Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El fèretre amb les restes mortals de l'ex president del Govern, Adolfo Suárez, ha arribat avui dematí al Congrés dels Diputats. Allà s'ha instal·lat la capella ardent. Demà, Suàrez serà enterrat a Àvila.

Avui migdia s'ha guardat un minut de silenci davant la Delegació del Govern a Palma. Allà s'ha instal·lat també un llibre de firmes on tots els ciutadans que vulguin podran deixar per escrit les seves paraules d'homenatge a Adolfo Suárez durant els pròxims tres dies.

Suspens rotund per a les Balears en matèria de qualitat democràtica. Un informe del Cercle d'Economia basat en l'opinió de 500 experts de tots els sectors puntua la nostra democràcia amb 3,3 punts sobre 10.

La nova llei de funció pública preveu avaluar la productivitat de tots els treballadors públics. A més endurirà les condicions perquè els funcionaris consolidin el nivell 33 si es dediquen temporalment a la política.

El Bisbat de Mallorca lamenta l'agressió física entre dos capellans de Palma. En el rerefons hi podria haver presumptes denúncies per abusos sexuals. El cas està ja en mans de la Nunciatura Apostòlica.

Un gran gol de Thomas Teye i un penal aturat per Miño en el darrer minut donen al Mallorca la segona victòria consecutiva. Un final trepidant que deixa l'equip a només un punt dels llocs de promoció d'ascens.

O Presidente da Xunta destaca o labor de Adolfo Suárez na reconciliación dos españois // Rosario Porto volve saír da prisión de Teixeiro para exercer a súa defensa en novas declaracións xudiciais // O Celta prepárase para plantarlle cara ao Barcelona. 24/03/14

La previsión meteorológica en la Comunidad de Madrid para este lunes indica que los cielos estarán poco nubosos, aumentando durante la mañana a muy nubosos con precipitaciones por la tarde débiles, localmente moderadas en la sierra, y menos probables en el resto, según ha informado la Agencia Estatal de Meteorología (AEMET). Las temperaturas permanecerán sin cambios o en ligero descenso las mínimas, excepto en la sierra norte donde podrían ascender ligera o moderadamente, sobre todo en zonas altas. Los vientos soplarán flojos de componente suroeste, con intervalos de moderados por la tarde. La cota de nieve se situará en los 1.500 metros por la tarde, bajando hasta los 1.200 al final del día. Habrá nieblas en la sierra en la segunda mitad del día.

Nuestra región concederá la 'Medalla de Extremadura' al expresidente Adolfo Suárez. Banderas a media asta en Extremadura. Los tres grupos de la oposición han presentado recurso al Constitucional sobre la reforma local. Exposición en Mérida sobre la Primera Guerra Mundial y resultados deportivos del fin de semana

La Agencia Estatal de Meteorología prevé para hoy en Extremadura cielo poco nuboso aumentando a mediodía a nuboso o muy nuboso, con precipitaciones débiles en la mitad norte, que podrían ser localmente moderadas en las sierras del norte y probabilidad de precipitaciones débiles en la mitad sur. Temperaturas mínimas sin cambios y máximas en ligero ascenso, por lo que variarán entre los 5 y 18 grados en Badajoz y los 5 y 16 en Cáceres y Mérida. (24/03/2014)

Tempo gris neste comezo de semana con chuvia sobre todo nas primeiras horas que foron dando paso dende mediodía a algúns claros e con chuviscas máis ocasionais. As temperaturas subiron algo despois dunha fin de semana bastante fría en xeral. 24/03/14

 

COMIAT A ADOLFO SUÁREZ

Ja està oberta al Congrés la capella ardent de l'expresident del govern

Són imatges en directe de la capella ardent d'Adolfo Suàrez al Congrés dels Diputats en la primera de les tres jornades de dol oficial per la mort de l'expresident del govern....

Operació contra els Maras

UN NOU COP A LES BANDES LLATINES

Nova operació contra les bandes llatines a Catalunya. Aquesta vegada la Guàrdia Civil ha detingut una quinzena de membres del grup conegut com "Maras" a Barcelona i a Girona

Noves Rodalies a Girona 

CONNECTA EL MARESME AMB L'ALT EMPORDÀ

Entra en funcionament el nou servei de Rodalies a Girona que, entre d'altres novetats, connecta directament el Maresme amb l'Alt Empordà. L'inici no ha estat massa lluït perquè el primer tren s'ha espatllat a mig trajecte

Sense peatges al 2020

FOMENT NO RENOVARIA LA CONCESSIÓ

El Ministeri de Foment renova el seu compromís de fer desaparèixer els peatges de l'AP-7 entre Tarragona i Alacant a partir del 2020 coincidint amb el final de la concessió. Pels sectors econòmics de la zona és una mesura que seria necessària ara mateix.

El Barça s'enganxa a la Lliga

ELS BLAUGRANA GUANYEN 3-4 AL BERNABÉU

El Barça torna a ser a la lluita per la Lliga amb una gran victòria al Bernabéu per 4 a 3. Messi va liderar la remuntada blaugrana amb 3 gols, dos dels quals de penal,  MOLT protestats pel Reial Madrid. L'altra beneficiat del clàssic és l'Atlético de Madrid, que és el nou líder.

BANDERES A MITJA ASTA

Al Parlament i en alguns ajuntaments per la mort d'Adolfo Suárez

Dol a Catalunya per la mort, ahir al migdia, de l'expresident del govern espanyol Adolfo Suárez...Les banderes de la Generalitat estan a mitja asta des d'aquest matí.... També les de l'Ajuntament de Barcelona.. La mateixa imatge l'hem trobat a la Paeria, on a més s'ha convocat un minut de silenci...i s'ha posat a disposició dels ciutadans un llibre de condolències.. Així és com recorden els catalans la figura de Suárez.

Aragón recuerda a Adolfo Suarez. Las muestras de cariño llegan desde todos los puntos de la Comunidad. Se revive su papel en el proceso autonomista, en la instalación de General Motors en Zaragoza y en la puesta en marcha de regadios. Ayuntamiento de Zaragoza ha aprobado la modificación del plan parcial de Arcosur, Permitirá facilitar la construcción de 1.667 viviendas más que se sumarán a las más de 21.000 previstas, la urbanización más grande proyectada en Europa. Informativo Aragón 24.03.14

Extremadura se suma al luto por la muerte del expresidente Adolfo Suárez... El presidente Monago, el líder de la oposición y el presidente de la Asamblea ensalzan la figura de Suarez y lo califican como un hombre de estado... PSOE, IU y PREX-CREX prensentan en el Tribunal Constitucional un recurso contra la Ley de la Administración Local... Trujillo será la capital extremeña del kárate el sábado... Repasamos los resultados deportivos del fin de semana... Detatalles del concierto de Extremoduro del 24 de mayo en Cáceres.

España vive el primero de los tres días de luto oficial decretados por la muerte de Adolfo Suárez. Las banderas de los edificios oficiales ondean a media asta. Esta mañana, a las diez y media, la capilla ardiente del expresidente del Gobierno quedaba instalada en el salón de los Pasos Perdidos del congreso de los Diputados. Los reyes han sido los primeros en dar el pésame a la familia. Desde el mediodía, miles de ciudadanos están pasando por el Congreso para dar el último adiós al Presidente que dirigió el paso de la dictadura a la democracia en nuestro país.

Leyes de crédito por vía de urgencia. Programa de intermediación de alquiler para disponer de viviendas privadas. Comienza el juicio contra el diputado de IU Angel González.

'Temps d'Esports', programa de resum de l'actualitat esportiva a les Illes. Valoracions de la figura d'Adolfo Suárez. Informe sobre la qualitat democràtica de les Illes: 300 professionals de Mallorca posen un 3,3 de nota a la qualitat democràtica. Els sindicats valoren la flexibilització del TIL. Avaria del tren a Mallorca. El bisbat investiga les agressions entre capellans a Palma. Rafel Nadal renuncia al doctor honoris causa. Entrevista amb María José Guerrero, directora de l'AEMET. Esports. Cultura.