Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Todo o litoral galego está hoxe en alerta laranxa por ondas que na costa da Coruña poden acadar os 8 metros. En terra, unha nova borrasca deixa ventos fortes no litoral e chuvascos intermitentes, que nalgúns momentos da mañá foron intensos. A medida que avance o día irá entrando aire frío. 25/02/14

Las Cortes celebran los treinta y un años del Estatuto de Autonomía con la entrega de su medalla de oro a las Edades del Hombre.

Juan Vicente Herrera afronta las elecciones europeas como una primera vuelta de cara a municipales y autonómicas.

UPA y COAG se manifiestan contra una PAC que consideran beneficia a los especuladores.

El puesto del entrenador del Valladolid pendiente del compromiso del sábado en La Rosaleda, contra el Málaga - 25/02/14

Manos Limpias estudia denunciar los sobrecostes en la construcción del nuevo Hospital Central de Asturias y del Musel.

El escritor, periodista y dramaturgo asturiano Juan José Plans ha fallecido esta mañana en el Hospital de Cabueñes a los 70 años de edad.

La tramitació de les prospeccions petrolieres al Golf de Lleó, prop de Menorca, ha caducat. El projecte s'ha presentat fora de termini i haurà de començar la tramitació de bell nou.

El principal sospitós d'haver gravat la declaració de la infanta, Francisco Carvajal, declararà demà com a imputat. El misser està citat a la Comandància Superior de Policia.

El front comú contra les prospeccions no arriba al debat parlamentari, on Bauzá i Armengol han tornat a culpar-se mútuament. El ple ha debatut també sobre la nova targeta que ofereix descomptes als afiliats del PP.

La comarca del raiguer i la del llevant són les més susceptibles de patir robatoris a fora vila. La guàrdia civil ha posat en marxa un equip especialitzat. Des què es va posar en funcionament, el passat més d'octubre, els robatoris s'han reduït considerablement.

Els molins d'Es Jonquet ja estan completament nets. Només 8 dies després d'iniciar els treballs, els tècnics ja poden avaluar l'estat dels immobles, i en breu l'ajuntament definirà els seus usos.

José Luis Oltra havia d'acomiadar-se avui del Mallorca, després que el club anunciès ahir oficialment la seva destitució, i el fitxatge de Lluís Carreras. Utz Claassen no ha donat el vistiplau. De moment la plantilla tornarà a entrenar avui horabaixa, i encara ara és una incògnita qui dirigirà la sessió.

Demà el cel estarà poc ennigulat. Temperatures una mica més altes.

Inestabilidad este martes. Cielo con mucha nubosidad, como vemos en imágenes de esta mañana en Mérida, y posibilidad de lluvias débiles, sobre todo en Cáceres. Veremos algunos claros a últimas horas del día. Las temperaturas mínimas en ligero descenso, y las máximas en ligero ascenso. Alcanzarán los 14 grados en la provincia cacereña, y los 16 en la pacense.

Despedida hoy en la base General Menacho de Bótoa al militar segedano fallecido el domingo en un accidente en Líbano. Funeral al que ha asistido el ministro de Defensa, Pedro Morenés, y en el que los compañeros de Abel García Zambrano, de 25 años, han destacado su alegría y su sentido de responsabilidad... El Gobierno regional estudia interponer un recurso de inconstitucionalidad a la reforma eléctrica del Ejecutivo central. Solicitará por vía urgente al Consejo Consultivo un dictamen sobre si procede o no tal recurso. La razón es el recorte de las primas a las renovables... Mérida acogerá una de las reuniones del grupo de autonomías reunidas ayer en Zaragoza para defender la demografía en el sistema de financiación autonómica. Esperan unanimidad de todos los grupos políticos para apoyar las conclusiones bajo una visión de Estado... Nuevo programa de donación de órganos de pacientes que han fallecido tras una parada cardiorrespiratoria. Lo ha puesto en marcha este año el hospital San Pedro de Alcántará, y ya hay talleres prácticos sobre él para médicos y enfermeros de toda la región.

La Agencia Estatal de Meteorología (Aemet) prevé para hoy, martes, en la Comunidad de Madrid, tiempo muy nuboso en la sierra, con intervalos nubosos aumentando a nuboso o muy nuboso en el resto, disminuyendo a poco nuboso a últimas horas. Posibilidad de precipitaciones y chubascos débiles dispersos, que podrían ir ocasionalmente acompañados de tormentas en el área de la sierra. La cota de nieve de nieve por encima de 1.000 o 1.200 metros, que irá subiendo por encima de 1.500 durante las horas centrales. Las temperaturas mínimas sin cambios o en ligero ascenso en la sierra y en ligero descenso en el resto, y las máximas en ligero ascenso. Heladas débiles en zonas altas de la sierra. Los vientos del suroeste, flojos aumentando a moderados con intervalos de fuertes en cotas altas.

  • Les empreses que des d'avui contractin de forma indefinida un treballador per ampliar la seva plantilla pagaran una cotització de 100 euros al mes durant 2 anys. És l'anunci més concret que ha fet avui Mariano Rajoy a l'inici del debat de l'estat de la nació en el què també ha dit que la reforma de l'IRPF que entrarà en vigor l'any vinent baixarà impostos a 12 milions de ciutadans. A més, els que cobrin menys de 12 mil euros no hauran de fer la declaració de la renda. És el canvi de polítiques que ha anunciat ja que dóna per superada la recessió però amb el deute pendent de l'atur./ En el seu discurs d'una hora i mitja, Mariano Rajoy ha insisitit que a Catalunya no es farà cap consulta, ha reiterat la seva oferta de diàleg dins la legalitat i ha fet una aferrisada defensa de la unitat./ I ara ha arribat l'hora d'anar al Palau de la Generalitat per conèixer les reaccions al discurs de Rajoy./ Ja tenim algunes reaccions dels partits amb representació al congrés del discurs de Rajoy./
  • El judici pel cas de l'hotel del Palau ha quedat suspès fins el 10 de març: un dels dos principals acusats, Fèlix Millet, s'ha trencat el fèmur. /Segon dia del congrés de mòbils. Després de la intensa jornada d'ahir, la d'avui no es queda curta. I un dels objectes que més expectació ha aixecat és un nou model de telèfon./ Tercer dia del príncep Felip a Catalunya. Avui ha tingut una trobada privada amb el fundador de Whatsapp i ha participat amb joves emprenedors tecnològics en una taula rodona, en el marc del MWC. / L'alcalde de Barcelona ha anunciat que a partir de l'any vinent els comerços de la ciutat podran obrir el diumenge previ a l'inauguració del Mobile. Trias ho ha dit en el programa Las mañanas de RNE que aquest matí s'ha emès des del Mobile World Congress. Una demostració més de l'impacte econòmic d'aquesta fira que no només afavoreix a la capital catalana sinó a altres localitats com l'Hospitalet que, de fet, acull el recinte de Fira 2./ En aquest emblemàtic "temple de la tapa" de l'Hospitalet han començat a servir, per encàrrec, als congressites del mobile, que fan comandes per internet
  • L'11 de març comença el procés de preinscripció a les escoles però d'aquí a una setmana ja es farà pública l'oferta de places i podria haver-n'hi menys perquè la població infantil disminueix... La Generalitat i els ajuntaments estàn acabant de negociar els grups de P-3 que ja no s'oferiràn, però a les escoles afectades hi ha preocupació entre els pares./ Els bombers de Barcelona han inspeccionat un dels assentament de Poblenou on des de fa anys malviuen 13 famílies que es dediquen a recollida de ferralla. No fa ni una setmana hi va haver un incendi que va cremar dues caravanes. Els habitants reclamen un habitatge social./ El Port de Tarragona estrena un nou escànner per al control de mercaderies. Ha costat prop d'un milió d'euros i permetrà doblar el nombre d'inspeccions de contenidors que es feien fins ara: es podria arribar a la trentena diaria. Fins ara, els agents de duanes i de la guàrdia civil havien d'obrir els contenidors i fer-hi una inspecció visual i manual. Aquest és l'escànner més modern que hi ha a tots els ports espanyols.
  • El Barça continua defensant que el fitxatge de Neymar el van fer legalment, malgrat que ja han ingressat 13 milions i mig d'euros a Hisenda, en una declaració complementària. El president Josep Maria Bartomeu està convençut que no estarien patint aquesta situació si un soci no els hagués denunciat./ A l'Espanyol, parlar d'Europa i començar a perdre sembla inevitable. Els blanc-i-blaus van ser superats per un Vila-real pragmàtic que ho va tenir tot de cara. Fins i tot la sort de trobar-se un Sergio Garcia desencertat. / Torna la Champions. Aquesta setmana és el torn del Reial Madrid que demà visita el camp del Schalke. Avui es juguen dos partits: La 1 oferirà en directe l'Olympiacòs - Manchester United a tres quarts de nou de la nit./ Al Barça d'handbol li ha tocat enfrontar-se a l'Aalborg a vuitens de final de la Champions. L'anada es jugarà a la ciutat danesa i la tornada al Palau blaugrana./
  • Ens faltava la reacció d'esquerra al discurs del president Mariano Rajoy al congrés. Ja ens ha arribat.és aquesta, on el portaveu republicà fa un símil amb Moisés
  • La relació que els antics egicpis tenien per la mort ha fascinat estudiosos i aventurers. Creien que era el pas previ i necessari per allò que ells consideraven l'autèntica vida. .Ara una exposició al Caixaforum de Girona ens explica els rituals de la momificació.
  • El presidente del Gobierno, Mariano Rajoy, ha aprovechado su primera intervención del debate del estado de la nación para anunciar que a partir de 2015 los trabajadores que ganen menos de 12.000 euros no pagarán IRPF (ahora el mínimo exento está en 5.151 euros). También ha anunciado una "tarifa plana" de cotización a la Seguridad Social de 100 euros para las empresas que contraten a trabajadores nuevos de forma indefinida.

    Es un sistema de control de accesos mediante el reconocimiento a través del iris de las personas, a distancia y en movimiento. Lo hemos visto en SICUR 2014, el Salón Internacional de Seguridad que se celebra hasta el viernes en IFEMA. Pero como ésta, hay muchas otras novedades un dron de última generación, el primer vigilabebés para móviles y tablets o videocámaras que detectan explosivos. Avances tecnológicos para sentirnos más seguros en nuestro entorno familiar y profesional.

    El ministro de Defensa preside en Bótoa el funeral por el soldado extremeño fallecido en el Líbano... La Junta estudia la posibilidad de presentar un recurso de inconstitucionalidad contra la reforma energética... La Policía Local de Cáceres cuenta con una unidad canina.

    Un total de 500 empresas de Castilla-La Mancha y 1.500 alumnos participan en la Formación Profesional Dual. La Princesa de Asturias y la Presidenta regional visitan en Albacete una empresa de cuchillos y un Instituto implicados en esta disciplina educativa.