empresa Ceutahelicopters. La concesionaria de la línea Ceuta-Algeciras y Ceuta-Málaga aduce razones de baja ocupación y pocas reservas, en este verano, y no asegura que vaya a restablecer el servicio en Septiembre.

    La policía científica ha incluido a dos riojanos entre las víctimas del mortales del accidente de tren de Santiago. Uno de las víctimas es un hombre, natural de Álfaro, de 76 años. Su familia ha confirmado su fallecimiento. El Consejero de agricultura asegura que con la PAC se ha perdido una oportunidad para corregir injusticias. El Gobierno de La Rioja destinará 378 millones a I+D+I. ( 26/07/13)

    Aprobada la propuesta de reforma electoral. El principado califica de inviable el futuro del carbón de acuerdo al Plan presentado. El PP amenaza a Foro con retirarle su apoyo en Gijón.

    Agenda del Cap de Setmana. Incendis forestals a Andratx i s'Arracó. Aprovat l'avantprojecte de Llei de símbols. Multa de fins a 10 mil euros per als qui pengin llaços amb les quatre barres o símbols reivindicatius sense permís. Ona de calor amb temperatures de fins a 40 euros. Augmenta la despesa dels turistes estrangers. Tanquen la platja de Llanaire, a Pollença, perquè dos cans hi han mort intoxicats per verí. Festes de Pollença, Joan Mas i el Capità Dragut. Marga Crespí guanya la tercera medalla dels Mundials de Natació.

    El sobrecalentamiento de una máquina cosechadora puede ser, según el alcalde de Ayora, el origen del incendio iniciado anoche en este municipio y donde los efectivos continúan trabajando / 6 vecinos de la Comunitat Valenciana viajaban en el Alvia siniestrado en Galicia. 2 de ellos han muerto. Una maestra jubilada de Rojales y un vecino del Grau de Gandia padre de 5 niños menores / DEPORTES: David Casinos consigue la medalla de oro en lanzamiento de peso en el Mundial de Atletismo Paralímpico de Lyon. El valenciano mantiene la hegemonía en la disciplina, con oro en cuatro mundiales.

    TRAGÈDIA A SANTIAGO

    Un dels 78 morts a l'accident de tren

    de Galicia seria de Lleida

    Mas enviarà la carta a Rajoy

    CRITIQUES AL TEXT DEL CONSELL ASSESSOR

    1.000 euros per conduir begut

    EL CASC, OBLIGATORI PELS MENORS EN BICI

    Dies complicats a la carretera

    MÀXIMA ACTIVITAT AL PRAT AMB 940 VOLS

    El Barça presenta Martino

    EL TATA SIGNA PER DUES TEMPORADES

    MARK KNOPFLER EN CONCERT

    Anit va actuar al Poble Espanyol i el

    dia 31 ho farà al Festival de Cap Roig