Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Se recurrirá el déficit según aconsejen los servicios jurídicos. Foro Asturias quiere que el Gobierno Central explique las repercusiones del límite del déficit fijado. La proteina que causa el envejecimiento puede frenar el avance de los tumores malignos.

Cincuenta inmigrantes subsaharianos han logrado llegar a Melilla en un nuevo asalto al perímetro fronterizo aunque la han intentado alrededor de doscientos. El PSOE de Melilla insiste en la necesidad de que el Ministro del Interior, Jorge Fernández Díaz comparezca en el Congreso para explicar las medidas que se toman para frenar las entradas masivas de inmigrantes. EMVISMESA sortea siete viviendas en Calle Villegas que todavía estaban libres. El TSJ de Andalucía emite una sentencia en la que declara nula de pleno derecho una orden de la Consejería de Administraciones Públicas en la que convocaba cuatro plazas de auxiliar administrativo a concurso público. Autismo Melilla organiza un campamento para cubrir las necesidades de ocio de los niños de la Asociación. En deportes El Comité Organizador de la Semana Naútica en coordinación con los patrones de las embarcaciones pospone hasta mañana la regata de aproximación de las Islas Chafarinas. En cultura hablamos de dos exposiciones. (06/08/2013)

Comienza la Operación Feriante.Hasta el momento, los Cuerpos y Fuerzas de Seguridad del Estado han localizado a 47 inmigrantes escondidos en las atracciones de feria. Más de 50 agentes de la Policia Nacional, la Local y la Guardia Civil participan en este dispositivo que, en los últimos diez años, ha evitado que casi 1.300 personas entren de forma ilegal a la península.

El Rei Joan Carles ha rebut avui en audiència les principals autoritats de les Illes en el Palau de l'Almudaina. Avui vespre els reis oferiran el tradicional sopar a les autoritats.

La CAEB preveu un creixement econòmic per a les Balears de fins a l'1% per a l'any que ve. Enguany la patronal assegura que les Pitiüses seran les úniques que creixeran.

El Govern habilita una primera partida de 136 mil euros per als propietaris afectats per l'incendi. Avui s'ha constituït la comissió Tots per la Serra per coordinar les ajudes.

Protecció civil, l'IBANAT i voluntaris fan feina de valent a la carretera que uneix Andratx amb Estellencs. El Consell de Mallorca confia poder tornar a obrir la carretera al trànsit divendres.

Eivissa celebra els actes oficials de les Festes de la Terra. L'Ajuntament de Vila ha lliurat les medalles d'or de la ciutat a Vicent Juan, José Cerdà i Carme Tur.

Reciclajes Pérez serà el patrocinador del Mallorca durant dos anys. Serra Ferrer vol arribar a acords amb els jugadors abans de parlar de nous fitxatges.

Demà continuarà fent molta calor. hi haurà algún interval de niguls mitjans i alts. Vent fluix de migjorn i de llebeig.

L'economia de les illes no creixerà fins l'any que ve. Segons la patronal Caeb enguany el PIB serà del 0,4 negatiu. Els millors resultats són els de les Illes Pitiüses. El rei ha rebut a les primeres autoritats de la comunitat i al vespre es farà el sopar al palau de l'Almudaina. A finals de setmana es previst s'obri la carretera Estellencs- Andratx. S'ha fet la primera reunió de la comissió Tots per la Serra.

Madrid redujo el gasto farmacéutico en 116 millones de euros durante 2012. Según la gestión Económica y de compras, de éste importe los planes específicos de la Comunidad han supuesto un ahorro de 27 millones. Especialmente se ha frenado el gasto en protectores gástricos, anticoagulantes y antihipertensivos. Además se espera reducir el gasto en 4 millones de euros, cuando sean los hospitales los que suministren los fármacos a las residencias de mayores. Para los socialistas, la forma de sostener correcta y eficientemente el sistema sanitario, es que siga siendo público, y no romperlo con su privatización.

  • Artur Mas acaba de confirmar que el govern amplia la pròrroga dels pressupostos i que aquest any NO en farà de nous...també que denunciarà davant dels tribunals el govern espanyol per incumplir la llei d'estabilitat pressupostaria. És la reacció de l'executiu català al límit de dèficit de l'1,58 per cent fixat pel ministeri d'Hisenda i que sempre ha considerat inassumible. Artur Mas acaba d'explicar que estaven disposats a fer els comptes amb un 1,8 per cent.
  • Les retallades que ja s'han aplicat al sector sanitari han posat en alerta els treballadors de les empreses de la concessió del transport en ambulàncies. a dies que protesten perquè els han baixat el sou més d'un 9% i ara a més, han aparegut vehicles cremats./ Ja sabeu que la Generalitat va decidir no pagar els ajuts per residències de gent gran durant dos mesos a nous usuaris.. La patronal i també els treballadors socials van posar el crit al cel i ara reclamen que la mesura no tingui caracter retroactiu i sobretot que no es torni a aplicar.
  • Membres de la PAH de Barcelona han rebut aquest migdia a la Plaça d'Espanya un grup d'afectats que vénen caminant des de Córdoba i s'han proposat arribar fins a Brussel·les./ Enxampats per les càmeres de seguretat de l'ajuntament: la Policia Local de Caldes d'Estrac, al Maresme, i els Mossos han detingut els tres autors de la crema de contenidors.
  • De vegades són els senglars, de vegades els estornells, i ara: els conills. Aquests animals estan portant molts mals de cap als pagesos de l'Alt Camp, que ja no saben què fer perquè no se'ls mengin els conreus... Reclamen a la Generalitat mesures definitives per acabar amb les plagues a tot Catalunya./ 55 mil 714: ni un més ni un menys... És el número de xiclets que les brigades l'ajuntament de Barcelona ha desenganxat de les voreres de la ciutat en 5 mesos..
  • El Barça segueix a Bangkok i els jugadors participen a diferents actes solidaris i comercials. En un d'ells, el brasiler Neymar ha dit que es troba molt millor de l'anèmia que pateix./ El Reial Madrid continua la seva pretemporada pels Estats Units i, per primer cop a la seva història, jugarà a Miami. Serà demà dimecres i contra el Chelsea de José Mourinho!/ L'Espanyol juga demà un amistós a Girona, a l'espera de resoldre la confecció definitiva de la plantilla. Wakaso ha participat als últims entrenaments i ara s'ha d'esperar per saber si es queda o no a l'Espanyol./ Rafa Nadal torna avui a les pistes al Master Mil de Canadà, un mes i mig després que l'eliminessin a la primera ronda de Wimbledon. Nadal debutarà amb un partit de dobles, amb Pablo Andújar./ Durant aquest mes, la Filmoteca de Catalunya no tanca
  • PRESSUPOSTOS 2013

    El govern català amplia la pròrroga i

    denunciarà l'executiu espanyol

    Ambulàncies en peu de guerra

    PROTESTES PER LA REDUCCIÓ DE SOUS

    Marxar tranquil de vacances

    DEIXEN LES CLAUS DE CASA A LA POLICIA

    Plaga de conills

    DEMANEN MESURES AL GOVERN

    Neymar es recupera bé

    EL BARÇA S'ENTRENA A TAILÀNDIA

    Abierta la oficina de atención a afectados por la riada del Bajo Martín.El consejero de Hacienda, José Luis Saz, ha presidido la reunión de coordinación interinstitucional que ha tenido lugar esta mañana en el Ayuntamiento de Oliete. La policía nacional ha detenido en Zaragoza a un hombre que acosaba a menores en Intenet.Se hacía pasar por un chico de 15 años y llegó a tener a más de 500 niños agregados como amigos.La Confederación Hidrográfica del Ebro ha detectado mejillón cebra en el embalse de la Sotonera.Crónica de Aragón 6.08.13

    Del 1 al 19 de septiembre se celebra una nueva edición de la iniciativa "El Rioja y los 5 sentidos".Destacan las cinco catas temáticas en bodegas y los conciertos de Coque Malla y Fito y Fitipaldis. Riojaforum celebrará el próximo 27 de septiembre una jornada especial con motivo del día mundial del turismo. (06/08/13)

    El comercio de Torrelavega califica de dramatica su situacion a causa del paro. Sniace empieza mañana las negociaciones de las prejubilaciones con la incertidumbre sobre la salud de Blas Mezquita. La Federacion no tomara medidas contra el Racing por el presunto amaño del partido contra el Girona hasta que no haya una sentencia.

    Los empresarios valoran positivamente las medidas de ajuste aplicadas por los ejecutivos central y autonómico, pero insisten en que no serán efectivas hasta que fluya el crédito. Según la Confederación de Empresarios de Castilla-La Mancha, en los últimos cinco años deberían haber llegado a las empresas 243.000 millones de euros más desde los bancos.

    Alerta amarilla en el interior centro y sur. La temperatura puede llegar a 38º.

    La nueva unidad de radioterapia del hospital La Fe de Valencia pretende reducir el estrés de los pacientes oncológicos. Un 10% son niños.

    El Levante jugará amistosos en Andalucía durante la pretemporada. El Valencia ultima el fichaje de Postiga.