Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Son 16 trabajadores del Metro de Madrid a quienes se les ha reconocido su valentía, en unos casos, honestidad y lealtad, en otros. Todos han recibido un diploma de manos del consejero de Transportes, Pablo Cavero, quien ha puesto en relieve la profesionalidad de estos héroes anónimos.

O Deportivo saca adiante a súa proposta de convenio na xunta de acreedores // O porto de Vigo aumentou a súa actividade en máis dun 5% // Os edís socialistas críticos de Ourense amósanse dispostos a acatar as decisións do partido. 10/01/14

La Agencia Estatal de Meteorología (AEMET) prevé para hoy, viernes, en la Comunidad de Madrid, cielo predominantemente poco nuboso con algunos intervalos de nubes medias y altas. Temperaturas sin cambios significativos. Viento flojo de dirección variable.

La Presidenta de Castilla-La Mancha, María Dolores de Cospedal y el rector de la Universidad regional, Miguel Ángel Collado, han firmado el convenio de financiación de la institución académica.

Paralizada la adjudicación de varios tramos del AVE extremeño. El Ministerio de Fomento ha detectado presuntas y graves irregularidades que podrían beneficiar a un determinado grupo de empresas, cuyo nombre aún no se ha desvelado. Hablamos de supuesta filtración de información privilegiada. La decisión afecta a tres tramos cerca de plasencia que en total suman unos 100 millones de euros... Tras varios meses de negociación, la norma de calidad del ibérico llega al Consejo de Ministros para sustituir la anterior de 2007. A partir de ahora, el etiquetado deberá concretar el tanto por ciento de raza ibérica. Y, ojo, la imagen de la dehesa se reserva para los productos cien por cien de bellota... Extremadura ha superado por primera vez en esta temporada el umbral epidémico de la gripe. Sólo durante la semana pasada, se registraron 89 casos por cada cien mil habitantes en la región. Los especialistas indican, sin embargo, que no parece que este invierno vaya a ser muy virulento... Más del 80 por ciento de los medicamentos que se venden por internet son falsos. Advertencia de la Unión de Consumidores de Extremadura ante la venta de fármacos sin receta por esta vía. En muchos casos, dicen, contienen ingredientes tóxicos que pueden poner en riesgo nuestra salud. (10/01/2014)

La juez Alaya imputa a 9 personas más en el caso de los ERE; entre ellos dos sindicalistas de CCOO.

La nueva secretaria de UGT-A dice en RNE que el sindicato recuperará la credibilidad y que no ha perdido legitimidad.

La infanta Cristina ja ha tornat a Espanya per preparar la seva defensa, i el seu lletrat, Miquel Roca, es va reunir amb l'advocat d'Urdangarin, Mario Pascual Vives, per pactar una estratègia comuna davant la possible declaració de Cristina de Borbó.

El Govern es manté ferm en la intenció de privatitzar tots els ports autonòmics abans que acabi la legislatura. Els amarristes temen que els preus es multiplicaran amb el nou model de gestió.

El Consell de Govern ha modificat el decret que regula les medalles d'or de la Comunitat. D'ara endavant es podrà retirar la distinció a les persones condemnades amb sentència ferma.

Tercer dia de protesta dels pares dels alumnes del col·legi Sa Bodega, a Eivissa, pel retard en les obres del nou centre escolar. La Conselleria ha confirmat que no obrirà fins al curs que ve.

A Maó, tot està a punt per a una de les representacions teatrals més esperades. 'La conquesta de Menorca', el text profà més antic del teatre balear, es posarà en escena avui i fins diumenge a l'aire lliure.

Serra Ferrer dimiteix com a apoderat del club i desvincula el seu vot del president Cerdà, que ara perd poder. El tècnic, José Luis Oltra, va explicar al consell d'administració les necessitats esportives de l'equip.

Demà els niguls seran més densos i podria caure algun ruixat aïllat. Presència de boires i boirines. La temperatura es mantindrà estable.

El Ayuntamiento de Cudillero está regido, desde esta mañana, por una gestora, aunque sus miembros son los mismos concejales que forman la Corporación, por lo que el PSOE sigue gobernando.

El esqueleto hallado en el verano de 2012 en una cueva de Las Ubiñas tiene 3.900 años de antiguedad. Se trata de un varón de menos de 18 años.

LA DEFENSA DE LA INFANTA

Esgotarà el termini pel recurs i el seu advocat diu que ella confiava en Urdangarin

Després del pas per Barcelona de la Infanta Cristina per preparar la defensa, el seus advocats afirmen que encara NO tenen clar si recorreran la imputació del jutge Castro per frau fiscal i blanqueig de capitals... Aquest matí Jesús-María Silva, que comparteix la defensa amb Miquel Roca, ha dit que la Infanta està dolguda i reitera que és innocent emparant-se en què no sabia res del que feia el seu marit perquè hi té confiança plena.

El govern català pretén aprovar definitivament els pressupostos del 2014 en un ple extraordinari abans d'acabar aquest mes després que el Consell de Garanties Estatutàries hagi rebutjat el recurs del PP català.

El crim de La Ribera

EL DETINGUT DECLARA DAVANT EL JUTGE

Passa a disposició judicial el presumpte responsable del crim de La Ribera de Barcelona. És un jove de 20 anys detingut als calabossos de la Guardia Urbana, ja que el mateix dia dels fets el van arrestar per una altra agressió a la Plaça Reial.

Es dupliquen els sense sostre

L'AJUNTAMENT OFERIRÀ PISOS INDIVIDUALS

La xifra de sense sostre a Barcelona s'incrementa un 45% des que va començar la crisi. Les xifres de l'Ajuntament afirmen que a mitjans de 2013 hi havia més de 2 mil 900 persones vivint al carrer. Les ONG's demanen que s'ofereixin pisos individuals a aquest col·lectiu : una iniciativa que es posarà en marxa aquest any.

Reduir els accidents a pistes

LES ESTACIONS VOLEN VIGILÀNCIA POLICIAL

1 de cada 300 esquiadors a les pistes catalanes necessita atenció mèdica: una tendència que augmenta perquè el material permet anar cada vegada més ràpid. Les estacions reclamen que hi hagi policia per assegurar-se que els esquiadors siguin prudents.

Rosell i el fitxatge de Neymar

EL FISCAL VOL QUE S'ADMETI LA DEMANDA

La fiscalia de l'Audiència Nacional demana al jutge Pablo Ruz que admeti la querella contra Sandro Rosell pel fitxatge de Neymar perquè considera que podria haver contractes simulats. El soci Jordi Cases va acusar el president del Barça de distreure 40 milions en l'operació.

I DESPRÉS...

El càsting a Barcelona de la nova edició de Masterchef

A l'Informatiu estarem amb alguns dels candidats a participar a la nova edició de Masterchef. Avui i demà se celebren a Barcelona els càstings de la nova edició del concurs de Televisió Espanyola.... A veure quins plats ens han preparat

Els núvols baixos han augmentat avui a tot Catalunya, especialment al litoral, i fins i tot han arribat a l'interior de les comarques de l'Ebre. El cel tapat ha fet pujar les temperatures mínimes.

A la tarda els núvols de tipus baix seguiran creixent, i seran més compactes a la meitat sud on fins i tot poden deixar alguns plugims aïllats. A la meitat nord, hi haurà més clarianes i les temperatures es mantindran.

Demà dissabte, tornarem a tenir un dia de cels ennuvolats a tot el territori... Sobretot a la costa, on poden caure alguns ruixats febles i de poca importància. A primera hora tornarà a haver-hi boira a les comarques d'Interior. Al llarg de la tarda els núvols aniran escampant d' oest a est. Les temperatures pujaran de matinada, però baixaran a migdia, sobretot a Ponent.

Diumenge començarem a notar un augment del fred tot i que el matí serà assolellat a molts punts de Catalunya. A la tarda començaran a créixer les nuvolades que seran més compactes de matinada.

Dilluns seguirem notant un descens dels termòmetres. Ens arriba un front que pot portar pluges febles a moltes de les comarques i que es poden intensificar per la tarda. La cota de neu baixarà fins els 1200 metres.

Dimarts les temperatures seran encara més baixes. Les pluges aniran perdent força a mida que avanci el dia i a la tarda podrem veure el sol a molts punt. De matinada la cota de neu pot baixar fins els 600 metres.

Empiezan las obras del servicio de Urgencias Pediatricas de Sierrallana. El PP niega que los españoles que esten 90 días en el extranjero pierdan prestaciones sanitarias. El comite de Sniace cree que la direccion no tiene intencion de negociar el Plan de Viabilidad. El Colegio de Geologos cree que no debe cerrarse la puerta a la investigacion del fracking en Cantabria. El entrenador del racing considera que las bajas de Nieto y Agustin debilitan al equipo pero sigue confiando en ascender.

Cudillero tendrá una gestora en el ayuntamiento. El sindicato médico se queja de no recibir informacion sobre el traslado al nuevo HUCA. Los restos humanos de Ubiña datados en 4.000 años de antiguedad.

El portavoz del Grupo Parlamentario Popular de las Cortes Antonio Torres, reitera el rechazo de los populares aragoneses y de la Diputación General de Aragón al trasvase del río Ebro, El PAR reprocha a Cospedal que siga con los tópicos trasnochados del trasvase. El número de hospitalizados por la gripe A en Aragón se eleva a 21 personas. 12 están en la UCI. Informativo Aragón 10.01.14

Agenda del cap de setmana. Declaracions de l'advocat Jesús María Silva, defensor de la infanta Cristina, sobre la confiança cega en el matrimoni Urdangarin. El Govern regula la concessió i retirada de les medalles d'or i els premis Ramon Llull. Protesta dels treballadors de la sanitat privada. El SATSE demana que es reconegui el pagament d'hores extra per el solapament de torns. Conflicte per el retard en l'obertura de l'escola de Sa Bodega. Entrevista amb Zaira Cabot, psicòloga, sobre les addiccions a les compres. L'Autoritat Portuària aprova un projecte més reduït del dragatge del port de Maó. Entrevista amb Biel Serra, batle de Sa Pobla, sobre les festes de Sant Antoni. Notícies d'esports. Cultura.

ADIF retrasa la adjudicación de tres tramos del AVE extremeño en la provincia de Cáceres... Badajoz recibe 5 millones por el IBI de los edificios del SES... La UCE dice que más del 80% de los medicamentos que se venden por internet son falsos... Esta noche, festival flamenco en Don Benito.