Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

La Agencia Estatal de Meteorología (AEMET) prevé para hoy, lunes en la Comunidad de Madrid cielo despejado y temperaturas sin cambios o ligeramente más bajas en zonas altas. Habrá probabilidad de brumas matinales o algún banco de niebla en el sur y se registrarán heladas débiles, que serán moderadas en zonas bajas y en los valles de la sierra. El viento soplará flojo y de componente este.

El jutge Castro fa una passa més en la instrucció del cas Noos i demana opinió a les parts sobre la imputació de la infanta Cristina. El jutge els demana si creuen que ha de citar la infanta perquè declari com a imputada pels presumptes delictes de frau fiscal i blanqueig de capitals.

L'Audiència jutja a tres exfuncionaris del primer Govern de Jaume Matas en el marc del cas Mapau. Estan acusats de contractar de manera arbitrària una traductora.

S'ha reprès la recerca de Malen Zoe Ortiz, l'adolescent desapareguda a Calvià ara fa una setmana. La Guàrdia Civil manté la hipòtesi que la desaparició de la jove podria haver estat forçada, però cobra més força la possibilitat que Malén hagi desaparegut de manera voluntària.

Mallorca ha rebut enguany un 3 per cent més de visitants que l'any passat. A més, segons dades de la Federació Hotelera, que ha fet un balanç positiu de 2013, la despesa turística ha augmentat més d'un 8 per cent.

Comencen els treballs d'anàlisi del fons marí del port de Maó per poder executar el seu dragatge. La Fiscalia de Medi ambient va ordenar aquests estudis abans de prendre la decisió sobre on es dipositarà el fang.

L'empat a zero no serveix als mallorquinistes per situar-se a la zona de promoció, però l'equip va demostrar tenir molt de caràcter. El Mallorca jugà durant una hora contra el Numància amb 10 homes.

Per a demà s'esperen intervals de niguls a tot l'arxipèlag. Temperatures sense canvis. Vent fluix de gregal.

La Agencia Estatal de Meteorología anuncia para este lunes cielos poco nubosos o despejados, con brumas matinales en los valles, y con probables bancos de niebla. Las temperaturas permanecerán sin cambios y se esperan heladas débiles, que pueden ser localmente moderadas en el nordeste, de manera que los termómetros oscilarán entre los -2 y los 15 grados en Badajoz y Cáceres, y los -1 y 12 grados en Cáceres.

ARXIVAT EL CAS MÉTODO 3

L'audiència ho considera un cas entre privats

Arxivat el cas Método 3 d'espionatge a Alícia Sánchez Camacho. L'audiència de Barcelona ha decidit arxivar la causa judicial, perquè considera que es tracta d'un cas entre privats. El tribunal dona així resposta als recursos que havien presentat els advocats, desestimant la posició de la Fiscalia, que considerava el cas d'interès general, atesa la condició de Senadora de la líder popular.

Entrevista a Mariano Rajoy

DIU QUE HA DE COMPLIR I FER COMPLIR LA LLEI

Mariano Rajoy admet en una entrevista a diversos diaris europeus que Catalunya és un dels problemes importants que té damunt la taula. El president també assegura que ni pot ni vol autoritzar un referèndum a Catalunya perquè la constitució no ho permet. Des del govern català ja li han respost que cap constitució ni cap president poden aturar el procés.

Incendi mortal a Balaguer

ELS BOMBERS ALERTEN DE L'ÚS D'ESTUFES

Una nena de 3 anys mor arran d'un incendi que s'ha declarat a casa seva a Balaguer aquesta nit per causes que s'investiguen però tot apunta que al darrera hi hauria la mala combustió d'una estufa... Els bombers alerten que s'ha de tenir especial precaució amb estufes i brasers, especialment a la nit...

Finançament vacuna de la SIDA

INVESTIGADORS CATALANS JA HI TREBALLEN

Un grup d'investigadors catalans liderats per l'hospital clínic treballa en un nou model de vacuna terapèutica contra la sida. Hi participen centres d'investigació de tot europa i compta amb un finançament de 6 milions d'eurUs. L'objectiu és aconseguir una vacuna que immunitzi pacients tractats amb antiretrovirals.

Xavi i Iniesta, a punt

EL BARÇA REP DIMECRES EL CELTIC

El Barça comença a preparar l'últim partit de la lligueta de la Champions contra el Celtic de Glasgow. Xavi i Iniesta tornen a entrenar-se amb el grup mentre que Alves continua fent recuperació. Els blau-grana tenen prou amb un empat dimecres al Camp Nou per ser primers de grup.

El casament indi dels Mittal

indigna alguns partits de l'ajuntament

... també us explicarem la polseguera política que ha aixecat a l'ajuntament de Barcelona el que ja s'ha convertit en un dels casaments de l'any, el de la neboda del magnat indi de l'acer LAKS-MI Mittal...

'Temps d'Esports' amb tot el resum de l'actualitat del cap de setmana. El jutge demana a les parts si ha d'imputar a la Infanta Cristina en el cas Noos. Judici contra tres exfuncionaris per la contractació, presumptament irregular, de Maria de la Pau Segura. Continua la recerca de Malén Ortiz. Entrevista amb Manuel Barne, de Protecció Civil de Calvià. Actualitat política del PP, PSOE i MÉS. Els treballadors d'Emaya convoquen vaga per dia 26 de desembre en el servei de recollida de fems de Palma. Presentada la campanya De la mar a la taula, per incentivar el consum de peix entre els infants. Entrevista amb Maria Antònia Oliver, de Memòria de Mallorca, després de tornar de l'Argentina on ha comparegut en la causa contra el franquisme. Cultura.

Después de un puente de masiva afluencia a las calles del centro de Madrid, ya hoy se esperaba mucha menos gente, aunque todo apunta a que habrá más movimiento que un día normal. Ya estamos de compras navideñas, y estos días se han batido récords de afluencia. Los comercios dicen que no venden tanto como puede parecer, pero desde las asociaciones aseguran que en estos tres días se ha hecho la misma caja que en los cuatro del año pasado. Ha habido tal avalancha que hubo que poner en marcha dispositivos especiales para garantizar la seguridad.

El gran Puente de Diciembre llena las estaciones de esqui aragonesas. La ocupación hostelera alcanza cifras del 90% en la ciudad de Teruel y su entorno. Debido al frío se llenan los centros de atención a los transeuntes. En el refugio de Zaragoza cada noche duermen 70 personas,

Comencem una setmana que pel que fa al temps serà molt estable. És lo que tenen els anticiclons... que pel del temps són una mica avorrits.

Ens espera una setmana bastant monòtona. A la majoria de comarques es mantindrà el sol...i de dia el fred serà força suportable. Tot i que les nits continuen sent gèlides a tot arreu. I prova d'això és la blancor (el gebre) que hi ha a primera hora.

Una altra prova de la fredor nocturna és el mar fumejant: el contrast entre l'aire fred i l'aigua del mar a 14º fa que el mar fumegi.

El què també es mantindran són les espesses boires. La majoria s'aixequen a mig matí... però al Pla de Lleida (un dia més) persisteixen i fan que l'ambient sigui d'autèntic congelador. Les imatges del meteosat ens mostren com les altes pressions dominen la situació a bona part de la mediterrània i les pertorbacions continuen circulant lluny de casa nostra. Els únics núvols que apareixen i desapareixen són les boires.

Aquest anticicló mantindrà l'estabilitat durant tota la setmana. Només amb petites variacions: per la seva posició enviarà vent una miqueta més humit que afavorirà l'aparició de núvols baixos a la costa.

La Ministra Ana Pastor y la presidenta de Castilla La Mancha, María Dolores de Cospedal inauguran el enlace de la localidad toledana de Fuensalida con la A-40

Buena ocupación hotelera durante el Puente. El gasto medio en Navidad se fija en 455 Euros. Comienzan mañana las comparecencias sobre presupuestos.

El Tribunal Constitucional ha admitido a trámite el recurso de inconstitucionalidad presentado por el Grupo Parlamentario Socialista del Congreso contra el cierre de Radiotelevisión Valenciana, que no lo paraliza. El Constitucional ha dado traslado de la demanda al Congreso, al Senado y al Gobierno, así como a la Generalitat y a Les Corts Valencianes, por si se quieren personar en el procedimiento en el plazo de quince días y formular alegaciones. (9/12/13)

El ex directivo de Sodercan Jesus de las Cuevas sale de prision tras pagar la fianza de 80.000 euros impuesta por el juez. El plano del Parlamento debate sobre el proyecto Comillas y sobre el paro. Ingresa en prision el joven acusado de matar a otro en Arnuero. Muere el conductor de un turismo que choco frontalmente contra otro en la A-8. Iris Fuentes-Pila, bronce por equipos en el europeo de Cross.

El líder de la oposición irá a juicio por desobediencia a la autoridad. El presidente asegura que los presupuestos generales del estado garantizan las obras del hospital. Coalición por Melilla denuncia opacidad de Marruecos y España en la investigación por la muertes de dos españoles a manos de la Marina Real Marroquí. El PSOE exige la retirada del contrato de gestión del hospital al exconsejero madrileño Manuel Lamela. Los trabajadores de Serramar vuelven a salir a la calle, reclaman los salarios atrasados. En deportes, doble derrota. 2-0 pierde la Unión Deportiva, 82-63 el Melilla Baloncesto. Y en cultura ya se han inaugurado todos los belenes de la Ciudad. Antes del informativo, reportajes de Melillla (09/12/13)