Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

As oficinas municipais de Beade tiveron que trasladarse ás instalacións da Mancomunidade do Ribeiro, debido aos destrozos que causou o atentado.

Galicia vai destinar os fondos que veñan de Europa ata o 2020 a sanidade, acuicultura, tecnoloxía ou a innovación das empresas. (08/10/13)

É o novo método que se está a usar estes días nos montes galegos para evitar que a cinza dos incendios escape do terreo e cause danos.

Consiste en botar palla dende helicópteros nas zonas onde non se pode chegar a pé ou con vehículos terrestres.

As oficinas municipais de Beade tiveron que trasladarse ás instalacións da Mancomunidade do Ribeiro, debido aos destrozos que causou o atentado sofrido na mañanciña de onte.

O Delegado do Goberno asegura que todas as pistas conducen a que o ataque terrorista foi obra de Resistencia Galega

Pórtico, o grupo vigués de empresas do sector do moble e a decoración, presentou un Expediente de Regulación de emprego para máis de douscentos dos seus traballadores. Arrastra unha débeda de corenta e cinco millóns de euros e a caída de ventas obrigouno a pechar tendas de decoración da filial adicada a nenos e a de complementos

Galicia vai destinar os fondos que veñan de Europa ata o 2020 a sanidade, acuicultura, tecnoloxía ou a innovación das empresas. (08/10/13)

DEBAT AL PP

Sánchez-Camacho defensa el seu model malgrat les crítiques

Alícia Sánchez-Camacho diu que seguirà defensant la seva proposta de finançament autonòmic que limita la solidaritat entre comunitats. Malgrat les crítiques rebudes des de la direcció del partit, la presidenta dels populars catalans insisteix que el seu model garanteix la igualtat i que NO afavoreix només Catalunya. Sánchez Camacho creu que alguns dirigents del seu partit no han fet una interpretació adequada de la proposta.

REUNIÓ AMB MONTORO

El ministre replica que ara no és el moment de revisar el finançament

Doncs aquestes mateixes explicacions són les que Sánchez Camacho ha traslladat fa una estona al ministre d'Hisenda, Critóbal Montoro, que li ha advertit que ara no toca parlar de finançament. A la sortida de la reunió, Sánchez Camacho ha puntualitzat que la proposta és una via de diàleg en el marc constitucional i de lleialtat institucional. El que no ha aclarit és si s'havia reunit amb Rajoy, de qui s'ha limitat a recordar la posició respecte al debat sobre catalunya.

CONSELL EXECUTIU

El Govern constata un canvi d'actitud de l'Estat

Doncs el govern català troba inquietant -segons l'expresió del seu portaveu- la manera com la direcció del PP ha reaccionat davant la proposta de finançament singular feta per Sánchez Camacho. Per Francesc Homs, això demostra que ha canviat l'actitud del govern espanyol, que fa unes setmanes havia ofert diàleg sense data de caducitat i ara - ha dit- posa de manifest el seu immobilisme.

COMMOCIÓ A TÀRREGA

Minut de silenci per condemnar la violència masclista

El jutge ha decretat secret de sumari en el cas de la mort violenta d'una noia de 14 anys anit a Tàrrega, presumptament a mans de la seva parella, de 18.... L'ajuntament ha decretat dos dies de dol oficial i aquest migdia molts veïns s'han concentrat davant de l'ajuntament per condemnar els fets

PROJECTE CASTOR

El ministre d'Indústria parlarà dijous al Congrés de Diputats

De moment el govern NO te intenció de tancar la planta del projecte CASTOR. Ho ha dit aquest migdia el ministre d'industria, José Manuel Soria, després de visitar la planta amb el ministre d'exteriors i el president de la comunitat valenciana... A Barcelona, els alcaldes dels municipis catalans afectats s'han reunit amb la Delegada del Govern. N'han sortit amb el compromís que se'ls mantindrà informats. També s'ha plantejat la creació d'una comissió de seguiment.

BARÇA

L'actualitat blaugrana passa avui per Sandro Rosell. El president del Barça reconeix que CURTUÀ és un porter que li agrada tot i que no hi han contactat... I ha tornat a dir que vol que Iniesta sigui el segon jugador més ben pagat de la plantilla.

EL GENI DE RAPHAEL AL LICEU

El cantant hi torna a actuar avui en un recital de dues hores i mitja

Raphael torna a actuar aquesta nit, al Liceu de Barcelona. Anit ja va fer-ho davant un públic entregat que va gaudir d'un concert de dues hores i mitja i quaranta cançons. Al repertori hi havia els seus temes més coneguts però rejovenits... i també "Mi gran noche", que va ser molt celebrada pels assistents..... El geni de Raphael tanca aquest informatiu.

Barcina pregunta en Bruselas por las ayudas al empleo juvenil, España recibirá 2000 millones de euros. El Supremo admite a trámite el recurso de UPyD contra el archivo del "Caso Dietas" en Cajanavarra. El Consejero de Fomento, Luis Zarraluqui, explica que las obras del TAV contiuarán y confirma que Navarra buscará un aeropuerto europeo con el que poder enlazar vuelos desde Noáin. Osasuna celebra la recuperada seguridad defensiva a 12 días para la visita del Barça. - 08/10/2013

El Gobierno regional del principado de Asturias dispondrá, en el primer semestre de 2014, de una nueva aplicación informática que permitirá acelerar la tramitación de las solicitudes del Salario Social que, hasta ahora, acumulan una espera media de dieciséis meses. El anuncio lo ha hecho hoy el presidente del Principado, Javier Fernández, en el debate del estado de la región.

Una mosca parecida a la del vinagre está provocando muchos quebraderos de cabeza a los productores de frutos rojos. Es la drosophila suzukii, que recorre la geografía española desde hace unos pocos años y ha puesto también en peligro los cultivos de cada vez más países europeos.

El registro de personas para un trasplante cruzado ya tiene cien parejas. Gracias a este sistema, en lo que va de año 26 enfermos han recibido un riñón. De seguir así, se trasplantarán el doble de enfermos que en 2012.

El Govern no consentirà la insubmissió respecte al TIL i obrirà expedients als centres que incompleixen el decret del trilingüisme. La conselleria d'Educació ha recordat als docents que els funcionaris han de complir la llei i enviarà els inspectors per comprobar-ho.

Sessió plenària al Parlament. En absència del president Bauzá, la consellera Camps ha centrat les crítiques de l'oposició. Els pressuposts de l'Estat també han estat presents en el debat.

Augmenta un 7 per cent la despesa dels turistes estrangers durant l'Estiu. Han gastat més de 8 mil milions d'euros. Alemanys i britànics continuen sent els mercats principals i destaca el creixement del russos, més d'un 20 per cent.

L'ajuntament de Palma vol desallotjar els artistes que actuen als jardins de s'Hort des Rei abans del 10 de novembre. Els artesans podran continuar a la zona sí tramiten la corresponent llicència.

Tretze artistes participen a la segona Trobada d'Escultors de l'illa, que se celebra de d'avui fins dilluns al Baluard de Sant Pere. Donen forma en viu i en directe a les seves obres, amb fusta, ferro o pedra.

Nadal comença demà a Xangai la defensa del número 1 del món. Té al seu abast acabar l'any com a líder de l'ATP. Seria el primer tennista que ho aconsegueixen en tres etapes diferents.

L'Agència estatal de meteorologia preveu per demà intervals de niguls amb probabilitat de ruixats dèbils. No variaran les temperatures. El vent bufarà de gregal i llevant fluix amb intervals de brises a Mallorca l'horabaixa.

L'Agència estatal de meteorologia preveu per demà intervals de niguls amb probabilitat de ruixats dèbils. No variaran les temperatures. El vent bufarà de gregal i llevant fluix amb intervals de brises a Mallorca l'horabaixa.

El Ministerio del Interior crea 10 nuevos grupos de vigilancia contra los robos en el campo, que estarán ubicados en Castilla y León.

La Agrupación Vallisoletana de Comercio se opone a la liberalización de horarios y cree que perjudicará a los pequeños comercios.

Este año, la Semana Internacional de Cine de Valladolid proyectará 173 películas, con mucho protagonismo para el cine europeo.

El Perfumerías Avenida y el Rivas Ecópolis se enfrentan esta noche en la Supercopa de España de baloncesto femenino. (08/10/13)

En España, un joven de 18 años está acusado de asesinar a una adolescente de 14 en Tárrega, Lleida. La víctima y el presunto asesino eran pareja. Banderas a media asta en el primero de los dos días de luto oficial decretado por el Ayuntamiento de Tárrega.

En el País Vasco día hoy de reacciones políticas al anuncio de acuerdo sobre el pacto fiscal entre PP, PNV y PSE..// Masterchef junior se ha colado en "San Sebastián Gastronomika". Los tres miembros del jurado del programa de Televisión Española han impartido una clase a 300 escolares donostiarras

El Ministerio del Interior crea 10 nuevos grupos de vigilancia contra los robos en el campo, que estarán ubicados en Castilla y León.

La Agrupación Vallisoletana de Comercio se opone a la liberalización de horarios y cree que perjudicará a los pequeños comercios.

Este año, la Semana Internacional de Cine de Valladolid proyectará 173 películas, con mucho protagonismo para el cine europeo.

El Perfumerías Avenida y el Rivas Ecópolis se enfrentan esta noche en la Supercopa de España de baloncesto femenino. ( 08/10/13)

Los ministros de Industria y de Exteriores, junto al presidende de la Generalitat Valenciana han visitado en Castellón el almacén de gas, el Proyecto Castor, que mantiene la actividad paralizada hasta que se determine el grado de relación entre la inyección de gas y los terremotos registrados en la zona.