Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El Principado puede recurrir por via judicial las devoluciones del "céntimo sanitario".

El viento derriba el polideportivo de un colegio en Blimea.

Bloqueo de todas las construcciones hoteleras o libertad para construir hoteles con cualquier número de estrellas. La presentación por el Estado ante el Tribunal Constitucional del recurso en contra de la Ley Turística Canaria genera interpretaciones contradictorias entre el Gobienro de Canarias y el Cabildo de Gran Canaria.

Reprobaciones y dimisión para la Presidenta y para la Consejera de Hacienda y adelanto electoral. es lo que pide la Comisión de Investigación en su dictamen final. Osasuna viaja a Valencia (28/02/2014)

La Agencia Estatal de Meteorología (Aemet) prevé para hoy, viernes, en la Comunidad de Madrid, tiempo nuboso o muy nuboso en el área de la sierra (donde hay alerta amarilla por rachas de viento muy fuertes, de hasta 80 kilómetros por hora) e intervalos nubosos en el resto. Posibilidad de precipitaciones débiles dispersas más probables en la sierra, donde serán de nieve por encima de 1.400 o 1.500 metros. Nieblas y heladas débiles en zonas altas de la sierra. Las temperaturas en moderado ascenso, excepto en las máximas de zonas altas de la sierra donde permanecerán sin cambios. Los vientos del suroeste soplarán flojos y aumentarán a moderados con rachas de fuertes, que serán muy fuertes en la sierra, por lo que la AEMET mantiene aviso amarillo de riesgo. El aviso se extiende entre las 11:00 y las 20:00 horas, y se prevén rachas de hasta 80 kilómetros por hora.

Os transportistas galegos estudan como recuperar o céntimo sanitario, que veñen reclamando xudicialmente desde 2008 // Inaugurada a primeira fase do Porto Seco de Monforte // Unha muller venezolana iniciou unha folga de fame diante do consulado, en Vigo e asegura que foi agredida. 28/02/14

Un nin de cinc anys ha mort en l'incendi d'un habitatge a Porreres. Els seus pares i germans, i una amiga que també dormia a la casa han pogut sortir i salvar la vida.

Els diputats balears del PP al Congrés han votat en contra de rebutjar les prospeccions petrolieres. Ho expliquen perquè eren propostes genèriques que incloïen altres temes. L'oposició demana responsabilitats al president Bauzà.

El Govern tornarà els doblers del cèntim sanitari quan hagi de fer-ho. Ho ha confirmat avui el conseller Marí, tot i que encara no saben com. Els consumidors ho tindran complicat per poder reclamar la part que els correspon.

Satisfacció a mitges entre els empresaris per la tarifa plana de les cotitzacions que aprova avui el consell de Ministres.

Es Sindicat, l'antic i gran celler de Felanitx, tancat i abandonat fa més de vint anys podria convertir-se aviat en la seu de la Fundació Miquel Barceló a Mallorca. L'ajuntament, que compraria l'edifici, està en converses amb l'artista felanitxer per tancar l'acord

Avui es del dia Mundial de les Malalties Rares. Les retallades en dependència han augregat encara més la situació d'aquests malalts.

Lluís Carreras ja està al capdavant del Mallorca. El tècnic català encetarà demà, davant el Barça B, el que considera el repte de la seva vida. Torna al Mallorca amb tota la il·lusió i creu que l'ascens encara és possible.

Demà el cel estarà molt ennigulat i podrà fer qualque ruixat al sud de l'arxipèlag. Baixaran les temperatures. El vent bufarà de mestral moderat amb ratxes de fins a 80 quilòmetres per hora.

 

  

DESCOBERTA DE JOAN MASSAGUÉ

Els científics catalans, esperançats pel descobriment del procés de la metàstasi

Entusiasme i prudència entre els científics catalans per la descoberta de l'investigador Joan Massagué, que ha desxifrat part del procés de la metàstasi, és a dir, COM les cèl·lules canceroses es desplacen fins a punts del cos SANS i hi formen nous tumors..L'equip del científic, que dirigeix l'ESLOAN KETTERING de Nova York, ha identificat la proteïna clau que fa que el càncer de mama o pulmó passi al cervell. Ara cal trobar un medicament que modifiqui aquestes proteïnes per evitar la metàstasi: un fàrmac que podria trigar anys en arribar

Tarifa plana i finançament

NOVES MESURES DEL CONSELL DE MINISTRES

Llum verda a algunes de les mesures econòmiques anunciades dimarts pel president Rajoy. El Consell de Ministres ha aprovat la tarifa plana de 100 euros  a la Seguretat Social per noves contractacions i un pla de finançament no bancari de les empreses.

Reus prohibeix el burka

L'ORGANITZACIÓ WATANI EN CONTRA

L'ajuntament de Reus es converteix en el primer de Catalunya que prohibeix l'ús del burka a tota la ciutat: tant al carrer com als recintes públics. L'organització Watani ja ha anunciat que recorrerà la decisió de l'equip de govern que formen Convergència i Unió i el PP. 

Regular els clubs de cannabis

BARCELONA FARÀ LA SEVA PRÒPIA NORMATIVA

Barcelona regularà abans de l'estiu u-ni-lateralment els clubs de cannabis davant la seva proliferació a la ciutat i la lentitud de la Generalitat per tirar endavant aquesta normativa. La regulació no permetrà instal·lar aquests espais prop d'escoles. A la ciutat hi ha 200 dels 300 clubs de Catalunya

Toca reaccionar

EL BARÇA FITXA EL CROAT HALILOVIC

El Barça es conjura per reaccionar diumenge contra l'Almeria i lluitar per lliga, copa i champions. Adriano diu que accepten les crítiques i que no els fa por el Madrid. El club mentrestant s'ha assegurat el fitxatge d'una de les promeses del futbol europeu el croat Ha-lí-lo-vic  

Trabajadores y sindicatos de Coca-cola en Fuenlabrada analizan las consecuencias de la última propuesta de la empresa: negociar con los empleados uno a uno las prejubilaciones, traslados e indemnizaciones para cerrar la embotelladora. CC.OO y UGT han anunciado que denunciarán el ERE.