Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Tiempo casi primaveral, al menos en las horas centrales del día. En Extremadura, seguimos con despejado o con pocas nubes, aparte de las nieblas matinales que registran nuestros valles. Lo vemos en imágenes de esta mañana en Mérida. Además, temperaturas también estables. Las mínimas han subido hoy algún grado, y las máximas se mantienen por encima de los 20. Badajoz puede alcanzar hoy los 23 grados. Nos lo cuenta Ana de Roque.

Cazar con aves rapaces. Afición muy antigua que asociamos al medievo, y que cada vez cuenta con más aficionados. Requiere mucha disciplina. Un entrenamiento con las rapaces casi diario... En estos momentos, los trabajadores de Siderúrgica Balboa estudian en asamblea las opciones respecto a la amenaza de cierre del próximo martes. La plantilla está dividida entre los partidarios y los detractores del plan de Gallardo de mantener la empresa pero con un tercio menos de plantilla... Aumenta en un 200% el número de infracciones laborales descubiertas. Ha sido posible por el convenio de colaboración entre los gobiernos central y autonómico para aumentar las inspecciones en materia de fraude laboral. 350 desempleados han sido sancionados por trabajar mientras cobraban prestación... La edición número 60 del Festival Internacional de Teatro Clásico de Mérida "marcará un hito". Lo ha dicho el presidente Monago tras anunciar que el certamen amplía su presupuesto para 2014 hasta los 2,3 millones euros. La última edición ha arrojado un superávit de 456.000 euros en taquilla.

El Senado debatirá el lunes una moción en la que se insta al Gobierno a que apoye la declaración de la sidra asturiana como patrimonio Cultural Inmaterial de la Humanidad de la UNESCO.

Los técnicos del Ministerio de Fomento consideran irremediable una intervención en la Playa de San Lorenzo, una vez que haya finalizado el actual ciclo climático que tiende a absorber la arena hacia el interior del mar.

La Agencia Estatal de Meteorología (AEMET) prevé para hoy, martes, en la Comunidad de Madrid, poca nubosidad y temperaturas en ligero ascenso. El cielo de la región estará poco nuboso o despejado, aumentando a intervalos nubosos sobre todo en Somosierra, con posibilidad de alguna precipitación débil. Soplará viento del nordeste, que será moderado en zonas altas y flojo con intervalos de moderado en las bajas.

El Consejero de Hacienda,Jose Luis Saz, tranquiliza a los empresarios. Los 100 millones de euros en préstamos comprometidos con el Banco Europeo de Inversiones se firmarán esta semana.El Ministro de Interior impone en Jaca la Cruz de Plata al Mérito de la Guardia Civil al Servicio de Montaña.Informativo Aragón 12.11.13

Segueix fora de control l'incendi del Baix Empordà que afecta a una perímetre de 869 hectàrees de les que se n'han cremat més de 400 entre massa forestal i agrícola. Preocupa especialment el front que avança pel municipi de Flaçà. Des que va començar l'incendi treballen en les tasques d'extinció una seixantena d'unitats dels bombers i set mitjans aeris. Després d'una nit complicada amb els veïns confinats a casa i una vintena d'evacuats, a aquesta hora tothom ha pogut tornar a casa. / Per les properes hores s'ha d'estar alerta perquè el risc d'incendis és alt o molt alt justament al nord de Girona. I també a les comarques de Tarragona. D'altra banda, el cos d'agents rurals ha activat el Pla Alfa al nivell màxim a les mateixes zones. Això vol dir que s'ha tancat l'accés als massissos forestals i que els agents vigilen d'aprop les zones de més risc./ Que hi hagi hagut un incendi al novembre és certament insòlit. Els experts asseguren que és un fenòmen que ara ens pot sorprendre però avisen que passarà cada vegada més, perquè s'estan registrant temperatures altes fora de temps i plou menys./ I encara us hem de parlar d'un altre d'incendi, en aquest cas en una nau industrial d'un polígon de Santa Perpètua de la Mogoda, que ja està controlat

Artur Mas lamenta que el PSC no vulgui estar en l'acord en què treballen els grups parlamentaris partidaris de la consulta per demanar al congrés que li cedeixi la competència per convocar referèndums. Ho ha dit des d'Israel. / El debat sobre la proposta que arribaria al Congrés dels diputats ja s'ha debatut als passadissos de la cambra i l'ha defensat Josep Antoni Duran i Lleida. La vicepresidenta del govern ha recordat que la sobirania recau a tot el poble espanyol./ El gest del diputat de la CUP David Fernández ahir a la comissió de caixes, ha aixecat crítiques en alguns sectors. Fernández va agafar una sandàlia amb la ma durant la compareixença de Rodrigo Rato i el va titllar de gàngster.

És la campanya que Turisme de Barcelona ha engegat per promocionar de la ciutat de cara el Nadal. La intenció és situar la ciutat com a destinació de compres per turistes de Noruega, Suècia, Dinamarca, Holanda, Bèlgica, Suïssa i Rússia./ Justament amb l'objectiu d'animar les compres, els comerciants instal·len un any més una pista de gel a la plaça de Catalunya de Barcelona. Falten 10 dies per la inauguració però ja es veu l'estructura gairebé al complet./ La campanya de Nadal sol ser sinònim de contractacions laborals però, amb la crisi, també se n'han ressentit. Tot i això, les empreses de treball temporal preveuen que aquest any es contracti un 1% més que l'any passat.

La lesió de Leo Messi continua centrant l'actualitat futbolística, en aquesta setmana sense competicions oficials. El jugador ja ha començat amb la recuperació, que continuarà a l'Argentina a principis del mes de desembre./ A l'Espanyol el que preocupa és la mala ratxa de resultats. Només han sumat una victòria en les últimes 8 jornades i han passat de lluitar per les places europees a situar-se a només tres punts de la zona de descens. / La derrota de Nadal a la Copa Masters davant Djokovic no treu cap mèrit a la temporada d'un jugador que, després de superar una lesió greu, començarà el 2014 com numero 1 del món./ I a l'NBA, els Timberwolves de Ricky Rubio no han pogut repetir l'actuació d'ahir contra els Lakers i han perdut contra l'altre equip de Los Angeles, els Clippers./ Roses s'ha llevat avui amb la ressaca de l'homenatge que va oferir anit al campió del món de Moto3 Maverick Viñales. Un miler d'aficionats va acompanyar el pilot en una rua pels carrers del poble

Darrere de cada obra d'art, sota les pinzellades hi ha un dibuix previ. Ara els esbosos i els secrets que amaguen els cuadres del Museu del Modernisme Català surten a la llum gràcies a la reflectometria. / Diferents actes van recordar anit la figura de Miquel Martí i Pol en el desè aniversari de la seva mort. Aquest és un fragment de la gala que es va celebrar al Teatre Tívoli de Barcelona, i que va recollir 30 mil euros per a investigació de l'esclerosi múltiple. / Després de 7 anys tancat, Barcelona recupera demà un dels edificis més emblemàtics de la ciutat, el Teatre Principal, a la Rambla de Barcelona, aposta pel Cabaret i sopars amb espectacle

La nueva reunión entre empresas de la limpieza de Madrid y los representantes de los trabajadores ha finalizado sin acuerdo. A los trabajadores no les satisfacen las propuestas de las empresas mientras contemplen despidos. El acuerdo, dicen, sigue lejos. La Alcaldesa condena la acción de los piquetes y dice que los madrileños no pueden ser rehenes de esta huelga. El presidente de la comunidad pedía un esfuerzo a ambas partes para que alcancen un acuerdo.

Casi 240 máquinas quitanieves estarán preparadas en Castilla La Mancha para garantizar el tránsito y la seguridad en las carreteras en circunstancias de hielo y nieve

Continua el judici contra Alejandro de Abarca, acusat de matar Ana Niculai. Entrevista amb Aina Calvo, que es presentarà a les primàries del PSOE. El president José Ramón Bauzá diu que es presentarà a la reelecció. L'empresari Vicens Grande ha estat condemnat a 2 anys de presó. Informació parlamentària. Amnistia Internacional demana assistència sanitària per a tots els immigrants. Els pensionistes de CC.OO i de la UGT es queixen de la reforma. Reportatge de la temporada baixa al Passeig Marítim de Palma. Rafel Nadal perd la final de la Copa de Mestres. Informació cultura.

Primero fue el informe del comité de expertos de Les Corts y ahora el de la comisión de economía de los premios Jaume I. Y los dos han llegado a la misma conclusión: la Comunidad Valenciana está estructuralmente mal financiada. La novedad es que este segundo informe que se acaba de presentar incluye también una propuesta de nueva financiación para todas las comunidades autónomas. (12/11/13)

CC.OO y UGT piden que se agilice el AEPA. El Consejero de la presidencia defiende la dimensión del sector público. 460 estudiantes universitarios tienen que devolver una media de 3.000 Euros de la beca de aprovechamiento.

Los trabajadores de Siderúrgica Balboa se reúnen con la empresa para evitar el cierre... El PSOE propone un plan de empleo juvenil... CSIF asegura que el Gobierno Central tendrá que devolver la paga extra de Navidad del año pasado a 1.000 funcionarios de la justicia extremeña.